170 Boyunda 56 kilo bir kizim.. fizigim düzgün yuzumde hos guzel. kahve gozlu kahve sacliyim. dogal bir görüntum var. iyi bir karekterim var. sevdigime sadik olurum. agresif degilim. ne denilirse yaparim. hirsli bir kiz degilim. bakireyim. simdi bunlari ovunmek icin yazdigimi dusunmeyin. ben nerde hata yaptigimi soruyorum. iki kisiden cok hoslandim bulustuk ve birdaha aranmadim. erkekler orda burada evlenilcek kuz yok kime guveneyim diyor buluncada isin icine baska seyler giriyor. Yatakda memnun etmek gerekiyor dio arkadasim o zaman baglaniyolar vs. benim deneyimim hic yok zaten. hep uzulen bekleyen oluyorum. erkeklere köpek gibi davranan kadinlar bas taci ediliyor. faceinde instagraminda yuzlerce erkek takipçisi olan dudagini buzup poz veren kizlarin pesinde herkes. ustelik olgun olsun diye kendimden buyuk insanlarla ciktim. arkadaslarim ikinci cocugu dusunurken ben ikinci bulusmayi bile goremiyorum. o insanlarda cok yakışıklı da degillerdi hani manken gibi degiller. gobekli saci dökülmüş tipler. mevki sahibi olmalari arti ozellik ama bende üniversite okumus bir insanim çalışıyorum.. dun cok agladim cok üzüluyorum. ne olcak bole..
Cevabın nedir?
Belki de imla hatası yaptığın için çıkmıyorlardır. Üniversite mezunuyum diyorsun ama birçok imlâ yanlışı yazmışsın şu kısacık yazıda.
Geçelim onu, kızların erkek dedikleri şeyler neden kızları sevsin ki, onları siz çok şımartıyorsunuz. bir adamın peşinde 10 tane kız olursa tabii ki kimseye bağlanmaz.
Sen erkek olmayanlarla ilgilen ;) Hani şu mal dediğiniz, salak gördüğünüz, ezik diye tabir ettiğiniz canlılar var ya; sizin erkek olarak görmediğiniz kişiler. Onlarla ilgilenmelisin. Tabii benim gibiler size göre erkek bile değiller. Yirmibeş yaşındayım henüz bir kız arkadaşım olmadı. Çünkü kızların gözünde "erkek" olabilmek için cüzdan kabarık olacak, hiç doğal olmayan bir kişiliğe bürünülecek, yakışıklı-kaslı olunacak!
Kızların bu istediklerine sahip olan erkekler çok fazla ilgi göstereceğinden şaşırıyorlar hangisine bakacağını. Zaten fazla olan değersiz olur, az olan değerli olur. Fazla kız olunca, kıza değer vermiyorlar. Benim gibi birini bulsan kraliçe gibi hissedersin!08 Yorumla
Soran+1 yılPara degil ama sorumluluk sahibi olan bir erkekk ister her kuz..
- +1 yıl
Yooo baba parası yiyen sorumsuz erkeklere ilgi gösteriyorlarken, sorumluluk sahibi işinde gücünde olan ama fazla para kazanamayan erkeklere ilgi duymuyorlar.
Sen sorumluluk sahibi bir insan istiyorum derken neyi kastediyorsun? Senin kastettiğin erkekler Türkiye nufusunun yüzde 10'u bile değil. Erkek olarak görmediğin, hiç sevgilisi olmamış nice yiğitler var. Sen o adamları sorumluluk sahibi değil diye erkek kategorisinde değerlendirmiyorsun ya; o erkek kategorisinde olmayan insanlar sizin erkek diyebileceğiniz kıvama gelince; yahu bu kızlar beni beğenmiyordu, şimdi iyi bir işim olunca nasıl da ışığa üşüşen sinek gibi oldular düşüncesi ile kızlardan soğuyor; tek istedikleri "para" diye düşünüyor. . .
Ben mesela ilk buluşmada hesaba ortak olmayı teklif etmeyen bir kızla ikinci buluşmaya gitmem, kimse kızların ayaklı kredi kartı değil kusura bakmayın. Aradığınız özelliklerde olup sizi sevecek birini zor bulursunuz!
Soran+1 yılBen kimseyle parasi icin olmam
Soran+1 yılIhtiyacim yok zaten
- +1 yıl
Parası için olup olmaman önemli değil, karşındakine o izlenimi veriyorsan hakkında öyle düşünürler. 2 buluşmaya gitmişsin her iki erkekte birdaha aramamış. Söyle bakalım o buluşmalarda hesabı kim ödedi?
Parası için birlikte olmam diyorsun, sorumluluk sahibi erkek ister kızlar diyorsun, sorumluluk sahibi erkek nedir diye sordum cevap veremedin! Sorumluluk sahibi erkek iyi bir maaşı olan erkek değil mi, yanlış mı anladım? Yanlış anladıysam bana şu sorumluluk sahibi erkeği bir açıklasana.
Soran+1 yılYa hesapla ne ilgisi var. ben cok yemek yemem zaten incecik birseyim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Doğru zaman ve doğru bir insan olması çok önemli, böyle şeyler istediğimiz zaman olsun deyince hemen olacak şeyler değil. Doğru, düzgün ve seviyeli bir ilişki istiyorsan beklemen şart ah ararsın ama nasıl aradığın da önemli ;) kendi hayatımdan örnek vereyim, daha önce 4.5 yıl bir bayanla çıktım hiç yok yere derk edildim ve daha sonra bir daha da ilişkim olmadı, ortamlar da görüyorum çevrede beni taşıyacak olgun ve aklı başında bir bayan göremediğim için bu konuda şu an için bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Saçma sapan ilişkiler yaşamak yerine doğru kişi ve doğru zamanı beklemek çok daha mantıklı, hem ne kadar çok ilişki ve birliktelik demek o kadar kalbinin kirlenmesi demektir, kalbini bir sevgili mezarlığı dönüştürmek yerine, doğru insanı bulup kalbinin kapıları ve kalbinin her yerine ona tertemiz açmak daha mantıklı.
https://www.youtube.com/watch?v=2kME4YOGez0
Aşk oldumu böyle olacak; ( İyi dinle sonuna kadar )10 Yorumla
+1 yılBence uzulme. Demekki onlar nasibin degilmis.. Ne mutluki sana hemen sona ermis. Dusunsene ilerleseydiniz ve oyle ayrilmis olsaydiniz.. Bence kafana takma... er ya da gec seni seven sana deger veren biri cikar karsina.. Emin ol cikar.. O yuzden icini ferah tut.. Ve moralini bozma.. bozmaki kismetini kapatma :) kendine ozen goster.. mutlu bir kadin her daim guzeldir.. Sen sen olmaktan vaz gecme.. O dudagini buzen kizlarida gorduk.. Onlarin pesinden kosan erkektentde hayir gelmez.. Allaha yakin bizden uzak dursunlar.. Allah gonlune gore versin)!
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin sagolasin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"ne denilirse yaparim. " Buradan sonrasını okumadım...
Size -beni abla diye mi anlarsınız, bir büyüğünüz diye mi, ya da hemcinsiniz gibi mi bilemem- tavsiye sakın o yazdığınız cümleyi uygulamayın...
Kişisel değerlerinizi ayaklar altına almayın, siz bir bireysiniz, yapmayın...514 Yorumla
Soran+1 yılEvt belkide boyun egdigim icin sorunsuz oldugum icin ezik goruluyorum
Soran+1 yılHalbuku sevdigim icin yapiyorum bunlari...
- +1 yıl
Sevmek ezilmek ve itaat değildir... Karşılıklıdır sevmek kölelik oluyor sizinki...
Soran+1 yılYani ole hizmetci gibi olmam ama birseye dikkat et derse ederim
- +1 yıl
İşte yapmayın öyle...
Sizin zihniniz, aklınız, ahlak anlayışınız, duruşunuz, düsturunuz yok mu? Biri size bir şey söyleyince mi harekete geçiyorsunuz? Koyun musunuz afedersiniz?
Bugün başıma gelen ve beni cidden öfkelendiren bir anektod paylaşayım:
Müzik dinliyorum ve ritm tutuyorum diye insanlar deli diyormuş arkamdan veya demeseler bile diyebillirlermiş... Tek cevabım oldu konuya: Banane...
Sorumluluk benimse kimse karışamaz buna...
Üzücü bir durumdasınız tıpklı bana eksi veren kör zihinli beyfendi gibi...
Soran+1 yılO zaman da asi diyolat gecimsiz falan
- +1 yıl
Değil işte... Geçim ile itaat etmek farklı şeyler... Çevrenizi değiştirin ve tabii ki zihninizi!
Soran+1 yılGecmisizz diyorlar.. erkekler inatciliktanda hoşlanmaz
Soran+1 yılCevre önemli faktör haklisin
- +1 yıl
Siz cidden umutsuz vakasınız! Biraz aklınızı, ufkunuzu açın Allah aşkına!
Soran+1 yılSen evli misin
- +1 yıl
Bunca cümlemden bu sonucu mu çıkardınız? Deve hendek atlardı çoktan bu çabamı görse...
Soran+1 yılMerak ettim sadece
- +1 yıl
@nonethelessh e katılıyorum diyebilirim. her denileni yaparimı unutmalisın. kendine ait bir fikrin duruşun olmalı. sosyalleşmelisin belkide biraz ve en önemlisi bunu kafaya takıp düşünmeden hareket etmemelisin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
134Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İki kişiyi denemekle doğru kişiyi bulma ihtimalin sıfır diyebilirim..
Tek seferlik çıkmaları da sayarsak 20 civarı kızla çıktım, beni bir daha aramayanlar da oldu, benim bir daha aramadıklarım da.. Yani sen çok erken kapılmışsın ümitsizliğe..
Ayrıca herkesin güzellik anlayışı farklıdır.. Senin hoşlandığın ki kişi senden hoşlanmamış olabilir.. Bu senin çirkin olduğunu göstermez..
Veya belki de onlar gevşek bir kız arıyordur, senin yollu olmadığını anlayınca bir daha aramamışlardır..
Lütfen daha fazla üzme kendini.. Yaşın henüz genç.. Aramaya devam etmelisin..
Ben 35 oldum, yıllardır dürüst ve iyi niyetli birini araya araya inan çok yoruldum, ama halen ümidim var.. :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Sana ciddi bir yorum yapıcam. İlişkilerde denklik önemlidir. Bazı insanlar denk olmadığını düşünüp senle devam etmemiş olabilirler.
Şimdi sen ee onlarında bir özelliği yok diyeceksin ama bir erkeği iyi bir kariyerinin olması aynı anda bir kaç şeyi kapatır artı dış görünüşü senin kadar varsa seni beğenmeme hakkına sahiptir. Çünkü sen görünüş olarak hem adama denksin ama kariyerin yok. Üniversite bitirmek çok şey ifade etmiyor önemli olan mesleği eline almak. Onun dışında hoş sohbet olmak bir erkeği çeker.
Bazı kızlar erkeklere köpek gibi davranıyor, instagramdan öpücüklü foto veriyor 1000 erkek takip ediyor diyorsun. Erkekler öyle kişilerle olmak ister ama öyle kızla evlenmek istemez. Bir erkekle gezmek kolaydır nikaha oturtmak zordur. Sende denklerini istediğin zaman taliplerin çıkar.00 YorumlaEN SEVMEDİĞİM KIZ TİPLERİ;
1- açık saçık giyinen
2- az konuşan
3- baş örtülü
4- dekolteli
5- erkek tipli
6- içki içen
7- iki yüzlü
8- kaşar
9- kısa saçlı
10- kibirli
11- küfür eden
12- maç izleyen
13- makyaj yapan
14- mini etekli
15- parfüm sıkan
16- ruj süren
17- sakız çiğneyen
18- sigara içen
19- yalan söyleyen
20- zayıf
EN SEVDİĞİM KIZ TİPLERİ;
1992 model, temiz...
1.60 boyunda
48-63 kilo arası
dürüst
namuslu
anlayışlı
balık etli
uzun saçlı
yeşil gözlü
tunik giyen
max. 80 beden südyen
kullanan00 YorumlaBen sanmıyorum ki yatak dışında hiç bir erkeğin ' ne derse yapıyorum' gıbı hükmünü baskasının elıne bırakan bir kızla yapacağını. Bir kere albesını kalmıyor sen boyle yapınca.
İyi karakterlı olmak günümüzde 'sıkıcılık' ifade edıyor çoğu ilişkinin üzerinde belli bir zaman geçtikten sonra..
Yani bir cezbedici , bire çekici özelliğin yok. Farkındaysan sıradanlığın ıcınde yoğurulmuş bir yapın var. Normal olmayı başarı gıbı görüyorsun, yanı zirveye oturmadan -mış gıbı yapıyorsun.
Ha işte o köpek gıbı davranan kadınlar bir hava yaratıyor.. Kof ve yavan bir tatları olsada sermayeyi kullanmayı bılıyorlar.. ki bu yüzden her kadının ıcınde bir 'or*sbu' yatar. derler.
... ama senın gıbı kıyada köşede kalmış kadınlarda ne hıkayeler var. Dokunsank öyle güzel şeyler dökülür ki dilinden, öyle kıymetlı sevılesi, tapılası yönlerın ortaya cıkar ki..
Zaten toplumda senın gıbı kadınların saysı %10 geçmez..
Kelimeler yorgun, ruhunun dikişleri açılmış..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver hayatına bak, bu sadece kızlara özel bir durum değil. Seninle aynı temiz duygulara sahip olan erkeklerde var. Sadece acele etme, doğru kişiyi muhakkak bir gün hissedeceksin. Sırf aşık olmak istiyorsun diye, birilerine sadık olmak istiyorsun diye birilerini arama. Arkadaş ol insanlarla önce, sadece arkadaş olarak başla. Sonra karakterinden hoşlanırsan birşeyler istediğini paylaş. Ben şu yaşıma geldim, bende üniversite okudum. Ama kalkıpta bir insana dahi senden hoşlanıyorum, hadi sevgili olalalım vs demedim. Bir sürü bayan arkadaşım var, konuşsam ciddi olanlarda olacaktır ama hiç biri hayatıma alacak kadar derin duygular hissetmiyorum. Yüzüne her baktığımda daha çok aşık olacağım bir insan olsun istiyorum. Buda sabır gerektirir. Özet olarak sevmeyeceğin bir insanla birlikte asla olma, pişman olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. bende senın erkek versıyonunum... ama yok olmuyor napalım yanı bırgun olucak inş... artık oyle bir psikolojıye gırdım kı merhaba dıyen kız aa benden hoşlanıyo dıyom ama yok yohhh yaaa :D der gıbı gıdıyolar :D pozıtıf ol bır gun olur belkıde sensındır benım kaderım :D
00 YorumlaCicim benim, kişiliğini anlayabilmek için diğer üyelere olduğu gibi sana da mental yaklaşım ve psikanaliz yöntemiyle yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Sendeki (bahsettiğin) kusuru düzeltmenin ve iyileştirmenin yolunu birlikte bulabiliriz. Bunun için mesaj atman yeterli olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. capsizm.com/.../...-aglattin-beni--capsi-2565.jpeg
Ciddi olayım..
Cidden çok haklısın.. Pislik çok işte.. Tanımadığım için yorum yapamıcam.
Belki de beğenmiyorlardır.. Ama beğenmemeleri seninle arkadaş olamayacakları anlamına gelmiyor..
Onların ş*refsizliğidir..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler evlenilcek kız bulamıyorum derler bulsalar son sürat kaçarlar. Samimi değiller o dingiller daha rahat kızlarla takılıp kaprislerine boyun eğdikleri için kim gelirse gelsin Alayına rest çekiyorlar bu senin güzel veya evlenilcek kız olduğun için değil senden kaynaklanmıyor. Üniversite okumuş kızsın hemen evliliğe yeltenme her şeyin bir zamanı var çevremdeki herkes 2. çocuğa gidiyor haklısın herkesin bir ideali var bence evlilik öyle şıp diye olacak iş değil :)
00 Yorumla Kişinin evleneceği kişi değişmez. Bu yüzden bence aceleci davranma. Genelde senin şu an ki gibi düşüncende olan insanlar ilk karşılarına çıkan kişiyi kabul etmek isteyip o yönde uğraşıyorlar ve her zaman ki gibi acele işe şeytan karışıyor. Bülent Ersoy un bile evlenebildiği bir ülkede şanssız değilsin. Sadece Allah uygun zaman ve kişiyi bekletiyordur senin için.
00 YorumlaBunda ağlanacak ne var? Demek ki düzgün insanlar değilmiş karşına çıkanlar... ayrıca erkekler senden kaçmıyor bence, sen erkeklerden biraz uzak duruyorsun gibi geldi bana. Senin sınırların net, varsa var, yoksa yok. Olabilir diye bir kelime lugatında yok senin. Karşındaki insanların senin kadar olgun olmaması zor bir kadın imajı veriyor onlara. Ve daha bir çok detay var...
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir haklisin
Soran+1 yılKac yasinda adamlar olgun degiller ne ilginc
1 ağzın kokuyor olabilir. 2 samımı gelmemıssındır 3 adam senden bısı alamayacağını anlamıştır 4 seni kendine uygun gormemıstır okudum calısıyorum dıyosun. 5 . senin yanında ezilmekten korkmuştur 6 ve daha sonrası ıcın irtibatta kalınız :D takma be guzelim madem o kadar ıyısın ılla bırı seni keşfeder
12 Yorumla
Soran+1 yılAğzım kokmuuor yaa yok artik
+1 yılkardeşim canını sıkama herşey nasip kısmet işi sen iffetini koru emin ol nasibin seni eninde sonunda bulacak erkekler yılışık kızlara bayılıyorlar ama hangisi sonu görmüş mutlu olmuş hepsi fos anlık günlük ilişkiler zaten o tipteki kızlarlada yuva kurulmaz anca eğlenilir yani meze olmuş onlar sen sabret ALLAHA tevekkül et eninde sonunda hayırlı kısmetin çıkacak ve aradığın kişiyi ve aşkı bulacaksın..
01 Yorumla
Soran+1 yılInss haklısın. kimse yuva kurma pesinde degil.. gunluk iliskiler...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence geçmişe çok takılma bırak gitsinler bence kaybettiğin noktalardan biri uysal olman ne denilirse yaparım diyosunya pek hoş bişey değil en azından benim için sadık olmak başka bişey ama nolursa olsun bu karşındakine belli etmemen lazım sen ne kadar aşık olduğunu onsuz yapamadığını hissettirirsen o kadar çok kazık yersin nasılsa bu bana aşık ayrılamaz deyip ezer geçerler
00 Yorumla Anladığım kadarı ile ciddi ve seviyeli ilişki arıyoruz belkide karşındaki insanlar bunu kaldıracak olgunlukta kişiler değildi ve birçok erkek artık ciddi ilişkilerden kaçıyo
Birde böyle düşün derim
İlk randevuya geldiler diyosun hemde yuksek ihtimalle böyledir00 Yorumla
+1 yılTakma kafana elbet hayırlısı cıkıcak karşına ama vaktı var demekkı kımısı 25 yaşından sonra evlenıyo mesela akrep burçları yanı hıc bellı olmaz sen hayatını yaşa kesınlıkle arkadaşlarına uyma yok yatakta memnun edıcekmıssın falan tovbe sen o... degılsın onu ıstıyen gıtsın genel eve sen sakın namusunu koru emın ol karşına cıkıcak sana bakmaya kıyamıyan cok seven bırısı cıkıcak sadece sabret olurmu
00 Yorumlabir kaç duygu var erkekte.. güzelliğe vurulup yaklaşabiliriz ancak pasif davranırsan, sıkıcı olacağını düşündürürsen, her şeye evet dersen ve çekici olmayıp erkeğin doğasında bulunan hataları zorlukları düzeltip aşma olayını sergilemesine izin vermeyecek kadar düzgünsen erkek kaçabilir. kaçarım.
00 YorumlaAllah sevdigi kullarini sabirlariyla sinar. Bence kisiliginden durustlugunden odun verme. Elbette sana uygun cok iyi biri karsina cikacaktir. Merak etme daha oncekiler olmadiysa sana uygun olmadiklarindandir. Seni mutlu edecek kisi karsina cikar uzulme ;)
00 YorumlaBende dogalim bakirim işimde gücüm de var evden işe işten evet giderim adamligimlada adamım 4 kişi ile çıktım 4dude aldattı istedimki edepli kız olsun yeter mesefa olsada aramızda guvenebileyim ona o yanımda olmasada o yanimdaymis gibi olurum dışarıda sevdim mi sonuna kadar severim e şimdi ben sana sorayım benim
. niye karşıma düzgün insan çıkmıyor tipim mi yok anlamadım00 Yorumlabu bence güzelliğin ve fizikin ile alakalı değil arkadaşım çevremde de bu tip yakışıklı güzel arkadaşlarım var.. bazı insanların çıtası düşük oluyor yani sana güzelsin diye bakıp senle konuşamaya cesaret edemeyen bir çok insan var diye düşünüyorum. ya da görüştüğün kişiler seni kendilerinden daha aşağı bir durumda hissediyor olabilir ya da özgüvenin yüksek ise bu karşındaki insanı korkutabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ne yapsam bilemiyorum
hayat böyledir iyiler kazanır derler ama öyle bişi yok her zaman kötüler kazanır. benimde hayatımda kimsem olmadı ne kız arkadaşım ne de sevgilim hiç birisi yok 23 yaşındayım hala yalnızım kızlar beni istememekte ısrarcı hatta nefret bile ediyolar benden hiç bir suçum yokken bile.
00 Yorumla
+1 yılkızım Allahın sevdiği kuluymuşsun demek isterim sana ama... neden bu feryatlar gün "vakti gelmeden çiçek açar mı hiç?" senin de bir evlilik zamanın vardır. belki ciddi düşündüğünden kaçıyorlardır. senin yatakta memnun edeceğin tek kişi kocan olsun. binde bir olmaya değil bir de bin olmaya çalış.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden kaçanları bununla kovalıyayım :)))
www.kizlarsoruyor.com/.../q2030155-birlikte-oldugum-butun-sevgililerimle-hep-ayni-sikayetler-aliyorum00 YorumlaGit halil sezai dinle beterol sevgili olunca ne olacak seni yalayıp yutup bırakacak otur kicinin üstüne bekle zamanı geldimi anan baban bulur bitane gidecen ipin sapın peşinden hayatin zehir olur kızım akilli ol demiyorum olsan bunları yazmazsin zaten anani dinle sen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Allahtan önce hayirlisini istee bu kadar da takma herseyin bir zamani vardir... Elbet bir yerler de senin de nasibin esin vardir... Herseyden önemlisi Allah yüregi güzel karakteri saglam hayirli bir insan nasip etsin. ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. .. Bu iş sadece güzellikle bekaretle olmuyor iki kişinin uyumuyla alakalı, aynı şeyleri konuşmak, hayatta aynı gayelere sahip olmak gerekiyor.. Doğru yoldasın ama biraz serbest bırak kendini, giden gitsin en doğal hakları...
00 Yorumlasenı anlayabılıyorum mılletın akılları basında deıl afedersın ama seylerınde tasıyorlar senın o saf temız duygularınla bır anda bısey yokmus gıbı oynayabılıyorlar sadece bu sorundan sen muzdarip deilsin hem erkek hemde bayanlar boyle durumlardan baya sıkayetcıyız
00 Yorumlasen dış özelliklerini sayıp sonra da insanlar neden benden kaçıyor diyorsun ya belki de kişi olarak odunun tekisin şimdi biz ne diyelim ki bir paragraf yazıyla hayatının anlamını çözemeyiz :)
20 Yorumlahiç üzülmeyin herşeyin hayırlısı , dışını süslemiş içi boş olmaktansa böyle olmanız daha iyi , Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre bir eş nasip etsin size inş. ;)
00 Yorumlaolduğu kadar olmadığı karder be ne sıkıyosun canını elbet çıkıcak karşına birisi hayat kime neyi ne zaman vericeğini bilmiyo sen bekle en iyisi çıkar karşına
00 Yorumlademekki senin göremediğin ama onların farkettiği bir kusurun var
14 Yorumla
Soran+1 yılNe acaba
Soran+1 yılBen cok temiz ve bakimliyimdir onla ilgisi yok. kilim tuyum yok dislerim temiz tirnaklarim yapili makyajim sacim hep tamdir
Sen doğrusun, yanlış olanlar tüm bunlara rağmen seni tercih etmeyenler..
*Aksine sevinmelisin bu duruma, deneme yanılma yoluna hiç girmeyeceksin ne güzel..
Hak eden biri çıkar elbet, üzülme..06 Yorumla
Soran+1 yılBu iki erkekte geçmişinde aldatilmis
Soran+1 yılOnlarin acisi benden cikti
Soran+1 yıl28 yasindayim.. acele mi ediyorum... demek aldatmak gerekiyor insanlari akilda kalmak icin
Üzülme der Mevlana..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . ! Sen çok düzgün bir kıza benziyorsun merak etme en iyisi senin olacak. Ya nasip de yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
+1 yılCanım benim İlk önce Allahtan hayırlısını iste.. illa ki çıkar karşına her zaman sen kendin gibi olmaya devam et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Neden gizli kullanci olarak soruyorsun sende tici olan birseyler var soruyu okurken hissettim tipini de bilemiiyoruz yorum yapamayiz yani yorum yapan sana yok bie gun olur guzel kizsin diyen yalancidir
00 YorumlaAllah hayırlısını nasip etsin her şeyden önce ve bunda ağlanılacak bir şey yok. Senin durumunda olan bir sürü kişi var. Elbet biri olacaktır hayatında, bunun ilacı sabır ama böyle şikayetci olmak değil.
00 YorumlaAman taktiği n seye bak akilli ol sen böyle dewam et emin ol kafana göre elbet cikar hic taviz vermee erkek miletine yoksa uzulen hep sen olursunn uyma sen o baska yollara surukleyen kizlaraa sen kendin ol derim
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla sıkıntı yapma yoksa psikolojik bunalıma girebilirsin bende sabrediyorum doğru zaman doğru insan ...
00 YorumlaKardeşim aynı sorun bende var ya liseden iki arkadaş baba oldu ben hala bekar ama onları görsen tipsiz ben yakisikliyim
00 Yorumla
+1 yılBende bakireyim aynı şeyleri bende yaşıyorum onun icn vericen anacım hepsine vericen agızlarınada sıcıcan anca bundan anlıyolar bu tür kızları seviyolar
02 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yani çoğu öyle görüyorum sen istisnasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu işler hayır kısmet işi gerçek anlamda
Bence üzülme de en kötü görücüye gidersin ya
Baktin olmadi ben gelir alirim ;)08 Yorumla
Soran+1 yılGorucu olsaydi keske begendigim bole uzulmezdim
Soran+1 yılBizim pek cevre yok
Soran+1 yılGarip ama yok
Soran+1 yılEvt buyuk sehir
Bahtın mı bağladı ne oldu? Yorum yapma kolay değil bu durumda fazla. Muhabbetten mi acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılBagli demek kismetim
yok be hanım ablam, senin kriterlerin gayet çok güzel hani olması gerekenler zaten. sen sıkma canını illa kısmetin çıkar hem bak ilim irfan görmüş birisin.
00 Yorumla
+1 yılFazla karamsar olma bence ve umudunu yitirme yoksa kalırsın öyle, etrafına bakınır ol derim. Arkadaşların varsa onlarla vakit geçir veya onların arkadaşları varsa tanımadığın, bilmiyorum yani bir şekilde nasibini araman lazım.
00 Yorumlayanlis anlama ama sana bir sey diyecem sen bugune kadar nerdeydin guzel kardesim her erkek senin gibi birini ister ama sana ciddi biri raslamamis
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle üzülmeyin bizim insanımız böyledir elbet doğru kişi gelip sizi bulacaktır, hiç beklemediğiniz bir anda. :)
00 Yorumla
+1 yılSen iyi kalplisin bundan kaybediyorsun. Bende senin gibiydim baktm yok böyle dönmücek bu iş..
Kötüler her zmn kazanır00 YorumlaHayata bakış açınız uyuşmuyordur..
Belki de onlar ciddi bir ilişkiye hazır değillerdi..
Üniversite okuman onlara antipatik gelmiş olabilir..
vs..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılGizlican Herkesin biyerde nasibi vardır ama kör ama topal ama manken ama model belli olmaz bu işler :)
00 Yorumla
+1 yıloyle kizlari kimse sevmez oyle kizlara pic erkekler takilir umidini kaybetme kimse kimseden kacmaz bu ulkede
00 Yorumladerdini çok iyi anlıyorum hatta geçen gün aynı yakınmayı bende yaptım ama hiçbir zaman hayat insana istediğini vermiyor maalesef. Bende senin gibi birini arıyorum fakat bulamıyorum hayat işte
00 Yorumlaeninde sonunda seni anlayan seni deliler gibi seven biri olur merak etme ölene kadar birini sevmek için 5 yıl mı beklersin yoksa tek tük basit insanlarla çıkıp kendini heba etmek mi
00 Yorumla
+1 yılBazı şeylerin yokluğu varlığından daha iyidir hayatını yaşa... Zamanı gelince herşey olur.
00 Yorumla
+1 yılBunda üzülecek bişey yok, yanlış bişey yapmıyorsun beklemeye devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı beni tarif ettin insanı aşktan sevgiden uzaklaştryorlar dimi? Bnde karakyerimi korudum yalnz bir kisyle çktm elele tutusmk istedi biliyorum başka şylerde istyckti ama yapamadm ayrldk bir daha da hiç kabul etmedim hepsinden tiksindim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ablamız dertli.. Sıkıntı etme sen kendin ol kimseye yaranmak için kendinden ödün verme.. Seni layıkıyla sevecek birini bulursun
00 YorumlaSana birşey söyleyeyim mi görünüşte herkes evlenecek kız-erkek arıyor ama alayının aklı oynaşmakta. Daha da bişey demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılkotu bir manada soylemiyorum ama belki bir iticilik filan vardir..
11 Yorumla
Soran+1 yılBirsey var ama ne
+1 yılBelki pek bakımlı değilsindir, ya da muhabbetin aşırı sıkıcı.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem