Hiç bir şey başaramadım hiç bişey yolunda gitmiyor çabuk pes ediyorum böyle olanlar var mı nasıl ayakta kalabiliyorlar?

Çöküşüm nasıl başladı öncelikle 12 yaşımdan önce hayat güzeldi her şey yolunda gidiyordu sonra ben düğün bahanesiyle okulu bıraktım sonra çok pişman olmadım ama mal gibi devam etmedim ve yengem bana çok kötü davranıyordu ailem bir şey demedi benim psikolojimi bozdu resmen şuna 19 yaşındayım yüzüne bakamıyorum tiksiniyorum hayır 12 yaşında bir çocukla alıp veremediği ne her neyse sonra ablama gittim o yakınlarda bir işte çalıştım telefon aldım ikinci ölümüm burada oldu alır almaz sosyal medya hesaplar açtım sneo istegram vs sonra biriyle tanıştım ben okulu bıraktığım için yaşıtlarım okula gidiyorlardı çok zoruma gidiyordu sosyal medyada benim eğitimsiz olmamdan dışlayanlar oldu ve bu yüzden bunalımdaydım o da çok üstüme gelince çok fazla yazmıyordum ona sonra ayrıldım sonra pişman oldum bu şekildeki baya bir ayrılma barışma oldu en son sessizce gitti ondan sonra baya bir süre geçtikten sonra aklımdan çıktı sonra başka birisini hayatıma aldım mutluydum filan o sırada çalışıyordum da belki de bu yüzden düşünme fırsatım olmadığı için işten çıktım bir de üstüne kapandım kendimi zaten bir değişik hissettim gel bir de üstüne eski sevgilim aklıma düştü sürekli aklımda pişman oldum başka birisini hayatıma aldığım için çünkü eski sevgilim aklımdayken onu aldatıyormuş gibi hissediyorum ama elimde değil bir de üstüne kapandım onun bunalımındayım 2 ay oldu hâlâ alışamadım kendimi kötü hissediyorum yenidir diye dedim ama 2 ay oldu hatta bu iki hafta oldu namaza başlayalı bugün onu da yapmak istemiyorum bir de duyguları sürekli değişen bir insanım da mutluyken bir süre sonra üzgün oluyorum bu durumdayken yeni sevgilimden ayrılmam gerektiğini düşünüyorum ama yine k**ek gibi pişman olacağımdan korkuyorum çünkü çok seviyor beni onunla mutluyum ama bu düşüncelerin esiri olmuşum

Hiç bir şey başaramadım hiç bişey yolunda gitmiyor çabuk pes ediyorum böyle olanlar var mı nasıl ayakta kalabiliyorlar?