• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Yaşlılarla sohbet etmeyi sever misiniz :)?

yağmurasaril
yağmurasaril Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
26
Yapay Zekaya Sor
Yaşlilarla zaman gecirmek bana huzur veriyor ya size :)?
Yaşlılarla sohbet etmeyi sever misiniz :)?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• EmreJuan
    EmreJuan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Severim Çünki
    Anne ve babalarımız, büyükanne ve büyükbabalarımız, uzak, yakın akraba büyüklerimiz bizlerden para pul istemiyorlar. Onların beklediği sadece saygı, sevgi ve ilgidir. Bize ve topluma sunmuş oldukları emeğin, yaşama karşı gösterdikleri mücadelenin haklı ve saygın karşılığını bekliyorlar akil insanlarımız. Bunu da anneler, babalar günü gibi yapmacık vesilelerde veya ulusal ve dini kutlamalarda istemiyorlar. Ölçülü ve dengeli ilişkiler bekliyorlar haklı olarak.

Akil insanlarımız yapmacık, zoraki gülümsemeler, versek de kaçsak şeker veya çiçeklerle mutlu kılınamaz. Onlar topluma, komşularına, akrabalarına, sevdiklerine yararlı olabilmenin, yol gösterebilmenin önünün açılmasını, fırsatının tanınmasını ve bunun tüm bireyler tarafından anlaşılmasını doğru buluyorlar.

Deneyimli yaşam ortaklarımıza davranışlarımızın düzgün ve taraflar için doğru ve yararlı olması için bir kaç temel kuralı insanlara ve özelde yaşlılara nasıl davranılması gerektiğine kafa yoran, kendine ve çevresine saygılı okurlarımızın dikkatine sunuyorum.
    . Yaşlılarımız da har yaşta insan gibi tam bir şahsiyettirler.
    . Yaşlılarımızın da tüm bireyler gibi ihtiyaçları, beklentileri vardır.
    . Yaşlılarımız da en az diğer erişkinler kadar saygın ve azizdir.
    . Yaşlılarımız da her canlı gibi sağlıklı ve mutlu olma hakkına sahiptir.
    . Yaşamlarında yapılan en ufak değişikliklerin pratikte büyük önemi olur.
    . Yaşamlarını olumlu değiştirecek, onlara yardımı dokunacak muhakkak bir şeyler vardır.

Okurumuz bu ön şartları zaten bildiklerini, bunların yapılmasının, uygulanmasının doğal olduğunu düşünebilirler.

Ancak maalesef yaşamın içinde farkında olmadan bir veya birkaçında değerlendirme hatası yapılabiliyor. En cana yakın halimizle gerçekten sevgi ile onlara bebek muamelesi yapabiliyoruz, özel alanlarına giriyor ve girmekte bir yanlış görmüyoruz. Onların ihtiyaçlarının bizlerin ve çocuklarımızın kadar olmayancığını vehmediyoruz

1
    1 Yorumla
    • EmreJuan
      EmreJuan
      +1 yıl

en basitinden onun televizyonda program seçimini aklımızca ciddiye almayabiliyoruz.
      Yıllar içinde geliştirdikleri, edindikleri değerleri, hassasiyetleri önemsemeyebiliyoruz.
      Mutfağında yapacağımız bize önemsiz gelen bir yer değiştirme yaşlı büyüğümüzün hayatını olumlu veya olumsuz etkileyebileceği aklımıza gelmiyor.

Son olarak onların sorunlarını çözmeye çalışırken yılmak ve "bu yaşta bu kadar olur" saygısızlık, hata ve gaflete düşmememiz gerektiğini önemle dikkatimize sunuyorum.

Onlara destek olurken sağlıklı ve mutlu olma hakkına sahip önemli ve değerli kişi olduğunu unutmamak zorundayız.

Tüm bireyleri sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, saygın, üretici olan Türkiye diliyorum

M&R

Yorumla

En İyi Cevaplar

• parsksk
    parsksk Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

severım ve saygı duyarım gun gelecek bızde onlar gıbı olacaz belkıde bu sozlerı onlar soylıcek bıze orson wells bır sarkısında dıyorya ben genc olmanın ne oldugunu bılırım fakat sen yasllıgın ne oldugunu bılmezzsın bır gun aynı seylerı sen soyluyor olacaksın dıye anlatır yaslılarımıza ne kadar deger verırsek onlardan o kadar fazla deger goruruz benım dusuncem bu

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Cok haklisin..

Yorumla
  • Wabi-Sabi
    Wabi-Sabi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

Yaşlı insanlarla yaşıtlarımdan daha iyi anlaşıyorum. Seviyorum yani genelde temiz kalpli oluyorlar:)
    Geçen sene cafedeydik. Sık sık gidiyorduk o cafeye. Sahibi beni tanıyordu artık güleç kız, gülen kız diye lakap takmıştı çok gülüyorum diye:) Hoşlandığım çocuğun sevgilisinin olduğunu öğrenmemle duygusallaştım ağlamaya başladım. O cafenin sahibi yaşlı adam vardı geldi benimle konuştu."Sen kendine değer vermiyorsun sanırım hiç " dedi. Onunla konuşmak bana iyi gelmişti. Gerçekten bir baba gibi yaklaştı bana nasihatları olsun ağlar şapşirik hallerime gençlikten bunlar diyerek tebessüm edişi olsun:D

Hepsine güven olmuyor tabi okul çıkışında telefonunu kullanamayan bir amcaya nasıl kullanılacağını öğrettim geldi bana "fiziğini beğendim" dedi. Sapık çıktı. Onları sevmiyorum hatta tiksiniyorum.

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen canim bazen istisnalar cikabiliyor. . Ama geneli cok iyidir sohbetlerine doyum olmaz ..

Yorumla
    • Wabi-Sabi
      Wabi-Sabi
      +1 yıl

öyle:)

Yorumla
  • -miss-perfect
    -miss-perfect Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Evet onlardan biri de benim :)

Gençlerin dev bir duvarda göremediklerini yaşlı insanlar bir tuğla parçasında görürler demiş felsefist,,
    Onlara hayatımızın en evresinde ihtiyacım var sadece huzur bulmak için değil ders, öğüt, yaşanmışlık ve geleceğinizi görmek istiyorsanız onlara kulak verin... :)

2
    11 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ne guzel canim :) yasanmislik tecrube var.. hayata hazirliyorlar bizi resmen :) ben cok keyf alarak dinliyorum onlari :)

Yorumla
    • -miss-perfect
      -miss-perfect
      +1 yıl

Ne zaman zengin olur insan diye sormuşlar bilgeye; O da cevap vermiş parayla satın alamayacağın bir şeye sahip olduğunda,, demiş!
      Yani tecrübe insan hayatında karşılığı bedeli olmayacak kadar büyük bir tanımdır..

Benim dedem yaşayan bir çınardı 112 yaşında vefat etti.. Okuması yazması olmayan biri için tam bir dahi ayrıca müthiş medeni bir kişilikti..
      Sözlerine katılmakta birlikte ne varsa geçmişte yaşayan demirbaş nine ve dedelerimizde var..

Dedem ben okuldan gelmeden yemek yemezdi, 6 yıl askerlik yapmış vatan için ne maceraları vardı anlatması çok zor ama ben hayatımda böylesine asil ve donanımlı bir beyefendi görmedim :)
      Mükemmel örnekler ruhu şad olsun geride bıraktığımız değerli eli öpülesi şahsiyetlerin..
      Sorun harikaydı, teşekkürler :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

basinsagolsun :( eminim oyledir. . Sanada cok sey katmis canim.. insallah onlar gibi olabiliriz. . Rica ederim 😊

Yorumla
    • -miss-perfect
      -miss-perfect
      +1 yıl

Allah sizlere hayırlı ömür ihsan eylesin inşallah sağ olasın güzel yürekli kız,,
      Tek temennim yaşamımı onlar gibi değerli bir sandıkta toplamak hepimize nasip olur umarım..
      Kocaman teşekkür ediyorum sayısız kere güzel bir gün geçirmen dileği ile.. :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Amin insallah canim benim 😊 asil ben tesekkur ederim guzel yorumlarin icin..:)❤

Yorumla
    • -miss-perfect
      -miss-perfect
      +1 yıl

Rica ederim ne demek sohbetin çok hoş ve naifti mutlu bir akşam geçirmeni diliyorum sevgiyle kal :) <3

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Tsekkur ederim canim 😊sende kal saglicakla 😘😘

Yorumla
    • -miss-perfect
      -miss-perfect
      +1 yıl

Bebeğim çok teşekkür ederim bu kadar güzel bir soruda verilen eşsiz yanıtlar arasında en iyi görüş takdirini almak çok mutlu beni Allah razı olsun güzel yüreğinden :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Rica ederim canim :)) asil ben tesekkur ederim guzel ve icten yorumun icin.. Hep mutlu kal canim :))

Yorumla
    • -miss-perfect
      -miss-perfect
      +1 yıl

Rica ederim fıstığım ne demek :) Mutlukların hayat boyu daimi olsun dualarım seninle olacak,, :)
      Esen kal güzel insan :)
      Mutlu akşamlar...

Yorumla
    • Dameroi
      Dameroi
      +1 yıl

Ahahahah yaşlıların tecrübeleri ve gençlerin enerjisi bir olabilseydi keşke işte o zaman insanlık gerçekten potansiyel sürerdi öne...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

135

Cevap

297

Cevap

• 1fatoss
    1fatoss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Yaşlıları çok seviyorum görünce dayanamıyorum kanım kaynıyor hemen yanaklarını kızartana kadar sıkasım geliyor 😊 huzurevlerine giderim hep sohbet etmeye onların görmüş geçirmişliklerini dinlemeye bayılırım. Bu yüzdendir ki küçüklüğümden beri bir hayalimde gönüllü olsa bile huzurevinde çalışmak 😊

3
    5 Yorumla
    • Sametiedi
      Sametiedi
      +1 yıl

ulan ne iyi insanmışın beee :D

Yorumla
    • 1fatoss
      1fatoss
      +1 yıl

Estağfrllah ama sırf bu yüzden sosyal hizmetler okuyorum :) @Sametiedi

Yorumla
    • Sametiedi
      Sametiedi
      +1 yıl

cidden güzelmiş işini severek yapan insanlara belkide en ihtiyacı olan alan orası... :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kendimi gordum sende :)) ne mutlu sana canim benim 😊 bu is sevilerek yapilmasi gereken bir is zaten :)) cok ihtiyaci var bu ulkenin senin gibilerine. . Oyle seyler anlatiyorlarki nenelerim dedelerim ://

Yorumla
    • 1fatoss
      1fatoss
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim canım benim :) herkese bu bilinci aşılamak dileğiyle :)

Yorumla
  • rakınzel
    rakınzel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

sevmiyorum ama sık sık yaparım. Onları mutlu etmek açısından. En son 94 yaşındaki teyzeye elini öpmeye geldim, o 2 saat durmadan konuştu, konuştukları pek anlamış değildim, elini sürekli tuttum, 15 gün sonra teyzesi vefat etti. "İyi ki ziyaret ettim" kendime dedim.

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

ne guzel Takdir ettim seni baskalari icin birseyler yapabiliyorsun. . tanrim gonlune gore versin canim..

Yorumla
    • rakınzel
      rakınzel
      +1 yıl

amin. Sağol canım

Yorumla
  • OduncuMert
    OduncuMert Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Gurban olurum gurban olurr köye giderim her köşe başında teyzelerim dedelerim hmen cağırırlar gördüklerinde ilk sorarlar açmısın oğlumm kimlerdensin hoşgeldin sefalar getirdin anaaam varya içim kaynıyor ya bu kadar güzel insanlar olamaz diyorum.. çok seviyorum hakikaten ya

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :))) Evine Kim gelirse gelsin ayni mutluluk ayni tebessum:))) senin gibi insanlarin olmasi cok sevindiriyor beni :)))

Yorumla
    • OduncuMert
      OduncuMert
      +1 yıl

Diyorum'ya bacım böyle şeyler yaşanıldığında çok güzel hep o mutluluk hiç birşeyde yok yani gerçekten:) heleki bayramda seyranda bütün herkes bir araya gelir gurbetlerden yani neler neler kızlarımzı yazmalarını takar doğru mutfağa kadınlar toplanır sohbete uhuuuv :) biz erkekler desen öyle yaşlısı genci farketmiyor herkes bir arada sohbet çay herşeyimiz bir arada o 1 haftalık bayram tatillerinde yaşayabileceğin en güzel mutlulukları yaşıyorsun gerçekten tarlaya gidip dedemin eşşoleşşek traktörü al gel biç şurayı offf off anlatılmazz çok mutluyum seviniyorum valla böyle sorular görünce hep konusasım geliyor :) amma ammaa bir kötü şeyi var işte tatil bider herkes arabasına binip gidiyorya o an suratım hep düşer konusmam 1.2 gün pek sinirli gezerim :(

Yorumla
  • CarterJr
    CarterJr Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.

kesinlikle severim gecen bir amcayla tanismistim 1938 doğumlu amca ikinci dünya savasindan bir girdik tarihi sohbet ettik cok sevimliydi amcam benim ya :D ama helal olsun adami takdir ettim nedeni ise ; molekuler biyolojinin ne demek olduğunu biliyormus helal olsun ama sokaktaki kimse bilmiyor yaziklar olsun ne diyeyim adami takdir ettim amcam benim adamin dibi dibi Allah uzun ömür versin

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Amin aminn dostum :))

Yorumla
    • CarterJr
      CarterJr
      +1 yıl

amin homie

Yorumla
  • HayaletMan
    HayaletMan Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.

Bravo valla size gerçekten örnek bir hareket, yaşlılara saygı ve sevgiyi eksik etmemeliyiz çünkü onlar en küçük şeye mutlu olup ya da üzülebilirler. Sohbetleride güzel olur geçmişi öğreniyoruz sayelerinde. Insallah bizde yaşlanınca sohbet edecek bizi dinleyecek gençler olur.

1
    5 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kesinlikle ben anneannemde buyudum cok sey ogrendim ondan hayata dair. . Hala da ogreniyorum ondan birseyler :)) onla ettigim sohbeti hicbirseye degismem. . Amin insallah. . Zor gibi gorunuyor :/

Yorumla
    • HayaletMan
      HayaletMan
      +1 yıl

Bende rahmetli dedemle yaptığım sohbetleri unutamam hatırladıkca hem tebessüm eder hem de ufak bir hüzün dolar içime.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Basinsagolsun :( guzel anilar tecrubeler birakiyorlar bize giderken en buyuk miras bunlar iste. .

Yorumla
    • HayaletMan
      HayaletMan
      +1 yıl

Doğru söylüyorsunuz paha biçilmez şeyler bunlar. Rabbim bizede ilerde yaşlanınca böyle torunlar nasip eder inşallah.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Amin insallah. .

Yorumla
  • g___ozgur
    g___ozgur Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 42%
    +1 yıl

Yaşlı amcanın biri ile sohbet ediyoruz. Öğrenciyim o zaman. Tabi yıl 2000 bilgisayar yeni yeni yaygınlaşıyor. Nr okuyorsun dedi. Dedim amca bilgisayarı gösterdim bunun programcılığını. Neymiş o bakem dedi. Dedim bunda program yazıyorsun satıyorsun. Dedi ne getirisi var dedim iyi yazarsan kısa zamanda zengin olursun. Durdu durdu dedi ki ula hangi akla hizmet yazıya o kadar para veriyorlar. Çok gülmüştüm. Candır yaşlı amcalar ya.

1
    0 Yorumla
  • bilimsever
    bilimsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

Yaşlılarla sohbet etmek çok heyecanlandırır beni. Öncelikle saygıdan; yaşadıklarını, bildiklerini, tecrübelerini ve düşüncelerini benimle paylaştıkları için. Ne kadar yaşarsak yaşayalım, mutlaka öğrenecek çok şey vardır diye düşünüyorum, yaşlı insanlarla sohbet etmek de bu yollardan birisi.
    Saygılar...

1
    0 Yorumla
  • YalnızBerduş
    YalnızBerduş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

ben ne zaman bir yaşlı amcayla konuşsam ondan hep eskiden aşk nasıldı sen nasıl aşık oldun gibi sorular sorarım sağolsun hepside anlattırırdı onların içinde gerçek aşk hikayeleri sevdaları var bunları onlardan dinlemesini gerçekten paha biçilemez...

1
    10 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) az once bende ayni soruyu sordum anneanneme😊hayalkirikligina ugradim :/

Yorumla
    • YalnızBerduş
      YalnızBerduş
      +1 yıl

yapma ya üzüldüm senin adına :/

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) simdiki asklarla kiyaslayinca hayal kirikligi yasadim demek istedim :p

Yorumla
    • YalnızBerduş
      YalnızBerduş
      +1 yıl

Şimdi ki aşklar yalan dolan zaten :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :)) Sonu hep huzur husran :p

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Huzun * olacak o :)

Yorumla
    • YalnızBerduş
      YalnızBerduş
      +1 yıl

huzurla biten aşk var mıdır ki :D aynen ya ben mesela hep osmanlı zamanındaki aşklara özenmişimdir :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Eskide kaldi artik herseyi basitlestirdik..

Yorumla
    • YalnızBerduş
      YalnızBerduş
      +1 yıl

şimdi ki millet gönül eğlendirmek için bile sevmediği kıza ya da oğlana aşkım diyebiliyor bu kadar basit mi yahu aşkım demek ortada bir heyecan bir ekşın olmayınca her önüne gelene aşkım demek bu kadar basit mi evet basit bizim ülkemizde herşeyi basitleştirdiğimiz gibi aşk meşk işlerini de arada kaynatıyoruz :(

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen ://

Yorumla
  • IşıLLL34
    IşıLLL34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Severim hele ki dedemle falan ara arada huzur evine giderim ama bak aklıma geldi bayağı zaman olmuş gitmeyeli yarın bir uğramak lazım

3
    9 Yorumla
    • teQuieroAmorcito
      teQuieroAmorcito
      +1 yıl

Ne güzel dedeyi unutmak olur mu hiç git tabiki mutlu olsun :)

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34
      +1 yıl

Aaa yok anneannemi ve dedemi huzur evine götürecek evladın ecdadını saygıyla anarım :)) @teQuieroAmorcito

Yorumla
    • teQuieroAmorcito
      teQuieroAmorcito
      +1 yıl

Cok pardon yanlış anlaşılma oldu öyleyse özür dilerim :/

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34
      +1 yıl

Yoo est. özür dilenicek bir şey yok :) @teQuieroAmorcito

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ne guzel canim ihmal etme git ben elimden geldigince gidiyorum onlarin yuzundenki mutlulugu gormek bana cok iyi geliyor :)

Yorumla
    • teQuieroAmorcito
      teQuieroAmorcito
      +1 yıl

Peki ecdat felan karistirinca cekindim ister istemez :D Ordu gibidir gerçi bizim ecdat 1 kişi zarar veremez seninde bir OOrduya sahip olman lazim :p :D

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34
      +1 yıl

Kesinlikle yarın okul çıkışı uğrarım arayı çok açmışım onu fark ettim bende :)

Yorumla
    • IşıLLL34
      IşıLLL34
      +1 yıl

hahahhaahha beni tanımıyorsun ama sülalemdeki insanlar çok iyi tanıyor hele biri bir şey yapsın bakim ortalıkta sülale kalıyor mu @teQuieroAmorcito

Yorumla
    • teQuieroAmorcito
      teQuieroAmorcito
      +1 yıl

OOrdunu yesinler senin :D

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

yasli var yasli var
    kimisinin sohbeti cok tatli oluyor
    emekli bir tarih ögretmeni vardi onunla cok sohbet ederdim mesala.
    ama biriside vardi
    agzi bozuk herseye küfür eden
    sohbet edemezdim.

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Tabiki haklisin ama hepsinin icinde bir yasanmislik var onlari dinlemek paha bicilemez bence :)

Yorumla
  • MuhanmetAlexandr
    MuhanmetAlexandr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

severimde
    babamın babasının babası rahmetli büyük dedemm
    ne kadar dede masılsın desem adam baslıyodu çanakkale cephesinden
    libya cephelerine kadar 110 yasında vefat etti allah rahmet etsin

1
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Basinsogolsun :( daha ne istiyosun canli tarihmis deden :)) ben olsam dizinin dibinden ayrilmazdim :)

Yorumla
    • MuhanmetAlexandr
      MuhanmetAlexandr
      +1 yıl

20 yıl boyunca aynı şeyleri duysan sende bıkarsın ya

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Olsun anlatsin ben bikmam :)

Yorumla
  • maxi23
    maxi23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bende çok severim bizim yaşadiğimiz çogu şeyi tecübe etmiş olmaları ve bize yol göstermeleri bazen de hayatın anlamından dostluktan aile bağinin kopmaması gerektiğinden bazende eski yaşadiği komik anlarından akrabam olan sevdiğim bir yaşliyla bazenleri eskilerini ve derslerini konuşmayi severim

1
    0 Yorumla
  • UzmanProf
    UzmanProf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

Asla! Çünkü anlaşamazsınız yaşlılarda hoşgörü yoktur. Kendisi her şeyi bilir. Onunla konuştun mu kendisini çok üstün görürler nasıl desem o daha iyi bilir gibi büyük olduğu için öyledir. Bilgilidirler ama inatçıdırlar kendi dedikleri doğrudur. Onun için sevmem :D

0
    4 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet onlarin bildikleri dogrudur ablam :)) yasanmislik tecrube var onlarda. . Bunu hafife alma bence ablasi :))

Yorumla
    • UzmanProf
      UzmanProf
      +1 yıl

:D ablası ablam tamam ablacığım :)) Ama her zaman büyük olan haklı değildir Akıl yaşta değil baştadır ama tecrübe deneyim dersen o biraz değişebilir ama oda yaşa bakmaz pek bir şey yaşamamış olabilir genelleyemeyiz ama ben sevmiyorum ya yaşlılar işte pff :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Emin ol haklidirlar bende senin gibi dusunuyordum daha once yasadikca anliyor insan ablam inan. . Onlari cani gonulden dinle cok keyif alacaksin sohbetlerinden. . Bide onlarin gozlerindeki mutluluga Sebep olmakta bambaska bir duygu :))

Yorumla
    • UzmanProf
      UzmanProf
      +1 yıl

:))) tm ablacığım

Yorumla
  • arsiz_belayim
    arsiz_belayim Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.

Zaman makinasına binmiş misali geçmişi dinlemek hoşuma gidiyor.

Yaşlılar gittikçe cocuklaşıyorlar, hevesle, büyük bir istekle sizinle konuşmak istiyorlar.

Yaşadığım süre boyunca hep kendimden büyük insanlar ile sohbet ettim.

Yaşanılmaya değer güzel bir durum kesinlikle.

0
    9 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Cok iyi aciklamissin :)) zaman makinasi guzeldi :)))
      Evet aynen ilgiye sevgiye muhtac oluyorlar. . Bu yuzden genc birini gordulermi yuzlerinde guller aciyor cocukluklarina gencliklerine donuyorlar aslinda uzucu bir durum bazen bakislarindan ne kadar uzgun olduklarini anlayabiliyorum. .

Yorumla
    • arsiz_belayim
      arsiz_belayim
      +1 yıl

Aslında toplum olarak genelde söylenenler "çok fazla konuşuyorlar" ama istedikleri ya da düşündükleri bu değil bir çocuk masumiyeti ile yaşadıkları yaşam tecrübelerini insanlara aktarmak istiyorlar.

Beğendiğine sevindim. Bayramlarda bir kere ellerini öpmeye ziyaretlerine gitmemiz 1-2 saatlik dinleme bile hepsinin keyfini yerine getiriyor.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Cogu yorum oyle zaten :) cok konusuyorlar Evet cunku yasadiklari 1 -2 cumleye sigacak cinsten degil ve bos konusmuyorlar.. ah bu yeni nesil iste. .
      Kesinlikle o keyf ve mutluluk bambaska :)

Yorumla
    • arsiz_belayim
      arsiz_belayim
      +1 yıl

Umarım yeni nesil bilinçlenir, boş işlerle uğraşıyorlar
      Konuşulacak o kadar çok şey var ki yaşlılığıma saklıyorum çenesi düşük bir dede olacağım :)))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)))) bos konusmayan cenesi dusuk bir dede :)
      amin insallah yeni nesil gercek hayat ne demek bilmiyolar ask acisi dersten kotu not alma zannediyorlar hayati :))

Yorumla
    • arsiz_belayim
      arsiz_belayim
      +1 yıl

:))))
      Çocukluğumda dışardan eve girmeyen birisi olarak ben çocuklarını takip etmeyip de tabletlere bağımlı yaşatıp dışarı çıkarmaktan aciz annelere babalara üzülüyorum. Sırf telefonla oynamasın diye tableti alıp ellerine verip parka çıkarmayı bile çok gören yetişkinler

çok doluyum çooook :))

Teşekkür ederim.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) dok icini yerden goge kadar haklisin arkandayim dostum :))) yeni nesil iste imalat hatasi var :p

Yorumla
    • arsiz_belayim
      arsiz_belayim
      +1 yıl

İnsanın yanında senin gibi desteği olsun hepsini dize getirir bu ergenlerin :)
      Teşekkür ederim.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) kendimi gaza gelmis hissettim şu an :p Rica ederim :))

Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Evet ederim bazen, adam anlatıyor mazideki olayları insanın dinleyesi geliyor.
    Dinlemek Lazım bir gün bizde yaşlancaz yahu. Ne ekersen onu biçersin.

6
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet aynen :) her olaydan farkli ders cikariyoruz iyiki varlar elleri opulesi insanlar. .

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

kardeş görüyorsun dimi senin yorumuna 2 tane hıyar eksi vermiş ! bunlara küfür etmek bile değmez. sen doğru söylüyorsun bende yaşlı amcalarla sohbet etmeyi severim. onlar bu hayatta en tecrübeli insanlar.

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

@Dağlı22 eyvallah kardeşim.
      Handavallar çok sitede.

Yorumla
  • farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

en sevdiğim şey onlar anlatsın ben dinliyim tarihi severim onlarda yaşıyan bir kitap gibiler koskoca bir ömür geçirmişler =D

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Zaten oyle olur hep :p biz cok tecrubesiz kaliyoruz onlarin yaninda :)) aynen hayati herseyiyle anlatiyorlar bize :)

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

=) = )=) aynen

Yorumla
  • Ekşielma
    Ekşielma Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Yaşlısına göre değişiyo sanırim :) mesela düğünlerde o kadar boş yer varken gelip yanıma sandalyesini sıkıstıran yaslı teyzenin sohbetinden olabildigince kaçarım :))

2
    7 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Niyeki :))

Yorumla
    • Ekşielma
      Ekşielma
      +1 yıl

Bilmem :) konu istemedigim yerlere kayabiliyo bazen :))

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

:-D:-D sandalye bizde de aynı

Yorumla
    • Ekşielma
      Ekşielma
      +1 yıl

Erkeklerde de mi öyle :)) demekki amcalarla teyzeler beraber çalısıyolar :)) @Dağlı22

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

aynen yaa :-D bizden de hep şu cevabı almak için uğraşıyorlar amca olsun teyze olsun ;-) soruya bak → oğlum köyden bir kız buldun mu? hmmm eee kimin kızı bakalım? biz tanıyor muyuz? :-D:-D aynen böyle soruyorlar. bende bakıyorum amca teyze diyorum ne diyim :-D

Yorumla
    • Ekşielma
      Ekşielma
      +1 yıl

:) onlar da haklılar tabi yaslı insanlar torunlarının mürvetini görmek ister bir de severler böyle seyleri :) @Dağlı22

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

evett ;-) ben şimdi bir soru sorucam Ekşielma hanımefendi ;-) ♡ yorumunuzu bekliyorum

Yorumla
  • cyrax1
    cyrax1 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı.

ben seviyorum ama çok konuşuyolar yani bir otur kafadan 2-3 saatin gitti adamlar kısa kesse daha zevk alıcam ama

1
    4 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yalniz olduklari icin birini gorunce cok mutlu oluyorlar ve konusmak sohbet etmek istiyorlar. .

Yorumla
    • cyrax1
      cyrax1
      +1 yıl

tabiki bu onların en doğal hakları ve güzelde bişey onlar bizlerin bu günlere gelmesinde fedakarlık yapanlar ya da yapmayanlar vs.. Sahip çıkmak borcumuz

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kesinlikle ablacim. . Bow vakitlerinde onlari ziyaret etmeye calis. . Inan onlar mutlu olunca sende cok mutlu oluyorsun :))

Yorumla
    • cyrax1
      cyrax1
      +1 yıl

tamam abla

Yorumla
  • Sonra_danGurme
    Sonra_danGurme Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

bende severim çnkü fikirlerimi onlar daha iyi anlıyor. ama sana tavsiyem fazla derin muhabbet etme onlarla. kendini ihtiyar gibi görürsün :)

1
    36 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) yok hissetmem :p onlarin tecrubesine sahip oluyum baska birsey istemem :)

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

gayet iyi anlaştığım nesil :) herkesler dinlemez onları. şimdiki neslin pek kafası kaldırmıyor ihtiyarları ne yazık ki geri kafalı görüyorlar halbuki öyle değiller. muhabbetleri sohbetleri agırdır yaşadıklarından pay biçerek anlatırlar. onların yaşadıkları şartlarda bizler biraz zor yaşarız.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen maleseff. . Simdiki nesile gercekler batiyor o yuzden :p aynen ben olsam o donemde yasamak icin can atardim. .

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

bazen benim de aklıma geliyor o zamanların insanıymışım diye. şimdi herşeyimiz maddiyat olmuş maneviyat kalmadı. benim yaşımdakilere geri kafalı gözüküyorum. ihtiyarları dinlediğim için öyle belkide :) kendini ihtiyar gibi görürsünden kastım sana anlatmak istediğim de buydu zaten

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen menfaat duygusu sarmis herkesi. . anliyorum seni banada oyle diyorlar :p simdiki nesil icin olgun olmak gerikafali olmakla bir tutuluyor. . Benjamin button misali :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Benim mantıgımdasın. Senle muhabbete tutuşsak 3. Kişi beynini satmaya gider :) sahip olduğumuz degerleri kaybediyoruz ama kimse farkında değil.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) aynen kafalarini bos seylere harciyorlar o yuzden 😑😑

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Farkına varacaklar ama iş işten geçmiş olacak..

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Umarim oyle olmaz. . En kisa zamanda akillari baslarina gelir ben umutluyum :))

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

İnsallah gelir :) ama ben umutlu degilim gecen gun dedenin biri oglunu sikayet ediyordu bana :)) boylesi de cok nasil duzelir ki

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

bende sahit oluyorum Boyle durumlara. . Ama insallah gec olmaz pisman olduktan sonra. .

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

insan elindeyken degerini kıymetini bilmiyor nedense. bazışeylerin ardından bakarken farkına varılıyor.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Malesefff. .

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

can yücel gibi yazmışım :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) sende is var dostum :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

haha yapma bunu bana. gözümdeki ışığı birilerinin göreceğini tahmin etmeliydim :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha:)) gozunden anlarim ben :p can yucel in tahti senin artik :D

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

can amca el versin bana destanlar yazarım :) . gidipte gelmeyenler gelipte gitmeyenler olur memlekette :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hahaha o gidipte gelmeyenler cok olsun :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

deme öyle ya deme... belki pişman olurda döner :)))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Gidenler coktan bitmistir :)))

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

dogru söylüyorsun. hep bu gidenler yüzünden oluyor :) U dönüşü olmaz tabelasıyla agzına vuracaksın böylelerinin :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha :)) yollari acik olsun :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

bir de tekme vurmıyak mı. görüldü ifadesi olsun :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha ardinda el sallariz :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

elimizi sallarız ama elimizi sallasak ellisi olur o :)) dahası kurtarmaz.

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) git siir yaz Sen bence :p nasil laflar bunlar ya :)))

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Tutar mı dersin :) hep bu ihtiyarların yüzünden :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Tutar tutar :)) iyiki varlar yaslilar :))

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Dışarı çıkınca dedeler
      Ardından bakıyor nineler
      Nasıl oldu bu şiirler
      Olsada oldu olmasada bu gençler :))

Saçmalamak bedava o kadar sohbetin üstüne idare et artık :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha cok iyi gibi :p

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Birden Cavit Sıtkı Tarancı bekleme benden yavaş yavaş :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yok yok dogaclama dan sinifta kaldin :D :D

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Saat 12den sonra balkabagına dönmüş beyinden ne bekliyorsun :) şu an ekonomi modta çalışıyor 😊

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) simdi kendine gelmissimdir :p gunaydin :))

Yorumla
    • Sonra_danGurme
      Sonra_danGurme
      +1 yıl

Günaydın.. Evet gayet zindeyim bugün cumaya kadar pestil olarak halka arz edilirim herzamanki gibi :)

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

oldukca hemde.. tarıhten anektodlar muthıs olur.. bır 15 sene olmustur belkıde canakkale gazısı ıle sohbet etmıstım muthısdı tuyelerım dıken dıken olmuştu.. sonra oda hakkın rahmetıne kavusmus sanırım.. allah mekanlarını cennet etsın.. kacarak degıl koruyarak sahıp olduk bız bu topraklara

0
    0 Yorumla
  • Last_Judge
    Last_Judge Takip Et
    +1 yıl

Yaşlılar her konuda az da ola deneyim sahibidir yaşayarak öğrenirler her Şeyi ve çoğu yaşlı insan aileden olduğu zaman Nasihatler verir sevgi dolu sözler söyler çünkü küçüklerine zarar gelmesini istemezler muhhabetleri hiç sıkmaz çünkü eski zamanları anlatırlar her zaman

0
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen muhabbetleri cok keyif huzur verici :)) su sıkılıyorum diyenleri anyamiyorum :/

Yorumla
    • Last_Judge
      Last_Judge
      +1 yıl

bende öyle güzel oluyor ve eylenceli

Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru
    pilav_ustu_az_kuru Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Her yaşlıyla konuşmak huzur vermese bağzlıarıyla konuşmak keyif veriyor işte nerede o eski günler diye anlatıyorlar bayıyor bazende aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyorlar :))

1
    14 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) hepsinin ayri bir guzelligi var :))

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

öylede ama heheheh nene hehehe amca diyorum sadece :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Seni dovesim geldi cidden ://

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

neyse boşver :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Dinle onlari ://

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Tesekkurler :)

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

bayramda giderim :)))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yinede sukur :)) hic gitmemenden daha iyi :p

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

giderim ya bira bile içerim yaşlılarla :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ic tabi :) ama raki iceceksin onlarla bide hos sohbetleri. .

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

tamam içerim karı kız muhabbeti güzel oluyor içtiklerinde onların :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Bak ya:)) akli nereye gitti :/ erkek milleti iste ://

Yorumla
    • pilav_ustu_az_kuru
      pilav_ustu_az_kuru
      +1 yıl

yaşlılara öyle ama :)

Yorumla
  • SiyahDelisi
    SiyahDelisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Evet sohbeti güzel oluyor bazen yaşlıların birbirine sataşmaları komiğime gidiyor birbirlerine laf sokmaları eğlenceli oluyor :) anıları dinlemek güzel oluyor :)

1
    22 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hahaha :)) benim anneannemle babaannem sirf ortaligi neselendirmek icin satasirlar birbirlerine :)))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Aynen sataşırlardı birbirlerine başıma kaktılar aldık kurtulamadım gibi laflar :) kahveye giderdim bazen sırf o sohbetleri dinlemek için gider yancı olurdum izler ve dinlerdim :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) cok tatlilardir kesin ozellikle oyunu kaybettikleri zaman cocuk gibi oluyorlar :)))))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Hanımın bekler git sonra dövmesin diyorlar :D oyunu kaybedince bir şey olmaz yarın toplu dayak yerim diyordu :) tekrar oynuyorlardı :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hahaha :)) huzur Evine bir nenemle pisti oynadik ne zaman kaybetmeye baslasa bana Sen kagit caliyosun diyordu :))) kaslarini catiyordu :)))))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Hemen suç atmayı iyi biliyorlar bir şeyler buluyorlar hemen :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) yaslandikca cocuklasiyorlar resmen :))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

aynen belkide ondan hoşumuza gidiyor öyle görünce :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) cok tatli oluyorlar :p

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

evet öyleler ilgi görünce gözlerindeki mutluluk ayrı güzellik :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Insan kendini cok iyi hissediyor :)

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

güldürmek ve mutlu etmek kadar güzel bir his olamaz :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kesinlikle :))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Senin gibiler her zaman etrafındaki insanları mutlu eder o nedenle senin yanında olanların hepsi şanslı olacaklardır :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Elimden geldigince mutlu etmeye calisiyorum :)) tsekkur ederim. .

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

hiç yapmamaktan iyidir :D rica ederim

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen en azindan iyi hissediyor insan kendini :)

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

içinden geliyor ve yaptığında mutlu oluyorsun :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kesinlikle :))) mutlu etmekten daha guzel birsey var mı ki dunyada

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Mutlu bir hayat için etrafımızdakilerinde mutlu olması gerekir :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :))

Yorumla
    • SiyahDelisi
      SiyahDelisi
      +1 yıl

Aynı düşündüğümüze sevindim :)

Yorumla
  • AraftaKalanMösyö
    AraftaKalanMösyö Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Sevmek de ne?
    Bayılırım bayılır.
    Ne çok şeyleri var bize anlatacaklari.
    Ne çok tecrübeleri var bize aktaracaklari...
    Karşımda koskoca bir ömür ve büyük bir yaşanmışlık duruyor, saygıyla eğilip hürmet gösterdiğim...
    "Ömür Dediğin"i izler misin bilmem...

1
    0 Yorumla
  • m5ahmet
    m5ahmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

seviyorum insanı sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi hissetiriyorlar bazen, ilginç geliyor bazı şeyler.. sanki bu dünyada değilmiş gibi hissediyorum...
    Öyle hissetmediğim muhabbetlerde ise onunla ilgilenilmesinin hoşuna gittiğini görmek beni mutlu ediyor...

1
    0 Yorumla
  • stylewillkill
    stylewillkill Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Onlarin tecrübelerini almak iyi oluyor. Başimiza gelmeden bilgi sahibi oluyoz iste

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen.. Cok sey katiyorlar genclere :)

Yorumla
  • sinegekonanbok
    sinegekonanbok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Ben çok severim yaşlıları da severim konuşmalarını da onlar bize tecrübelerini anlatır eskiden yaşadığı anlatırlar. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha tecrübeli oldukarı için bize anlatırlar ve onları dinlerim çokta severim..

1
    0 Yorumla
  • theDeveloper
    theDeveloper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Kesinlikle severim sohbet etmeyi kendileriyle, özellikle eskiden olan olayları felan anlatırlar. Her seferinde gerçek dünyada yaşadıkları için şanslı olduklarını düşünürümdüşünürüm. Çünkü onların zamanında insanlar gerçek duygulara sahipti :)

1
    0 Yorumla
  • berkunabi
    berkunabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

sohbet edilmiyoki onlarla sadece dinliyosun senin söylediklerin farazi o kendi kafasında anlatıyo bişeyler :)

1
    26 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yanliz kaldiklari icin biriyle sohbet etme ihtiyaci duyuyorlar. . iclerini dokmek istiyorlar. . Kendini onlarin yerine koysana. . Ve De karsindakini de senin gibi dusundugunu farzet. .

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ben yanlış demedim ki neden savunmaya geçtin ben o yaşa gelsem bende öyle olucam muhtemelen benim demek istediğim muhabbet ortamı olmuyo dinleyici olabiliyosun sadece

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hah pardon 😊 biraz farkli yorumlamissin o yuzden yanlis anladim. . Evet genelde dinliyosun cunku yalniz olduklari icin konusmaya sohbet etmeye aclar. .

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ve de cok yaşanmışlık var açtıgı konu hakkında cok fazla tecrübeliler biz cok hafif kalıyoruz

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen ister istemez diliyoruz :) onlari dinlerken farkli yerlere gidiyorum resmen sendede oluyormu?

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ben dikkatle dinlerim çok genel geçer konusuyolar gibi geliyo önemli şeyleri küçük detay olarak geçtiklerini farkettim onları yakalamaya çalısırım tecrübeyi parayla alamazsın çok önemli aslında onların konustukları

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ben onlarin yasadigi donemi cok dusunuyorum ce simdiki donemle kiyasliyorum. . Aynen hayati ogretiyorlar bize zaten Bazi yorumlarda bos konustuklarini soyleyenler bile oldu..

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

idrak edemedikleri için boş gelmiştir onlara takılma sen bosver :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:) biz yaslaninca su verenimiz bile olmucak bu nesili oyle gordukce. . Durumumuz vahim :p

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

aynen ya yaslanmak istemiorum bu yüzden cidden güvenmiyorum :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Bende aynen :)) erken olmek en iyisi :p

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ötenazi yapalım :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Iyi fikir 50 yasina kadar yasasam yeter bence :) cocuklarida evlendirdimmi tamamdır :p

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

benmde var aklımda vucudumun acizlesmesi bilmiyorum düşünmek bile istemiorm hızlı yasa genç öl demişler ii demişler :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :) keske elimizde olsa ://

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

onu kafayı koyarsan yol bulunur illaki :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Mesela :)

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ben mesela deli gibi şeker tuz kullanıyorum ailede seker tansiyonda gani saglıgıma gram dikkat etmem fazla yasamam yani yasayıp napıcam :D

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hmm iyi fikir :))) bizdede kolestrol var bol bol yagli yemekler tuketiyim bende :p :)))))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen niye geldik ki su dunyaya :))

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

1 kere geldik istediğimizi yapalım titrek titrek ölmeyelim cesedimiz yakışıklı olsun öyle klişede sevmiorm aile torun tombalak istediğim gibi yaşar ölür giderim dünyayı gezerim 50 sinde çadır konserve takılırım :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :)) cok yasadikmi ne olacak sanki.. Ya iyi olarak olursun ya da kotuye donusecek kadar uzun yasarsin..

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

bu bir film repliğidiydi sanki severim bende bu sözü :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet aynen :)) the dark knight :p tam yerinde bir soz oldu bence :))

Yorumla
    • berkunabi
      berkunabi
      +1 yıl

ah evet the dark knight all heil bruce wayne o değilde nerden nereye geldik :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) valla hiçbir fikrim yok :p ama guzeldi tsekkur ederim efendim 😊

Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Kisiden kisiye gore degisir ama kimse zatsn benomlen konusamiyor bir de gidip nasil konusuyum :))

1
    16 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Seninle konusamiyormu anlamadim?

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Kimse benimlen konusamaz bazi arkadaslarim disinda cunku ben kimseylen konusmam oyle benimlen sadece yarim saat konusabilirler sonrasi yok zaten

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Neden oyle sartlandirmissinki kendini?

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Sartlandirmadim ki benim yapim boyle beni bir tanisam niye bu dunyaya geldin l*n sen dersin o kadar kotu durumum

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Hayir oyle dusunme. . Yenebilirsin bunu bol bol kitap oku sana cok faydasi olacaktir dostum. .

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Dogru soyluyorsn aslinda bir aralar okuyordum devam edicem ama kitabi daha gidip alamadim iste beni nasil da anladin ama akilli kizsin sen ya ben cumle kuramiyorum ifade edemiyorum ne konusarak ne de yazarak ben sessizimdir cekiniyorum bkr ortamda olsun veya buyuklerin yaninda kendi arkadas ortamimda genellikle hic konusmam arada bazen bir sey sorar o zaman kousurum bir iki bir seyler yoksa hep dinlerim ben

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

devam et tabiki.. ozguven eksikligi var sende o yuzden.. Ve dusunceni soyle cekinme hicbirseyden Kendi cizginden cikarsan ozguvenin yerine gelir bunu unutma dostum :)

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

teşekkürler çok sağolasın ama benim çizgim yok yalnız oyle boş boş yaşayıp gidiyorum işte

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Umutsuzluga kapilma :/ guven kendine diger insanlardan neyin eksik ki senin. .

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Valla dogrusunu soylemek gerekirse herseyim eksik yani artik yasamakan usandim ya bunlara hic kafa da yormuyorum biraktim oylece gidiyor bakalim nereye kadar sonu iyi degil zaten nereye kadar gidebilirim diye bakiyorum

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yoo herseyin tam ama Sen zayif hissediyorsun kendini kullanmiyorsun cunku.. kacmakla biryere varabilirsin dostum. . Kendini gelistir farkli insanlarla konus kitap oku. . Sana cok artisi olacak sanmaki herkes annekarnindan boyle herkeste bu donem olmustur. . Kendini birakmaaa :) dediklerimi yap farkini goreceksin;)

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Tamam yapmaya calisacagim zor biraz ama deniyecem yine de cok tesekkurler cok sagolasin :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Basarirsin Sen bence guveniyorum sana dostum :)) Rica ederim ne demek bir faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Tabi ki de faydan var sen beni anladin konustun dinledin benimlen daha ne olsun cok buyuk yardimci oldun bana :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kim olsa aynisini yapardi :) cok mutlu ettin beni şu an :))

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Orası biraz muallak ama bende senin mutlu olmana cok sevindim :))

Yorumla
  • Efendi88
    Efendi88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Bazı yaşlılar cok eğlenceli benim anneannem ve dedem mesela oraya giden mutlaka cok Güler

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

yasama sevincleri cok yuksek desene :))) Allah uzun omur versin dostum 😊

Yorumla
    • Efendi88
      Efendi88
      +1 yıl

Aminnnn :)

Yorumla
  • Veryinterestingboy
    Veryinterestingboy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Evet dedem 80 yasinda maasallah her konustugumda bana soyle hitap eder "Sana bir iş verecegum musaitmisun" musait degilim gibi bir lüksum yok diyemem :D verdigi islerde ağaç budama incir agaclarini budar bende cope atarim kolay bir is degil koskoca agaclar 1 tanede degil musait degilim dersem yuzume bakmaz Oflu adam iste ne bekleyisun :D

0
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)))) oyle dedeye can kurban ya :)))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Masallah allah uzun omur versin dedeme :)

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

yav bazısı iyide çoğu kafa ütülüyor.. geçen amcanın biri geldi şantiyeye alt tarafı daire fiyatlarını soracaktı, yarım saat hayat hikayesini anlattı.. karısına güvenmiyomuş kayınçosu şerefsizmiş falan.. hani ilgi görmek istiyorlar yalnızlıktan sıkılıyorlar ama ne biliyim

0
    5 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Sende hic Halden anlamiyosun :/ adam derdini anlatmis cok dolmus demekki :))

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

eskiden bahsedelim tecrübelerini anlatsınlar böyle bir sinerji yaratalım ama aynı konuyu tekrar tekrar ne gerek var dimi

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) haklisin sende.. Sen konuyu degistir o zaman :p

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

onu beceremiyorum işte :) tam ayrılacakken yeniden başlıyorlar

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)))))

Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

sevmiyorum yok torunu doktormuş yok subaymış bilmem neymiş hemşire bulup evlnmiş polis bulup evlenmiş antalyada ev almış banane len senin torununndan adam gibi bişeyler anlat

2
    26 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet onlar icin sevinc kaynagi bu :)) Baska seyler sormayi denedinmi :)

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

soramıyosunki hemen konu oraya geliyo bişey sorsan tornumda şöyle yapmıştı falan filan
      yok geçmişde şöyleydi böyleydi

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) mutluluklarina ortak etmeye calisiyorlar seni :)) sevindim bence :p

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Sevin *

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

Alakasi yok ovmekten baska bisey degil bu ego gibi

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ego mu ergen mi ki onlar :)) bence Sen yanlis anliyorsun..

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

Torunu ovuyo iste doktor olduysa banane baska seyler anlatsin

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha :)) sende anneni babani kardeslerini ov :))) konuyu degistirebilirsin oylece;)

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

yalan mı söylim bu devirde karakter övmek boş

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Peki.. anlamadin beni Sen neyse :))

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

annen doktormu sanki :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yok degil :p

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

eee çoğu boş konuşuıyo eski hatıralarını anlatsa neyse

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Sendemi ya ://sadece ergenler oyle dusunuyor zannediyodum :/

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

😂😂😂 ben katılıyorum sana eski anılarını pişmanlıklarını mutluluğunu yani yaşlilardan öğüte açı ği m ben ama cidden de ya şurda evim var şurda bunum var diyo bütün sülalesinin okuduğu okulları anlatıyo ya😁 bunu tatlı tatlı anlatan var gülme krizi ne giriyorum bir teyze vardı otobü ste bütün yol oğlunu anlattı ya yok söyle iyi böyle iyi mesleği var teyze yok öyle bir niyetim yok dedikće mülkelerini sayıyo bbüyük baş hayvanlarına kadar saydı😂 yaşlılar çok komik aslında ama bizim nesillerin yaşlı lı ğı çok farklı olcak bence 60 70 yaşında twitter a giren nineler dedeler olcaz

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff gelini ol

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

19 yaşında ne evliliği yaa ben daha olgun durduğum için teklif oluyo çocuğum daha ben:D bunu deyince de 17 yaşında ilk çocuğumu kucağıma aldım ben diyo :D iyi halt ettin diyemuyum tabi yaşlı kadına:)) 25 ten önce evlilik sağlıklı değil 25 te evliliği ilk düşünüş 26 27 arama 27 28 29 evlenme 30 evde kaldın yaşları gibi geliyo hep bana :))

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff sağlıklı değil demen yanlış herşey hazırsa yaşı yok bu işin 25 den sonra koca hazırda seni beklemez ve erkeklerin coguda genc ister :D

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

Erkeklerin genç sevdiği malum evet geçen 38 yaşında adam mektup yazdı ya ben 19 yaşındayım 19 diyorum bence yeterli diyo fotoları felan kaldırdım meslek felan 26 anca ekonomik özgürlüğü m olmadan evlenmem ben bu devirde

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff sen okulunu bitirde evlenincede iş bulursun yoksa dünkü ablan gibi 28 yasında koca ramaya başlarsın

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

Dünkü ablam kim? Ayrıca sen 28 yaşınday mış şın 25-28 yaşları evlenme z misin yani:)

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff bayanın biri soruyodu evde kalmış ben 29 yasındayım 26 dan sonrası ilgimi cekmez ama istisnalar olabilir istenilen eş tir ama diğer türlü zor

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

Niye yaa 26 moruk mu oluyo:D

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff öncelikle tanımam lazım ama mesela 1 seviglisi olmuş birinimi secersin 3 sevgili olmuşmu büyük kızlar copk bilmiş oluyo :D

Yorumla
    • bayanfilozoff
      bayanfilozoff
      +1 yıl

Alakası yok benim mesala hiç sevgilim olmadı ve evlenme isteğim olmadan da olmıcak nasip olursa ilk ve tek olsun istiyorum zor ama kalbimden geçen o. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@bayanfilozoff öyle olabilir ama dediğim gibi yaşı olanlar cok inceliyo

Yorumla
  • Milatd
    Milatd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Babaannem hariç, tüm yaşlılarla sohbet etmeyi severim. Zamanda geçiririm.

1
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Neden ki?

Yorumla
    • Milatd
      Milatd
      +1 yıl

:) babaanemle seni bir hafta aynı evin içine koysam, dediğimi anlardın. :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha cok sevinirim :))

Yorumla
  • velocixraptor
    velocixraptor Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

...
    s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...e0101ce20d.jpg

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha :)) gorevimiz bu :))

Yorumla
    • velocixraptor
      velocixraptor
      +1 yıl

:D:D

Yorumla
  • enivecivokkee
    enivecivokkee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Yaslilarla zaman gecirmeyi cok severim yazin surekli dedemin ve babaannemin yaninda kalirim cok mutlu olurlar :)

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Bende aynen :)) o kadar iyi geliyorki bana. .

Yorumla
  • nuloila
    nuloila Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

kendinden büyüklerle sohbet etmek çok eylenceli onların anılarını dinliyosun ve bazen imrendiğin oluyo

1
    8 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

aynen.. eskiden guven sevgi vardi.. insan komsusuna gozunu kirpmadan guveniyordu ama simdi gel gor hal berbat. .

Yorumla
    • nuloila
      nuloila
      +1 yıl

:) aynen öyle kimseye kolay kolay güvenemiyosun. güvenecek birinide bulunca elimden geldiğince onu kaybetmiyorum

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Sen bulabiliyorsun en azindan :) bende durum vahim :p

Yorumla
    • nuloila
      nuloila
      +1 yıl

:) kişilik meselesi aslında biraz bizden biraz karşımızdakinden kaynaklı :) çok yok bir veya iki tane var bende

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yine de sukur de :)) aynen haklisin.. birini bana versene :p

Yorumla
    • nuloila
      nuloila
      +1 yıl

direk kendimi versem :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) olur :p

Yorumla
    • nuloila
      nuloila
      +1 yıl

o zaman n yapman gerektiğini biliyosun :) skype konuşmak istersen bana yaz özelden ama :)

Yorumla
  • Rossoo
    Rossoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Yaşlılar baştacıdır muhteşem insanlardır. Tecrübeleri yaşadıkları beni benden alır ve hep yol gösterici olmuştur. Benim dedem 80 yaşında ve en yakın arkadaşım hele ki o gençlik hikayeleri yok mu çok eğleniyorum konuşurken hiç sıkılmıyorum onunla :)

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Elleri opulesi guzel insanlar onlar.. cocukla cocuk olabiliyor:)) onlari sevmemiz icin ellerinden geleni yapiyolar :)) ah onlarda ki yurek kimsede yok inan :))

Yorumla
  • nefes7373
    nefes7373 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

vala cok severim mazideki maceralari hikayeleri cok severim ve merak ederim

1
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Birde heyecanli heyecanli anlatislari yok mu :)))

Yorumla
    • nefes7373
      nefes7373
      +1 yıl

evt yaa:-) cok guzel

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • karadag190
    karadag190 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.

yaşlısına göre değişir ama her daim saygı duyarım yaşlı insalara

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Oylede olmasi gerek bence :)

Yorumla
  • erkeğinırıspısıı
    erkeğinırıspısıı Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

yaşlılarla kurulu muhteşem bir arkadaşlığım.. ense g. te parmak gidiyoruz çok makara adamlar

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Allay daim etsin :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Allah *:)

Yorumla
  • RecelEkmek
    RecelEkmek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

İnsan merak ediyor bizden önceki insanların yaşantılarını.. Haliyle bunuda çevremizdeki yakınlarımızda olanlarla gidermek istiyoruz. sizin zamanınızda, sizin devrinizde.. Ne yemek yerdiniz.. biryerden bir yere nasıl giderdini.. Dedem seni nasıl istedi vs.. Ve şöyle birşey çıkırıyorsun.. 70 - 80 yıllık bir yaşantıya bakıp bana anlat dediğin vakit sana en fazla 1 saat bilemedin 2 saat anlatır.. Ve dersin ki hayat işte bu kadar kısa.. Ama doyum olmaz o yaşlardaki insanların muhabbetine..

0
    0 Yorumla
  • pekaala
    pekaala Takip Et
    +1 yıl

Ben cok severim ama Ben. iyisini bulamiyom onlar selam verip konusmaya girince saatlerce zevk alarak konusuyoruz :))

1
    8 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen bende zaman nasil akip geciyor anliyamiyorum :))

Yorumla
    • pekaala
      pekaala
      +1 yıl

Bence. de cok guzel sohbetleri :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Bos oldugum vakit solugu orda aliyorum :))

Yorumla
    • pekaala
      pekaala
      +1 yıl

Ben gidemiyorum ama yolda karsilasip bisi sorduklarinda cok guzel. oluyo :) genelde beni buluyolar zaten anlasmislar sanki :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) cevrende cok o zaman :) bos zamaninda gitmeye calis lutfen mutlu et onlari cok ihtiyaclari var buna inan. .

Yorumla
    • pekaala
      pekaala
      +1 yıl

Cevrem de sokakta bir suru yasli var ve en kotusu 5dk hal hatir sormak bile yetiyo :) bu aralar zaman bulamiyorum ziyaret icin onceden giderdim

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Anladim :) yinede 5 dk ugrasan bile mutlulukktan ucuyorlar cok seviniyorlar :) allah gonlune gore versin ablam :))

Yorumla
    • pekaala
      pekaala
      +1 yıl

Aynen sagolasin ablam :D

Yorumla
  • Boksörünüz
    Boksörünüz Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Çok severim tontişlerim onlar benim :) beni hep torunlarına ayartmaya çalışıyorlar yerim ben onları :)

4
    2 Yorumla
    • Boksörünüz
      Boksörünüz
      +1 yıl

Oha noluyo l*n :D ASFADG:AD

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)))))

Yorumla
  • Dağlı22
    Dağlı22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

yanlarından hiç gidesim gelmez ;-) benim kafada tıpkı yaşlılar gibi çalışıyor ama memnunum.

1
    5 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yemezler seni yakkasabilirsin :p

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

hayda :-D ben ne dedim ki şimdi?

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

cevabımı doğru okusan bir ;-)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha pardon :/Utandim cidden :// uyku bastirdi galiba o yuzden :p

Yorumla
    • Dağlı22
      Dağlı22
      +1 yıl

yok önemli değil hanımefendi :-) uykunuz geldi ise uyuyun artık

Yorumla
  • gDamsız
    gDamsız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Evlilikle ilgili soru ve yorum yapmadıkları sürece...

1
    18 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Ben hic denk gelmedim :)

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Hah işte geldiğin zaman tekrar konuşalım soğursun :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Sanmiyorum :) neden soguyumki sorabilir merak etmistir. .

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Sormak başka sana illa birini bulma çabası içine girmek başka :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) yalniz kalma diye dusunuyorlar o yuzden sende sevgilinin oldugunu soyle :p

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Yaşlılara yalan söylemek kötü bir şey :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:p beyaz yalan diyorlar buna :p

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

:) Ben beyaz sevmem :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Pembe yalan o zaman :p

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Iyy bize yakışmaz o renk :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Haha niyemis :)) rengin kizi erkegimi olurmus :))

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

yok ama giyenlerin kızı erkeği oluyor pembe pantolon giyen bir adam değilim senin görüşünü bilmem ha giyene de bir şey demem :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yakisir bence sana Pembe pantolon :p

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Bana yakışır o genel kanı zaten :p ama her yakışanı giymem ;) kapiş...

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Way :)) kendimize guven tam desene :p

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Senin yaptığın yorumu başka türlü bertaraf edemezdim savunma diyelim :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Tamm kabul edildi :D

Yorumla
    • gDamsız
      gDamsız
      +1 yıl

Hay İsa senden razı olsun :)

Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.

Bazıları çok aksi falan oluyor onlarla çok zor muhabbet ediliyor ama muhabbet ettiğim şeker gibi insanlar var :) Gözlüklü amcam diye tabir ettiğim 70 yaşında akrabam var onunla sohbet ediyorum arada çok güzel muhabbetleri var

0
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet bazilari aksi oluyor :p cok sey katiyordur sana dedem :) hepsi candir ton ton nenelerimiz ve dedelerimiz 😊😊

Yorumla
    • asilturk
      asilturk
      +1 yıl

Aynen öyle yaşlı insanları sevmen ne kadar güzel bir şey :)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) sevilmezmi ki pamuk neneler ton ton dedeler :)))

Yorumla
  • GothicWitch
    GothicWitch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok severim. Ton ton nur yüzlü amcalar teyzeler vardır çok sevimliler.

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Offf bende :)) bir De gozluk takiyolarya bitiyorum :)))

Yorumla
  • 2ölümperisi
    2ölümperisi Takip Et
    +1 yıl

yani bazen severim böyle eski anılarını filan anlatıyorlar geçmişte yasadıklarını güzel oluyor

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Dinlemesi keyif verici :)

Yorumla
    • 2ölümperisi
      2ölümperisi
      +1 yıl

aynen keyifli keyifli

Yorumla
  • efehamdi
    efehamdi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Ayni onlarin tecrubesinden faydalanmak onlarin nahsiyatlarini dinlemek fikir alisverisi yapmak hosuma gidiyor.

1
    4 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Savundugum butun tezleri curuttuler resmen :)) cok sey ogretiyorlar bizlere Elleri opulesi insanlar. .

Yorumla
    • efehamdi
      efehamdi
      +1 yıl

:) Aynen iyiki varlar tatli huysuzlar :))))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Aynen :)))

Yorumla
    • efehamdi
      efehamdi
      +1 yıl

:))))

Yorumla
  • prison_break
    prison_break Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.

Darülaceze çok iyi bu konuda hepsinin farklı hikayesi var duygusal biriyseniz hele göz yaşı tsunami gibi oluyor.

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Evet her gittigimde huzur Evine gozyaslarimi tatamiyorum..

Yorumla
  • Sametiedi
    Sametiedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Ben değil de.. onlar beni görünce maşallah ne terbiyeli çocuk diye giriş yapıyorlar sonra can evinden vuruyorlar torunum olsaydı sana verirdim diye :D

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) sevgiden bunlar hep :))

Yorumla
  • _Paronaya_
    _Paronaya_ Takip Et
    +1 yıl

Evet bayilirim. Helede eskilerden anlattiklari zaman. 😊

1
    2 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Pur dikkat dinlerim ben :)))

Yorumla
    • _Paronaya_
      _Paronaya_
      +1 yıl

Aynen bende :) En sevdigim seyleri izlemekten daha cok keyif verir yani o derce :)

Yorumla
  • fitgirlmelis
    fitgirlmelis Takip Et
    +1 yıl

Çook severim çok , burdan ali dedemi ve selma nineyi öpüyorum birtanelerim:)

1
    1 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:))) iletilmistir canim 😊😊

Yorumla
  • Umursamaz-gnc
    Umursamaz-gnc Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Ooo tam benlik onlar bizim canımız ya cok tatlı oluyorlar hele siveli konuşmaları var ya :))

1
    4 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Guzuumm hayat oyle iste :)) yurekli guzel insanlar iste :))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yurekleri * olacak :))

Yorumla
    • Umursamaz-gnc
      Umursamaz-gnc
      +1 yıl

Allah aratmasın yokluklarını

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Amin..

Yorumla
  • sarışınmıyımki
    sarışınmıyımki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Alzheimer rahatsızlığı yoksa evet öyle olunca başa sarıyor gülüyorum sürekli:D

1
    3 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) benim bir arkadasimin annanesi alzheimerdi tedavi gordugu yere gittik kadina sigara icmek yasak benden istedi yok dedim nenem arkadasimdan annesinden istedi yok dediler en son aynanin karsisina gecti sendemi bana sigara vermiceksin bak bu esseklerde vermiyor dedi :)) inan gulsemmi uzulsemmi bilemedim :/

Yorumla
    • sarışınmıyımki
      sarışınmıyımki
      +1 yıl

Aynen bende gulersem ilerde bende o duruma duserim diye uzak durmaya çalışıyorum:)

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) haklisin ama komik oluyo bazen ya :p

Yorumla
  • Pontos
    Pontos Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben küçüklüğümden şu yana hayat tecrübesi olmuş insanlarla sohbet etmekten oldum olasi keyif almisimdir. Bazen plan programim yokken kiraathanelere uğrar sohbet ederim hal hatir sorarim sohbetleri de hayata dair ve geçmişe dair o ani yasamis insandan fikirler almak fazlasıyla güzel oluyor

0
    0 Yorumla
  • site_kızı
    site_kızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok sempatikler ben çok severim ama muhabbet öğüt verme konusuna gelinceye kadar sadece. Aman kızım dikkat falan. s

1
    0 Yorumla
  • nukcos
    nukcos Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Ehh yani onlarla muhabbet etmek dertlerini dinlemek iyi bencede sonuçta ilerde bizlerde öyle olcax bunu unutmayıp onlari yanlız bırakmamak gerekir&&&&

1
    10 Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Kesinlikle :)) ama biz onlar kadar sansli olamicaz bence..

Yorumla
    • nukcos
      nukcos
      +1 yıl

Niye öyle düşünüyorsun ben şahsen onlarla ilgili sorumlulukları yerine getirdigime inanıyorum her açıdan;;

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Yok senin icin demedim gelecek nesil icin dedim ben :))

Yorumla
    • nukcos
      nukcos
      +1 yıl

Yaa biliyorum öyle dediğini ben kendimdem örnek verdim yani illaki benim gibi olanlarda vardır onu demek istedim galiba yanlış anlaşıldım))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

:)) Evet yanlis anladim seni :p sanmiyorum yorumlara cevremdekilere bakilirsa durum vahim. .://

Yorumla
    • nukcos
      nukcos
      +1 yıl

Ehh yani şimdiki genclerin baxilari çok kotu

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Geneli ://

Yorumla
    • nukcos
      nukcos
      +1 yıl

Sen sence hangisi oluyosun bence iyi olanlardansın dimi)))

Yorumla
    • yağmurasaril
      yağmurasaril
      +1 yıl

Bilmiyorum ama elimden geldigince onlarin yanina gidiyorum zaman gecirmeye calisiyorum..

Yorumla
    • nukcos
      nukcos
      +1 yıl

Hmm en iyisini yapıyon keşke herkes sen gibi olsa...

Yorumla
  • Devamını Gör (372)
Devamını Gör(417)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yaşlılarla sohbet etmeyi sever misiniz :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yaşlılar ile sohbet etmeyi sever misiniz? 30 cevap verildi
Yaşlılarla sohbet etmeyi seviyor musunuz? 11 cevap verildi
Yaşlı insanlar ile sohbet etmeyi seviyor musun? 76 cevap verildi
Yaşlı insanların sohbeti hoşunuza gidiyor mu? 90 cevap verildi
Yaşlıların sohbetini sever misiniz? 49 cevap verildi
Yaşı büyük insanlarla sohbet etmekten hoşlanır mısın? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨