Görüştüğüm 2 kişi var. İkisi de benden hoşlandığını söyledi. Ben de onlara söyledim. İkisiyle de aynı tanışma sitesinde tanıştım. Onlar benimle tanıştıktan sonra o uygulamayı kaldırdılar. Bana başkasıyla görüşüp görüşmediğimi sorduklarında onlara sadece kendileriyle konuştuğumu ve görüştüğümü söyledim. Birinci kişi benden 4 yaş büyük, başka bir şehirde çalışıyor. Liseyi yarım bırakmış. Ailesi benim yaşadığım şehirde yaşıyor. Bu şehre geldiği zaman bana uzun süre vakit ayırdı. Beni kıskandığını söylüyor, hatta eski ilişkilerimden bile bahsetmemi istemiyor. Ve beni geçmişimle yargılamıyor. Onunla el ele bile yürüdük, ilk kez bir erkekle el ele yürüdüm. Başka bir erkekle konuştuğumu bilse büyük ihtimalle biter. İkinci kişi ise benim yaşımda. Tıp okuyor. Benden arkadaşlarına da bahsetmiş ve beni onlarla tanıştırmak istediğini söyledi. Görüşmeyi hep düşündüğünü ama sınavlardan dolayı yeni ayarlayabildiğini söyledi. Sonra da benden hoşlandığını söyledi ve benim kendisine olan düşüncelerimi, ne hissettiğimi sordu. Ben de ona "benim de hislerim var tabii" dedim. Sonra üniversite konusu açıldı, ben de üniversite için muhtemelen başka bir şehre gideceğimi söyledim. O da bu konuşmadan 40 dk sonra falan uzak mesafe ilişkisi yürütüp yürütemeyeceğimi sordu. Ben de biraz kararsız bir ifadeyle "yürütürüm" dedim, o da "beni üzmemek için böyle söyledin bence" dedi. Akışına bırakalım diye karar verdik. Sonra "Senin sevilmeye ihtiyacın var, benim de, ben seni severim" dedi. O da muhtemelen başka bir erkekle konuştuğumu bilse benimle iletişimi keser. Aklım çok karışık. İkisi de bana çok iyi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? İkisine de duygularım var.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani bir tane bile sevgili bulamayan milyonlarca insan varken senin bu şekilde olman adaletsizlik değil mi haksızlık bence öncelikle bunun kararını sen vereceksin kime karşı gerçekten ne hissediyorsun sana karşındaki ne hissettiriyor kiminle daha fazla zaman geçirmek istiyorsun gerçekten kime karşı ne hissediyorsun hangisinden hoşlanıyorsun bunun kararını verip ona göre o kişiyle devam etmelisin aynı anda iki kişiyle devam edemezsin gerçekten en sonunda şu an belki de onlar üzülecek gibi düşünüyorsun ama en sonunda en çok üzülen sen olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılDetayı çok fazla okumadım ancak ne olursa olsun yaptığın yanlış ve yanlış olmasını geçtim sonu olmayacak bir şey yani nereye kadar ikisiyle konuşacaksın. Mesele illaki evlilikte değil ama nereye kadar böyle sürüp gidecek.
İkisine karşı aynı anda hiç beslemen bana pek normal ve samimi gelmedi yani beğeniyor olabilirsin ama bu demek değil ki onlara aşıksın onları seviyorsun hatta onlardan hoşlanıyorsun yani sadece bir beğeniyi bu kadar abartmamak gerekiyor
Tavsiyem tabii ki onlardan ayrılman olur hatta aralarında seçim de yapma direkt ayrıldı ki seçim yaptığın zaman daha çok üzülürsün aklın diğerinde kalır bu sefer elindeki ile de daha iyi vakit geçiremezsin01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Selamlar,
Bu durum tabii ki normal bir olay değil. Yani bunun kararını verecek insan yine sensin. Her ikisi de sana yeterince ve güzel bir şekilde ilgi gösteriyor. İkisinden de hoşlandığını düşünmüyorum aslında sen ikisinin sana olan ilgisinden hoşlanıyorsun.
Aralarından birinde karar kılman gerekiyor çok fazla uzatmadan. Hem ileriye dönük hem de bugünlerin keyifle geçirebileceğin en mantıklı seçimi yapman lazım. Şimdi biz sana ne söylersek söyleyelim o insanları tam anlamıyla tanımadığımız için faydasız olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence inşallah anlarlar , farkına varırlar bu yaptığının. Ama şöyle de olabilir onların da ikişer tane olabilir sizinle birlikte. Çünkü bu uyanıklığı sadece siz düşünmemişsinizdir. Böyle ikilemlerde kalan bir kızda asla gerçek , sevgi dolu , dürüst bir beraberlik yaşayamaz çünkü karşısındaki erkeğe hiç bir zaman güvenemez ki.. bu ikili oynaman büyük hata olur sizin için. Bu şekilde hiç bir duygunuz ön planda olamaz zaten. Lütfen yanlış anlama , eleştiri amaçlı değil de sadece bunu dürüstçe yazmak istedim..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılLan ben bile aynı anda iki kişiden hoşlanmıyorum. Numaralandırmış birde. 🤦♂️ Bence 1 numarayı seç. Sebepsiz kanım ısındı kardeşim
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Mesele bence sizin ne istediğinizi tam olarak bilmiyor olmanız. İkisine karşı da duygularım var demişsiniz. Ne istediğini bilen bir insanın kuracağı bir cümle değil bu.. Belli ki ikisinde de duygusal boşluklarınıza hitap eden farklı şeyler var. İlkinin sizi koruyup kollamasını seviyor gibisiniz, ikincinin de sizi masumca sevmek istemesini çekici buluyorsunuz bence. Oysa gerçek sevgi böyle bir şey değil. Birini gerçekten sevdiğiniz zaman gözünüz ondan başkasını görmez. Eğer gözünüz iki kişiyi de görüyorsa ikisini de sevmiyorsunuz demektir. Biraz kendinizle başbaşa kalıp kendinizi tanımaya çalışmanızı tavsiye ediyorum..
72 Yorumla
Ikisinden sadece hoslaniyosun eğer sevseydin gözün baskasini gerçekten görmezdi yani ikisinde de tam istediğin şeyi bulamamışsın o yüzden ikisini de bırak o insanlar bu yaptığını öğrenirse bidaha ki gelicek insana çok ama çok guvensizlikle bakıcak ve sadece senin yüzünden o yüzden en temizi ikisini de birak
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama bırakamam ikisini birden
- +1 yıl
Çok bencilsin. Sırf kendi eksikliklerini tamamlamak için kullaniyosun kimse bunu haketmiyo ve senin bu şekil yapmaya da hakkın yok sırf bi hoşlanıyorum diye insanları bu şekil kandiramazsin. Bir küçük dediğin o yanlış harkeet bazen çok ama çok şeye mâl olur sırf bir insan yüzünden.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nalannnn!! 🤔 Sen misin? 😅
Yaaa böyle yakalanırsın işte!
Şaka tabi, bak şimdi;
Ne yapmalıyım diye sormuşsun ya. Öncelikle kendinden utanmalısın. Utan gel, eğer istersen daha sonra da ne yapabileceğini anlatırım dinlemek istersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım şeyin kötü olduğunu hatta utanç verici olduğunu zaten biliyorum ve bu durumdan çıkmak istiyorum.
- +1 yıl
Çık o zaman, içlerinden birisi ile bitir. Ama ona söyleme başka birisi daha vardı da işte ikinizle birlikte gezdim diye, kırma bari yani. Usulünce ve derhal yap bunu.
Bu arada ben de 15 tane arkadaşlık uygulaması yükledim, hepsinde aktifim ama bir kişi bile bulamadım. İnsanlar ya doğru dürüst insanlara bakmıyorlar hile hurda mı yapmak lazım o da benim tarzım değil. Neyse hep garip garip profiller irtibat kuruyorlar anlamadım gitti. Uygulamanın adını özelden atar mısın bana.
Aklına hangisi güzel geliyorsa diycem yanlış olucak konuşurken kendini iyi hissettiğin mutlu olduğunla yolda ilerle diğerine söyleme bence söylersen insanların aşka ve sevgiye olan inancını kırarsın o yüzden arkadaş kalalım falan saçmalığıyla bişeyler yap...
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlkinde gönlün olsaydı ikinci seçenek dahi olmazdı.. Eğer hayatınızda biri varken başka biri ihtimaller dahilinde bile olabiliyorsa ilkine verilen değeri gözler önüne serer.. O yüzden ilkini elemenizi ve hayatınızdaki kişiye saygısızlık yapmamanızı öneririm.. En azından birine dürüstçe seçenek olduğunu söylemeniz gerekir ki bu çok zor bir durumdur.. Bunu yapamıyorsanız duyguları ile de oynamayın derim.. Keyifli geceler..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İkisiyle hemen hemen yakın zamanda tanıştım, o yüzden böyle bir durum oldu, güya ikisiyle de sadece arkadaşça bir görüşme olacaktı ve duygusal bir şeyler hissetmeyecektim, hatta evde durmaktan sıkıldığım için görüşmüştüm, böyle düşünmüştüm. Ama sonradan böyle bir durum gelişti aniden, benim kontrolümden çıktı. Aslında böyle bir saçmalığı yapacak birisi değilim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim.‘Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar... Eysanlar olmez... re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
00 Yorumla
+1 yılBence bu kadar uzun yazmana gerek oktu yani İkisinde de söyle En azından üçlü takılırsınız olur biter yani 😂😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisiyle de devam et. Bir yerden sonra biriyle ilişkin bitiyor zaten. Bende o durumdayım hatta biri eski sevgilim beni kendisi için kullanmıştı şimdi ben onu kullanıyorum ama farkında değil. Gerçi ben 4 kişiyle konuşuyorum jdjdkks. Bir daha böyle zamanlarım olmayacak hiçbirini sevmiyorum sadece egomu tatmin ediyorum. Ve eminim onlarda konuşuyorlar.
02 Yorumla
Sizi seven değer veren insanlara şunu nasıl yapabiliyosunuz yaşattiginizi yaşayın inşallah cidden sonuna kadar hakediyosunuz birilerinin sizi de kandirmasini sinirlendim ya 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılBen hatalı olduğumu biliyorum
Bence ikisini de hayatından çıkar. İkisini de sevmiyorsun çünkü. Hislerim var dediğin şey sevgi veya aşk değil. Sadece seninle ilgilenmeleri hoşuna gidiyor. İki insana da çok ayıp ediyorsun, iletişimi kesmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİletişimi kesemem :/
+1 yılNeden iki kisiyle konusup insanlarin duygulariyla oynuyorsun? Yaptigin hic hos birsey degil! Ikisinden de vazgec cunki onlari haketmiyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir durum değil artık
Düşün bir erkek seninle öyle oyun oynuyor, tıpkı senin yaptığın gibi. Güzel bir şey değil. Seçim yapmak zorunda bile değilsin. Farklı erkekler ile görüşmek kötü bir şey degil, ama senin yaptığın umut vermek, işte o noktada yanlış yaptın. Ne istiyorsun sen? Sevmek senin için nedir? Evlilik istiyor musun? Bir düşünsene.. tek başına bu soruları kendine sor. Allah'tan kork.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmek ve sevilmek istiyorum, gerekirse ciddi bir ilişki de kurarım.
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yapman gereken çok basit ikisini de bırak
Ve kendine yeni birini bul çünkü ikisine de yalanlar söyledin ve devam ettiriyorsun zararlı sen çıkarsın bu durumda04 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de bırakamam :/
Soran+1 yılHaklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. gittigi yere kadar ikisiyle de devam et. neden 2 tane kapı varken 1 e indiresin ki? dusunsene dogum gununde 2 hediye alacaksin. biri arayip sormassa oteki sorar yalnz kalmamis olursun. biri ayriirsa otekiyle devam edersn yedekli sistem.
00 Yorumlaİkisinede duygun olması imkansız. Yaptığın yanlış duygularıyla sakın oynama travmatik zarar verebilirsin. Ve bu senelerine bedel olabilir atlatma açışından söylüyorum. Yedektede tutmaya calısma kendini iyi hissetmek için egon için. Güzelce birine yolu göster. iletişimi kes
01 Yorumla
+1 yılBence kararsızsın ama mantığın ile değil duygularınla hareket et. İllaki birine daha çok önem veriyorsun, daha çok değer veriyorsun.
Belkide kimseyi üzmek istemediğin için ikisindende hoşlandığını düşünüyorsun bence kendini test et hangisi senin içini kıpır kıpır ediyor.01 Yorumla
+1 yılBence kimsenin böyle duygularıyla oynama hakkı yok kimsenin sana yapıldığını düşünsene.. bence ikisiyle de gorusmeyi kesmen lazım çünkü ikisinide sevmiyorsun önce kendin ne istediğini bil ondan sonra böyle ilişkiye başla evet kendinde farkındasındır yanlış olduğunun yüzleş kendinle ve o iki insanada yazık etme
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Şöyle sorulara bitiyorum ya 😂 Ne yapalım kardeşim biz, senin yerine karar mı verelim? İllaki birini diğerinden daha çok seviyorsun, eşit derecede sevmen imkânsız. Onu seç, diğeriyle kes işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten eşit derecede ilgim var
Soran+1 yılKime daha fazla ilgim var bilmiyorum
+1 yılcok uzatmissin konuyu direk saatlik ucreti soyle
31 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
+1 yılİşi buraya kadar getirip mavi boncuğu dağıtan sensin gerisini de kendin bence çözebilirsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇözemiyorum :/
- +1 yıl
İyi umarım yakalanırsın ama xhzjsk
- +1 yıl
Aldatmanın her zaman bir bedeli olması gerektiğini düşünenlerdenim xhzjsk bu insanlığın zeka küpü siz değilsiniz xjxks
Soran+1 yılBeddua etmeyin
- +1 yıl
Bu beddua değil bu tam olarak hak ettiğin şey.
Bence Senin Duyguların Karmakarışık Birisini Seçmen Gerekir İyi Düşün Ve Karar Ver Geleceği Olan Bir Erkekle Beraber Olmanı Tavsiye Ederim
02 Yorumla
+1 yılNasıl bir insansın sen ya ikisini duyguları var. İkisine de soyle nasıl biri olduğunu bilsinler
013 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Cann3131 hayır
Soran+1 yılİkisini de kaybetmek istemiyorum, sadece bir karar vermem lazım
Soran+1 yıl@Cann3131 hayır estağfurullah, tercih etmek için söylemiyorum öyle bir şey haddime değil. Sadece bu durumu bitirmek için sordum bu soruyu. Belki de onlar beni bırakır dediğiniz gibi, bilemem, hayat bu.
Soran+1 yıl@Cann3131 ben zaten yeterince sıkıntı çektim zamanında
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tek tek takıl, aynısı sana yapılsa sen ne hissederdin? senden 4 yaş büyük olan daha bi mantıklı geldi içime
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sana biri ümit verse sende onu sevsen ve gelip sana ben başkasını seviyorum dese kalbin kaç parçaya bölünür? ve o bölünen parçalanan kalbini eski haline bidaaa getirebilir misin?
ayni elinde kaç tane karpuz tutabilirsin? ya da bi kalbe kaç aşkı sığdırabilirsin? yazan yaşıma bakma fazlası var
senden büyük olan kisi seni yargılamıyor kıskanıyor bu sevgi belirtisidir bana bidaha mantıklı geldi
gerçi ikisinede yaki olan sensin sence hangisi seni daha çok seviyor olabilir
Soran+1 yılBilmiyorum ki, hangisinin daha çok sevdiğini anlasam bu durumu bitirirdim.
- +1 yıl
hah tm seni bitiren şeyi buldum
üzülmenle üzülen sevinmenle sevinen yorulduğun yere hanlar yapan kişi gerçekten seni seven kişidir hatta o kadar çok sever ki sana kavuşmak yolunda önüne hangi engel çıkarsa çıksın aşmanın bi yolunu bulup aşar
mazeret üretmez çare üretir seven her şeyi yapar ve sevdiğini alır yuvasına sultan yapar
hangisi seni ailesiyle tanıştırdı ya da tanistirmayi teklif etti burdan basliyalim
inanmican ama çok heycanladım 😊
Soran+1 yılHenüz ikisiyle de aileyle tanışma konusu açılmadı
- +1 yıl
daha okulunuz var okul biticek aynı insanı sevmeye devam edebilicekmisinz ya da o sizi sevmeye devam edebilicekmi? daha yolun başındasınız ilk defa bi erkekle el ele yürüdüm diyorsunuz
size bolca uzuun bi zaman gerekiyor cunki evlilik denen şey zamanla pişen ve sadece zamanla olgunlasabilen bi anlaşma
bu yaşlardaki duygu haliniz bi 10 yıl sonra aynı olmicak tır
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
coook şeyleri yaşadım size naçizane tavsiyem kimseye fazla ümit vermeyin evela arkadaşça ilerleyin
lafın gelişi bile olsa içinizden gelmediği halde karşınızdaki insana asla sevgilim canım demeyin ümit vermek anlamına gelir bu
olayı her zaman zamana bırakın ve duygularınıza hitap edene gönlünüzü verin adayın
Çoo çirkin bir insansın
Duyguları ile oynuyorsun resmen
Kendine saygısızlık yapıyorsun şu an
İkisini de bırak senden kurtulsunlar01 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımıyorsunuz önyargılı davranmayın
İkisini de bırak. Onları sen hak etmiyorsun. Onlar daha iyilerine layık.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de duygun olması imkansız. İkisini de oyalama boş yere her insanın bir duygusu var.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirisini seçmek zorundayım
+1 yılYaptığın çok kötü bir şey. Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkalarına yapma ve dürüst ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Ben senin aldatılacağına eminim. Bu da başına gelsin isterim gör dünya kaç bucak. İnsanların duygularıyla oynayamazsın! Azıcık omurgalı olun. En sevmediğim insan modeli daha kendisinin ne istediğini bilmeyen tipler
22 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım zaten kötü bir şey biliyorum
Tanıdığım topçular birbiriyle evlenir, tipiyle zaman öldürme
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de mühendis olmak için uğraşacağım
+1 yılBence bir yarışma yap, kiminki daha büyük? kim daha iyi öpüşüyor? kimin kalçası squatlı? ne biliyim bunun gibi şeyler olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılBelkide sen onların metresisindir çok vazgeçilmezim sanma arada tost olursun. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sanmıyorum?
- +1 yıl
Şans pek güvenme derim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hastalıklı bir kafa ve bu hastalık koronadan daha tehlikeli
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
+1 yılHangisi seni daha benimsiyor ve karekteri daha düzgün ve ciddi
05 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de iyi insanlar
- +1 yıl
Ikisinden de ayrıl
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Cunki arada kalmışsın
- +1 yıl
Sen bence sevmiyorsun sen şu an ki durumda yalnızlığını dolduruyor sun sevsen en ufak bir kafanda şu veyahut bumu demessin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız okurken heyecanlandım he 😄Allah kolaylık versin ben tıkandım okurken.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😄
+1 yılO kişilerin gururunu onurunu şerefini kendi gururun onurun şerefin yerine koy öyle davran...
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum, kötü bir durum
- +1 yıl
Biliyor olman yarattıgım bu kötü durum karaısında güzel bir şey ozaman yapman gerekeni biliyorsun...
Soran+1 yılYapmam gerekeni bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2sinkde sevmiyosun bence ikisindende uzak durmalisjn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin anlattığınız şey sevgi değil. Boşluk doldurma. İkisini de bırak ve kalbinin ritmini değiştirecek insanı bekle bir gün illa karşınıza çıkıcaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa nasıl insanlarımız abi. O insanların da duyguları var bir hayatlsrı var. Bir öğrenseler nasıl hayatlarında değişimler olacak nasıl üzülecekler hiç düşünmüyor musunuz. Böyle şeyler duydukça morelim bozuluyor insanlara güvenim azalıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de üzgünüm
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılUygulamanın adını yazarmısın rica etsem. Merak ettim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılarada kalmışlık zordur seçim yapmak gerek ya da hayatı umursamadan devam
00 Yorumla Tanışma sitesinden düşüyor mu link atar mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir ona bir ina 😂 uahhahahahhasizin yuzunuzden kizlara guvenim kalmadi
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin kadar şanslı olabilsem de, bir yari gönlüm ile sarabilsem...
00 Yorumla
+1 yılİki az olmamış mı bence birkaç tane daha bulmalısın yetmez sana
00 Yorumla
+1 yılBir tahmin yürütüyorum şu anda belki doğru belki yanlış bilemem: onlar da +1 kişiyle konuşuyor. Nerden ulaştığıma gelirsek genelde bu konuşarda tencere kapak olur. Sen nasılsan onlar da öyledir güzelim. Belki sen de the other woman sındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şey olabilir, bilemeyiz ama zıt insanların beraber olduğu durumlar da oluyor
- +1 yıl
Şu zamanda zor tek bir kişiyle konuşanı bulmak.
+1 yılBence 3 teker yap, hem ne demişler 3’lü olsun güçlü olsun qjejdjjd
00 Yorumla
+1 yılİki seçenek yapmışsın gibi duruyor, böyle duruma hiç sokmasaydın kendini keşke umarım karşındaki kişilerin duyguları olduğunu düşünerek doğru kararı verirsin, ikisine duygun olsa bile birini seçmek zorundasın. Buna sen karar verirsin
05 Yorumla
- +1 yıl
Bir keresinde aynı anda görücü usulü iki kişi ile tanıştım ikisiyle de bir hafta telefondan konuştum sonra biriyle devam ettim, sonra devam ettiğimde hep bıraktığım kişinin özelliklerini aradım neredeyse bir kaç ay sonra onu da bıraktım, sana tavsiyem ikisini de bırakman hangisine gitsen aklın diğerinde kalır
- +1 yıl
Kendin için yeni bir başlangıç yap
Soran+1 yılİleride başkasıyla beraber olsam ama bu mutsuz bir beraberlik olsa yine aklım kalacak
- +1 yıl
Seçtiğin kişiyle de mutlu olup olamayacağını da bilemezsin ki, mutsuz olsan keşke diğerini seçseydim diyecektin, bu seçtiğin kışıye haksızlık olur, umarım kendin için doğru kararı verirsin
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Koca gönüllü insan beee... Helal olsun. Birden fazla kişiyi sevebiliyor!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen evlilik yuva kurmak istersen ilkini seç ama ikincisi de belirsiz çünkü o tipci önünde uzun yıllar var seni bırakabilir ilerde ama sen üni okucam diyosun eğer okursan ikisini de bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah senin gibi kötü insanlardan uzak tutsun. Eyşan seni
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir insan değilim
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim Aras kargo aç kapıyı
Gizli Üye(30-35)+1 yılTip okuyanı seç , diğeri baskıcı ve kendini geliştirememiş bir tip gibi geldi bana
04 Yorumla- +1 yıl
Adamlar ayılınca buna bakar mı ya? Kendi kendine gelin güvey oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@engnnnnlyda bir kızı bin kişi ister bir kişi alır , o daha karar verme aşamasında dikkatli oku detayı kaçırma ikisiyle de sevgiliyim demiyor
Soran+1 yıl@engnnnnlyda boş yapma sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi ilişkiye yalanla başlamak pişmanlıktir bence 2sinden uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam iyi ki üç değil iki iyi. birini ele biriyle konus da.. :))
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana duygusuz diyolar ama ben ayni anda 5 kisiyi sevebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılo zaman sen ikisiyle devam et. nasıl olsa biri kalsın desekde. sen iki kişiyle gezmekden mutlusun. dediğimizi dinlemeyecek gibisin. yani ikisiyle devam.
00 YorumlaSiz kızlar nsanların gururuyla oynamayı seviyorsunuz
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOynamıyorum
Soran+1 yılİkisini de seviyorum
Soran+1 yılHayır.
Kıyaslıyorsan ikisiyle de görüşme ikisinede yazık bıktım sizin gibilerden
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bıktım
Sana üzücü bir bilgi ikisiyle de yoluna devam etmeyeceksin ileriki zamanlarda
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden