Bugün Kadıköy Yoğurtçu Park'taki kafede tanıştığım 2 tane 82 yaşındaki abiyle güzel bir sohbet yaptık. Umarım yine denk geliriz...

Bugün Kadıköy Yoğurtçu Park'taki kafede tanıştığım 2 tane 82 yaşındaki abiyle güzel bir sohbet yaptık. Umarım yine denk geliriz...

Numaralarını alsaydınız keşke arada telefonlaşır buluşurdunuz onların hayat tecrübelerini dinlemek çok güzel oluyor ben çok severim benden büyüklerle sohbet etmeyi
Evet hoşlanırım. Yaşı büyük insanların bakışı başka oluyor, aynı olaya daha sakin, daha derin bir yerden bakabiliyorlar. Hayatın içinden geçmişlikleri var, anlattıkları kuru bilgi değil yaşanmışlık oluyor. Bazen bir cümleleri bile insana yön veriyor. Dinlerken insan biraz büyüyor sanki.
Çok severim, işim de onu gerektiriyor lakin, kültürlü ve deneyimli, en çokta anlayışlı olursa. Sürekli benicilce anılarını anlatıp kendisini övmezse tabii😊
En sevdiğim. Özellikle hastanede çok denk gelirim. Sohbetleri çok güzel olur. @azelcan da çok sever ihtiyarlarla konuşmayı dimi?
Delirttikleri için öyle dedim ya :))
Bilemem bence azelcan abartıyor:))
💐
Yaşı büyük insanlarla sohbet etmeye bayılırım 😍 Hele 80’lerini geçmiş insanlarla konuşmak bambaşka bir keyif veriyor. Hayata çok farklı ve sakin yerden bakıyorlar 🕊️
Senin Yoğurtçu Park anın da harikaymış, umarım tekrar karşılaşırsın o abilerle 😊 Böyle tesadüf sohbetler insanın ruhuna çok iyi geliyor. Hem hayat dersi hem de tatlı bir dostluk hissi bırakıyor 💙
Cevap
9Cevap
kafa dengiyse evet
Yaş değilde olgunluk önemli çocukluk yeterince bende var ama olgun ve konuşmasını bilen biri öndedir daimi 40 yaşında ergende var, 30 yaşında sohbeti en olguna bin basanda neticede 😅
Haklısınız. 👌
Bazen bana da denk geliyor ama kafam yeni birini kaldiracak gibi değil. Tekken yalniz kalmayı tercih ediyorum
Yaşımdan büyük olgun abi abla kişilerler muhabbet etmeyi seviyorum. Küfür etmeden, saygıyla, uslüpla muhabbet etmek güzel hayattaki tecrübeleri, yaşantılarından bilgilenip hayatta olan yolcuğunu kolaylaştırabiliyoruz.
Çalıştığım iş yerinde patronun babası 65 yaşında idi kanlı diyordu bana bende kankişko😅 maalesef yollarımız ayrıldı ah Hüseyin amcam
Kankalarım hep 50+ üstü mecburen seviyorum 🫠
Evet genelde yaşça benden büyük kişilerle arkadaşlık, dostluk kurarım.
yaşıtlarımdan daha çok amcalarla teyzelerle çok iyi anlaşıyorum
Hepsiyle değil ama genel olarak evet
Elbette deneyimlerini dinlemeyi severim
Sohbet sarıyorsa hoşlanıyorum
Bayılırım
muhabbetine bağlı
Büyük keyif alıyorum
Hayır
Bazen evet
Abi mi
Normal sohbet miydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?