Öncelikle islam şöyle böyle dicekler hiç yazmasın İslama karşı bir mezheptir zaten Bunlara bakarak islam dini böyleymiş demek sacmalık
#scorpion026

Vallahi bu dünyaya şöyle sağlam bir bela şart ama Yüce Rabbim toplu bir imha gerçekleştirmiyor ki bu da şüphesiz Onun merhametindendir. Bana yetki verilse 5-6 milyar insanı şeytanın bile üzülüp ağlayacağı şekilde cezalandırırdım. Tabi sonunda öldürmek kaydıyla. Yani cezalanacaklar. Akılları başlarına gelecek ama affedilmeyecekler. Sonunda yine ölecekler.
Adamlara saydırıyoruz ama en azından laik bir ülke değiller.. Adamlar gerçek bir müslüman gibi şeriat ile yönetiliyorlar.. Biz sünniyiz de ne oluyor, laik dinsiz devletimiz var..
tamam haklısın ama şeriat diye girdikleri günahlar var
zina yapmak için muta nikahı kıyılıyor islam dısına cıkmış bir mzehep şeriatla olsa noluır
yani hepsine camur atamayız belki ama sıkıntılı mzhep
Önce şiacılığı araştır sonra konuş. İran Hz Ömer zamanında kılıç zoruyla müslüman olmuş bir millettir. Bundan dolayıdır ki hz ömeri hiç sevmez sürekli söverler. Var mı şeriatta böyle hüküm. Okumaktan araştırmaktan aciz bizim millet de iranı şeriatla yönetiliyor sanır. orada şeriatın ş si bile yoktur. Molla dedikleri alimleri resmi pe. venklik yapar
Evet doğru söylüyorsun bütün sapkınlıkların kaynağı olan mezheptir bunun yanında Vahabilik de vardır o da bununla aynı kapıya çıkar.
aynen öyle vahabilerde islama fitne fesat karıştıran bir mezheptir zaten 1800 lerde ingilizlerin cıkardıgı bişey
evet İngilizlerin çıkardığını biliyorum ama 1800 lülerde olduğunu bilmiyorum hepsi Müslümanlığı yaymaya giderken yolumuzun Mısırla Hindistanla kesişmesiyle başladı oranın insanını Müslüman yaparken İslamiyeti adam akıllı özümsetemediler bu da Firavunun dini öğretilerinin ve Hindistandaki Buda öğretisinin ya da dinin adı her neyse İslamiyete girmesiyle başladı. Bugün tarikat cemaat ya da tasavvuf diye vızzıklayanların dayandığı temel 1. Platon'un din felsefesi bu doğuda Eflatunculuk diye de bilinir. 2. Sokrates'in ahlak felsafesi, 3. dini yaymak için yapılan seferlerde (Mısır, Hindistan ve biz Türkler) bu medeniyetlerin dinlerinden kalan parçaların İslamiyete girmesi yüzünden bir takım sorunlar yaşanılıyor. Bunlardan en masum görünebilecek olan Türklerinkidir çünkü Türkler İslamiyetten önce de tek tanrılıydılar her ne kadar Allah'a inanmasalar da Gök Tengriye inanıyorlardı. Ama Mısır'da Firavun için bu durum söz konusu değil Firavun kendini tanrı ilan edip halkının ona tapmasını
Sağladıktan sonra bu insanları kendisi için kullandı bu da din kisvesi altında bir insan için köleliği ortaya çıkardı. Tarihe baktığınızda ilk tek tanrı kavramının mısırlı bir Firavun tarafından ortaya atıldığını görürsünüz. Yine Hindistandaki budaya bakarsanız da budanın öğretisinde acı çekmenin olduğunu görürsünüz tanrı yolunda acı çekmekten nirvanaya ulaşıp 3. Gözün oluşmasından bahseder. Ruhun belli bir olgunluğa gelmesinden bahseder. bu da bizim tasavvuftaki Allah yolunda çile çekip nefsi öldürüp kamil insan mertebesine erişir. Platonun ideasında Nous diye bir dünya vardır bu düşünülen dünya olup bu dünya BİR olan (tanrı) her şey ondan türer ve en yüksek olan odur. Bu düşünce de tasavvuftaki vahdet-i vücuda benzer orada da evrendeki tek vücut Allah’tır anlayışı vardır.
Türklere gelirsek de bizim de Atalar Kültü, Dağ Kültü, Tabiat Kültü, Göktanrı Kültü diye inanışlarımız var bugün gidenin ardından su dökmek sohbette işaret parmağını yukarı kaldırıp ya da yukarda Allah var demen, ekmek öptürüp yemin ettirme hareketi, ağaçlara çapıt bağlayıp dilek tutma ölenin arkasından mevlit okutup bir yemek dağıtmak bunların hepsi Türklerden İslamiyete girmiş batıl inançlardandır. Ama şu var İslamiyette hiçbir şekilde bir kulun kulu olmak yok. İstediği kadar şeyh olsun 40lara karışsın (Türk inanışıdır) Ermiş olsun (Türk inanışıdır) yine de kul olmak yok. Dinde peygamber ve Allah’ın yeri özenle belirtilmiştir insanları ikisini karıştırıp peygambere tapmasınlar diye. Kaldı ki Feto’ya Said Nursiye ve daha nicelerine inanmalarını isteyecek OF YORULDUM BE.
aynen böyle
bunu deyince farkettim diğer 2 yorumu şimdi okudum :)
Bunlar lgbt den sonra ümmetin başına gelmiş en büyük beladır
Kuscam Şu an
Igrenclik
Cevap
14Cevap
Amerikaya avrupaya kiziyoruz laf söylüyoruz hep de bana öyle geliyorki bunlarla bigün savasacagiz. Halep'e giden konvoya da şii milisler saldirmis. Bunlar nasil bir pislik çözemiyorum.
şiiler ehli sünneti sevmezler çünkü
Biz de onları sevmeyiz de bunlar lanetlenmis millet. Abdullah ibni sebe'nin torunları bunlar. Yahudilerin ilk göz agrîsı.
Kur-an eksik diyen, Hz Fatıma r. a'a iftira atan şiacılar KAFİRDİR. Bunu söylemekten çekinmeyin arkadaşlar
Arkadaşlar yıl olmuş 2023 böylesine sahte görsellere kanmayın. Lütfen araştırıpta konuşun. (Bu görsel gerçek değil)
@Ibrahimraminoglu görsel beni bağlamıyor ben şiacılar hakkında yorum yapıyorum
Bu mal. Her yere yazmış aynısını
ben bu güne kadar onlarca kitap okudum yıllarca araştırdım yıllarca insanlar tanıdım bu yaşıma kadar ama islama hiç ama hiç ısınmadım
goktanrı ile ilgili 10 bilgi varsa islamla ilgili onbin var
2000 yıllık göktanrıya inanıp 1500 yıllık islam tarihine inanmamak ilgnç
ısınmak nefisle alakalı
Tengriciliğin tarihi 5bin yıllıktır git araştır ve Tengriciliğin onlarca kuralı kanunu vardır ve benim ailem Tengrici sonradan olma değilim ben ne yaptıysam kendi dinimden uygun din bulamadım ben Gökten geldiğime inanan Göğe bakarak dimdik yürüyen göçebe bir Tuvayım çamurdan geldiğime inanamam. Ben domuz muyum; solucan mıyım; çamur Türk mitolojisinde aşağılanma simgesidir. ben aşağılık değilim
ben 2000 lafın gelişi söyledim dahada tuhaf işte 5 bin yıllık tarihe inanıp 1500 yıllık islam tarihine inanmamak komik
tengriclikle ilgili hiçbir düzgün kaynak yok 3 5 anıt dısında
selahattin eyyübi nunları yoketmemişmiydi ya nerden türediler gene.
kalmış sağda solda demek
Ehli sunnet birlik ister şia ayrışma ister Allah affetsin
amin
bunlar ehli sünnet değil kafalarına göre takılıyorlar
aynen
Bu nedir ya sapkınlar. 😳
aynen öyle sözde şeriatcılar
amin kardeşim
Senin mezhebin geniş dedikleri bu sanırım
hemde ne geniş
İslam'ın temelleriyle sorunu olan bu makalenin yazarını Allah öldürsün
Okuyucular bu sitenin içeriğini araştırmadan kabul etmemelidir.
Hem Şii hem de Sünni İslam alimleri en saf insanlar arasındadır.
Osmanlıyı en çok uğraştıran şerefsizler bunlar
aynen kanka
aa sen miydin dadasdsd
bendeim :D
Photoshop bunlar 😡😡😡😡
Hic benzemiyo inanclarida mi fotisop?
sen git seks için dini nikah kıy sonra boşan milleti kandırcanda Allah görmüyo bilmiyo sanki içinizi
irandakilerin muta nikahı ne araştırdım merak etme
ben iran hakkında konusmuyom şia hakkında konusuyom
ayrıca ben şiayım dedin diğerlerinden sanane?
Islam düşmanı insanlardır
Gay mezhebi mi bu
iranlılar işte :D
İğrençlik resmen.
kesinlikle
Rezalet
O küçük çocuğu dudağından öpen şerefsizin ben...
doğru yol zaten ehli sünnet vel cemaat.
İyice suyu çıkmış
Mikroplar.
Ilgınc kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar