Hayatimi nasil yoluna koyarim? 25 yasindayim cocuk gibiyim. Sorumluluk nasil alirim🥹?

Kalkıyorum işe gidiyorum eve geliyorum telefonla oynuyorum yemek yiyorum duş alıyorum bitti. İzin günümde de hep oda

da yataktayım telefondayım. Hadi 18 yaşında böyle olsan neyse ama 25 yaşında yetişkin biriyim. Ne evde yardım ediyorum ne işe giderken süsleniyorum hiçbir şey yapmıyorum. Yani hiçbir sorumluluğumu bilmiyorum. Sevgilim de yok hiç olmadı. Güzel bi kız olduğumu söylerler fakat bu şekilde biraz hep eve kapandığım için bir ortama girince pek konuşkan olmuyorum. Sus pus olan ben oluyorum. Hiç konuşmuyorum etmiyorum. Mesela geçen iş yerinde kızlar konuştu alkol falan konuşdular ben içmiyorum konuşamadım sonra hangi dizilerini izlediklerini dediler yabancı diziler ben izlemiyorum katılamadım ben dizi izlemiyorum dedim. Ya da ben sevgilimden en son bu gün şu gün çiçek aldım dediler katılamadım yani çünkü hiç kimse yok. Ya aşırı geri kalmış hissediyorum her şeye çok geç kalmış gibi yani yaşımın insanı değilmişim gibi hâlâ 18'de takılı kalmışım gibi 25 yaşında biri çok daha sorumluluk alması gerekmez mi

çok içine kapanığım çok kasıyorum insanlarla nasıl konuşacağımı bilmiyorum

Hayatimi nasil yoluna koyarim? 25 yasindayim cocuk gibiyim. Sorumluluk nasil alirim🥹?