Neden erkekler benden kaciyor?

170 Boyunda 56 kilo bir kizim.. fizigim düzgün yuzumde hos guzel. kahve gozlu kahve sacliyim. dogal bir görüntum var. iyi bir karekterim var. sevdigime sadik olurum. agresif degilim. ne denilirse yaparim. hirsli bir kiz degilim. bakireyim. simdi bunlari ovunmek icin yazdigimi dusunmeyin. ben nerde hata yaptigimi soruyorum. iki kisiden cok hoslandim bulustuk ve birdaha aranmadim. erkekler orda burada evlenilcek kuz yok kime guveneyim diyor buluncada isin icine baska seyler giriyor. Yatakda memnun etmek gerekiyor dio arkadasim o zaman baglaniyolar vs. benim deneyimim hic yok zaten. hep uzulen bekleyen oluyorum. erkeklere köpek gibi davranan kadinlar bas taci ediliyor. faceinde instagraminda yuzlerce erkek takipçisi olan dudagini buzup poz veren kizlarin pesinde herkes. ustelik olgun olsun diye kendimden buyuk insanlarla ciktim. arkadaslarim ikinci cocugu dusunurken ben ikinci bulusmayi bile goremiyorum. o insanlarda cok yakışıklı da degillerdi hani manken gibi degiller. gobekli saci dökülmüş tipler. mevki sahibi olmalari arti ozellik ama bende üniversite okumus bir insanim çalışıyorum.. dun cok agladim cok üzüluyorum. ne olcak bole..
Neden erkekler benden kaciyor?