Evlenmedim aileme baktım bu zamana kadar çalıştım eve geldim yemek temizlik ve bakımlarını yaptım tek günüm bana ait değildi iğrenç bir hayat yaşadım şimdi ölsem tek güzel anım yok
37 yaşındayım, ömrümü ailem için harcadım. Emeklerim ziyan oldu, siz olsanız ne yapardınız?
Evet böyle hissetmen normal ama hayata bakış açını değiştir karamsar olma. herkesin hayatında zor dönemler içine kapandığı hissizlestigi dönemler oluyor ama orada takılı kalma hüznünü yaşa ve tekrar ayağa kalk.
Bak geçen gün bende de oldu misafir gelldi akrabalardan ne kalkasim ne. Gidip iletişim kurasim ne ortamda bulunasim geldi tam gidecektim sonra vazgeçtim çıkmadım insanın bazen yalnız kalmaya ihtiyacı var toparlanmak için öyle ya da böyle yaşayacağız bu hayatı. ama bence. Monotonluk sıkılıyor insanı farklı şeyler katmak lazım hayatımıza. umudunu kesme
Evlenmedim aileme baktım bu zamana kadar çalıştım eve geldim yemek temizlik ve bakımlarını yaptım tek günüm bana ait değildi iğrenç bir hayat yaşadım şimdi ölsem tek güzel anım yok
6 yıl babamın hastalığı için bir sürü hastane yıllarımı sanayi köşelerinde çürüttüm hayatımın tamamı çalışarak geçti güzel günleri mumla aradım evlenip yuva kurmak varken ben hayatın beni ezmesini izledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bazen çok geç dediğinde bir şey olur geç değilmiş dersin geç dediğin zaman yeni başlangıçlar olur bilemezsin
Kaderimde bir düğüm varmış gibi çözemedim bundan sonra yeni başlangıçlar bile heyecanlandırmıyor
Evet böyle hissetmen normal ama hayata bakış açını değiştir karamsar olma. herkesin hayatında zor dönemler içine kapandığı hissizlestigi dönemler oluyor ama orada takılı kalma hüznünü yaşa ve tekrar ayağa kalk.
Bak geçen gün bende de oldu misafir gelldi akrabalardan ne kalkasim ne. Gidip iletişim kurasim ne ortamda bulunasim geldi tam gidecektim sonra vazgeçtim çıkmadım insanın bazen yalnız kalmaya ihtiyacı var toparlanmak için öyle ya da böyle yaşayacağız bu hayatı. ama bence. Monotonluk sıkılıyor insanı farklı şeyler katmak lazım hayatımıza. umudunu kesme
Hiçbir şey için geç değil diyerekten başla bir şeylere
Çok geç
Kısada olsa bir tatile çık, hayatına nasıl yön vermen gerektiğini düşün, hiç bir şey için geç kalmadın.
Ziyan olmaz sen fedakarlık yaparken bu yaşa kadar tecrübe kazandın hayata karşı 10 sene önceki senle şimdiki sen ayn mı değil.
valla hiç bir şey yapmam artık kendime odaklanırdim
Bıktım nefret ediyorum
etme istersen gel muhabbet edelim ben psikoloji okudum
Bol bol bira iç kendine gel toparlan bırakma kendini
Bu yaştan sonra benden bişey olmaz
Kafana göre takıl o zaman
Saçmalama beee seni toparlamak lazım yardım edelim sana
Bende öyle 30 yılımı verdim daha tahammülüm kalmadı
Ama bugüne kadar bu ayrımı yapmadın mı zihninde buna razı olmadın mı?
?
Daha çok ömrünü çalacaklar, şimdiden ziyan oldu deme...
Neden?
Aynı yaştayız bende senin gibi düşünüyorum
Sanki ben farklıyım
Senin noldu?
6 yıl babamın hastalığı için bir sürü hastane yıllarımı sanayi köşelerinde çürüttüm hayatımın tamamı çalışarak geçti güzel günleri mumla aradım evlenip yuva kurmak varken ben hayatın beni ezmesini izledim
Abla daha gençsin ya hayat devam ediyor ne istersen yaparsin hemen hemen
Çok geç kaldım bir hayatım olmaz canım
Niye olmasın evlilik çocuk egitim gezmek vs ne istiyorsan yaparsin nefes aldigin ve sagligin yerinde oldugu sürece niye yapamayasin?
bundan sonrasına bak yıkılma. umutsuz insan olmaz
Hiç bişey için geç değil umudunu kaybetme
Tam olarak naptın ki
Bu yaşa kadar ben baktım
Doğru insanı bul evlen ve yuvanı kur. Hiç bir şey için geç değil.
Gercekten belli bi yaştan sonra koyuyor
Nasi harcadin
Onların bakımı derdi sıkıntısı derken hiç yaşamadım
Evlenmedinmi yani
Hayır ya ne evlenmesi
37 evlenmedin falan ne yapmayi dusunuyon peki
Cok feci bisey buda ya
Ölüm gibi
Simdiden sonra evlenmeyi dusunuyonmu peki
Evli misin
Hayır
Bul bir adam sevgilin olsun