Ben, tiktok çeken yaşlıları gördükçe artık sohbet etmeyi ve toplu taşıma araçlarında yer vermeyi bıraktım. Bu akşam 2 dayı sohbet etmeye çalıştı ölü taklidi yaptım valla. Güvenme gençliğine, ölen hep ihtiyar mı? 🦁
eğer bu yaşlı kişi gençliğinde istediği gibi yaşayamamış, bi şeylerde hevesi kalmış olan bir yaşlı ise gençlere karşı kindar oluyor ve gençlerin yaptığı her şey onun gözüne batıyor, benim bu çocuktan ne farkım vardı diye. mendeburlaşıyorlar. ve yaşlıların çoğu bu şekilde olduğu için artık sevmiyorum onlarla konuşmayı
Bir komşumuz vardı onunla artık anne-kız, bacı iki kardeş gibi olmuştuk.. böyle insanlarla uyumlaninca hayat çok güzel geliyor.. maleseff öleli uzun zaman oluyor ama insan çok arıyor onunla sohpet edince iç huzurum oluyordu.. neşesi sohpeti yeterdi. Yoldaş oluyordu bu hayat yolunda.
Severim. Geçen çok sinirliydim bankta teyzenin yanına oturdum. Telefonla konuştum o arada kapattım, teyze bütün isyanıma şahit olunca konuyu baştan sona beraber ele aldık, yine ben haklı çıktım.😀
kısa sohbet ederim. iyi insanlar aslında ama bazıları da huysuz ve yorum yapmamaları gereken şeylere kendince yorum yapıyorlar. o kesim hariç iyiler :D
⭐Enerjik, dinamik, genç ruhlu, hayat dolu yaşlılar hele bi de merhametli, akıllı ve vicdanlı iseler. Bi de neşelilerse. En mühimi de: Ajitasyona dalmıyorlarsa! Kendilerini gençlere taşıtmaya kalkmıyorlarsa! İki laflarından biri din ve siyaset değilse! Kendilerine de yaşlarına rağmen cidden iyi bakıyorlarsa! Tadından yenmezler, severiz, baştacı ederiz!⭐ 😄😄😄😄
Bazıları çok temiz kalpli ve iyi niyetli davranıyor onları seviyorum yirim onları♥️ Bazıları da inanılmaz bir sorguya çekiyor kimliğimi uzatasım geliyor. Onlarla olabildiğince az iletişim kurar ilk fırsatta kaçarım. PlayStation oynayan ninemiz oldu da biz mi sevmedik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaşlılar genelde güncel olmuyor, eski değerleri/görüşleri yansıtıyor ve anlattıkları da saçma oluyor, o yüzden sevmiyorum. eğer kendini geliştirmeye devam etmiş, bilgili ve entelektüel bir yaşlı ise muhabbeti baya sarıyor. onlarla sohbet etmeyi severim
Tiktok kullanmıyorum ve kullananlara yazık oradaki insanlar kesin yalnız olduğu için oraya girip saçma sapan şeyler yapıyor ayrıca üzücü umarım kapatırlar
Severimm ama öyle öğüt veren tarzda konuşanlarla değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hic sevmiyorum acikcasi biri yavas konusur biri hizli konusur beni deli eder aga biz de yaslanicuk emma velakine birakiverin gari gencleri kgendileri tecrube edip duru versinle..
Yani eğlenceliler... Tıktok demişkwn bende bakıyorum diyorum ki yaw bunların anne babaları bunları görse ne der acaba diye düşünüyorum ertesi gün başka bi video da mutfakta anne babası takla açarak geliyo...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet yaşanmışlıkları dinlemek onların yüzündeki mutluluğu, pişmanlığı ya da ders almışligi görmek bana iyi geliyor