Erkekler neden bana böyle yapıyor?

Anlam veremediğim ama sürekli yaşadığım bir durum var. Farklı olaylar üzerinden anlatacağım. 1. Üniversitede üçüncü sınıfım ama birinci sınıftan ders alıyorum. Bugün ilk kez gittim, bi çocuk aldı powerbankimi bunu bana sat diye ısrar etti, internetten fiyatına falan bakıyor nerelisin belki ortak nokta olursa satarsın diyor, adın ne dedi Elif dedim benim de göbek adım Elif dedi. 2. Samimiyetimin olmadığı başka bi çocuk saçımı yeni kızıla boyadığımda "şş çakma kızıl baksana” demişti gülerek. 3. Başka bi çocuk suratıma bakıp sen fondöten sürmüşsün dedi, yine aynı kişi giydiğim kıyafetle dalga geçti. 4. Daha yeni tanıştığım başka bi erkek bana Ahmet'i tanıyor musun Mehmet'i tanıyor musun gibi sorular sordu arkadaşları güldü anlamadım. Kolundaki yarayı gösterip "Osman bıçaklayacaktı ben kendime batırdım" dedi, dalga geçti galiba. 5. Başka bi tanesi dm'lerini göstersene dedi. Ne alaka dedim kızların dm kutusunu merak ediyorum size kim bilir nasıl mesajlar geliyordur dedi. Sonra da senin adın neydi dedi Elif dedim, ben seni Sena diye biliyorum ben sana Sena diycem dedi. Kız arkadaşlarıma hiç bunlar yapılmıyor. Bunları yapanlar da samimiyetimin olmadığı erkekler. Beni saf gördükleri için mi bunu yapıyorlar böyle alaycı davranıyorlar?

Erkekler neden bana böyle yapıyor?