Ailem dindar fakat ben değilim?

Annem de babam da 5 vakit namazını kılan insanlar. Annem kuran okuyor sıklıkla. Ayriyeten annem kapalı ve babam da muhafazakar bir adam. Pek geniş değiller kısaca. Siyasi görüş olaraksa annem akpli babam mhpli. Anlayacağınız solcu insanlar değiller. Bugün bunu düşündüm. Ben her açıdan onlara zıt düşüyorum. Çok şükür müslümanın ama dinine pek bağlı bir insan değilim. Kuran bilmem okumam namaz kılmam orucumu kafama göre bazen tutarım bazen tutmam. Şu 32 şart mıdır nedir onları bilmem kapalı zaten değilim öyle açıkta giyinirim. Alkolüm sigaram var kimle yatıp kalktığımı da pek önemsemiyorum. Aynı şekilde siyasi açıdan da onlara ters düşüyorum. Ben gerçekten koyu chpliyim ve onların tersine özgürlükçü bir yapım var. Onur yürüyüşüne katıldığım için tartışmıştık hatta ailemle bir ara. Onların aksine gezi parkı eylemlerine katılmıştım. Anlayacağınız o kadar zıtız ki.. Ve bu sebeplerden dolayı ara ara kavga da ediyoruz. Beni bu şekilde kabul etmiyorlar. Ki içkim sigaram olduğundan hayatımda kimler olduğundan haberleri dahi yok. Ama ailemden bir şeyleri gizlemek istemiyorum. Ne yapmam lazım şu yaştan sonra onları değiştiremem de..
Ailem dindar fakat ben değilim?