Evlilikten soğudum, anneci ve manipülatif eş, kaynana ve görümceyle yaşarken siz olsanız ne yapardınız?

Kızlar işin içinden çıkamıyorum ben 32 yaşında 4 senelik evliyim kaynanam ve görümcemle birlikte yaşıyoruz başta kabul ettim ama artık bazı sorunlar birike birike dayanamaz hale geldim her hareketleri bana batıyor gerçekten hiç kolay değil evliliğimden soğudum. Evin içinde kendimi tek başıma hissediyorum. Bu şekilde kabul ettiğime de pişmanım eşim çok anneci bu kadar olduğunu bilmiyordum hep sabrettim 4 yıldır.. Eşimle iletişim bile kuramıyoruz artık eskisi gibi değiliz ne desem haksız çıkarmaya çalışıyor sürekli. İşin sonunda yine beni haksız duruma düşürüyor. En son eşim kendi borçlarından dolayı tüm altınlarımı sattı. Bir kadın olarak bu ekonomik şartlarda ayakta durmak zor şu an çalışmadığım için buna muhtacım ama bu evlilik değil. Eşimi gerçekten çok severek evlendim ama sevgi bir yere kadar diyorum, bu kız da ne sal. kmış demeyin eşim tam bir manipülatif , mecbur kalmayan anlamaz ailem de destek olmuyor... Siz olsanız ne yapardınız?

Evlilikten soğudum, anneci ve manipülatif eş, kaynana ve görümceyle yaşarken siz olsanız ne yapardınız?