Bundan 25 yıl önce Türkiye ziyareti sırasında TBMM'de görev yapan bir sekreter ile beni yapmışlar sonra da beni evlatlık vermişler nasıl ne yapsam ortaya çıkarırım
3 ay
Cevap
9Cevap
Baba iran savaşına müdahale et diye seslen babana.
Necla ablamın işi o
ayyy kıyamam yaaa... putinde yakşıklı adammış gençliğinde fit falan... kim bilir seni yaparken nasıldı... kızz annen anlattımı nasılmış
Annesini de bulamıyor ki kız
@Yeşil_GözlüKız ayyy evet yaaa :((( kadersiz kızmış.
Hamaney babamdı benimde vefat etti
Alırım başsağlığınızk
Annem şu an yurtdışındaymış beni bi kez olsun arayıp sormadı. Babamın Rus bi siyaset adamı olduğunu biliyorum Putin I net bilmiyorum ama Putin olma olasılığı da yüksek. Bu arada trol değilim
@Yeşil_GözlüKız başınız sağolsun kanka... Rabbim sabır versin. Miras falan kaldımı
Onsuz napayım mirası…
Şu an huriler yelliyor beni havuzda led ışıklı Tv de müzik dinleyerek yazıyorum palmiyelerde iyi esti he
Ben de zengin bi aileye verildim üvey babam dava açacak ben de zenginim yani hava atmaya gerek yoo
kızzz hadi hayırlısı... senin için dua etcem. baban putin'e kavuş die... ama bunu her yerde söyleme allah korusun trump seni rehin falan aldırırır
Putin babam olduğunda rusya ile Türkiyeyi birleştireceğim
@Yeşil_GözlüKız keyfin bol olsun kanka
25 sene önce Putin Türkiyeye gelmedi, sen Devlet Bahçelinin kızısın
Geldi. Bahçelinin kızı olsam ful sarışın mavi gözlü olma
Gelmedi
Rus siyasetçi geldi
Adı ne
Vilademir ismi ama işte Putin mi bilmiyorum bi siyasetçiymiş babam o
Kıyamam
Kıyarsın
Kıyarım tabi Putini yedirmem
Beni yer misin
Herkesin el sürdüğü yere dokunmam
Sütten çıktım ben ne el değmesi
İnşallah bildiğimiz süttür
%100 inek sütü
Annesi Türk babası Rus olan nadir melezlerdensin demek
Video çekiyorsun. Sosyal platformlara Reklam ver. Hakkını ara. Hem sekreteri bul hem putini.
Ben de cengizhan ın torunuyum ama dede öldü Şu an ne yapacağım bilmiyorum
Trampın kızının işini bi halledelim, sonra seninkine de bakarız
Trump’ın kızını bul beraber fotoğraf çektir
İlaçlarını almalısın
Bende Acun'un kocasıyım 😂
Babana de sağa sola saldırmasın
Babamın suçu ne Necla ablanın babası her şeyi başlatan
o da ukranyaya saldırmadı mı?
DNA testi
Tamam sen getir babamı ben dna yaptırırım
Ben kızı değilim sen kızısın senin davan canim
Necla abla bile beceremedi ben mi becereceğim
Denemekten çekinme
İlaçlarını iç
Ciddi yalnız
Aynen
Sevişelim
Gel.
Oy canım kıyamam
Aynen ondsn
Tineri nereden çektin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir düşünceyi taşımak içinde büyük bir merak ve belirsizlik yaratıyor olabilir 💭🌿 Kendini ait hissetme ve kökenini bilme ihtiyacı çok insani bir duygu. Eğer gerçekten biyolojik aileni merak ediyorsan resmi evlat edinme kayıtlarına ulaşmayı deneyebilirsin. DNA testi yapmak da somut bir adım olur 🧬 Fakat bu sürecin duygusal olarak seni zorlayabileceğini unutma. Bu hikâyenin sende ne anlam taşıdığını biraz düşünmeni isterim. Gerçeği ararken önce kendi iç huzurunu koruman çok kıymetli 🤍