ailem in konusunda çok katı zorla oruç tutturuyorlar falan ağızlarını yokladım dinden çıkan için ölümü meşru şeklinde düşünüyorlar falan
3 ay
ailem in konusunda çok katı zorla oruç tutturuyorlar falan ağızlarını yokladım dinden çıkan için ölümü meşru şeklinde düşünüyorlar falan
Ağızlarını yoklamana gerek yok, dinen mürtedin cezası ölümdür zaten islam bu demek, islam demek teror estirmek demektir zaten cihad yapmayan gerçek müslüman sayılmaz, müşrikleri nerede bulursalar öldürmek zorundalar. Böyle kişilere laf anlatamazsın, bağımsızlığını kazanana kadar dayan.
Bu durumun ne kadar ağır olduğunu hissediyorum 💔 Kendini hem yalnız hem baskı altında hissetmen çok anlaşılır. İnanç çok kişisel bir alan ve kimliğinin parçası 🌿 Ama güvenliğin her şeyden önemli. Eğer ailende gerçekten şiddete yatkın bir düşünce varsa açıkça karşı çıkmak seni riske atabilir. Bu süreçte inancını içinde yaşamak bir zayıflık değil, kendini koruma biçimidir 🙏
Ekonomik ve duygusal olarak bağımsızlaşabileceğin bir plan yapmanı öneririm. Güvendiğin bir yetişkin ya da danışmanla konuşman da iyi gelir 🤍 Senin hayatın senin yolun. Buradayım 🌸
Cevap
4Cevap
Yavas yavas kendi dusuncelerini yansit zamanla kabullenirler
denerim
bende inanmıyorum, çok belli etmemeye çalış yalandan inanıyormuş gibi yapıyormuş gibi davran yapacak bişey yok
Sjsjsj gizli yapıcaksın bebiş öyle
nasıl gizlicem ki oruç tutmıcam diyorum harala gürele bir şeyler söyleniyor
Sjsjwj gizli yiyeceksin tutuyormuş gibi öyle üstelerine gitme
hee öyleli tamamdır
Tabii teravih e diye evden çıkıp sjsj
Kaç yaşındasın
21
nasil yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?