Kocam pasif, depresif ve sünepe birine dönüştü, yıllar süren şiddet sonrası bu evliliği bitirmeli miyim yoksa ne yapmalıyım?

Kocamla yaklaşık 20 senedir evliyiz memleketi Trabzon ailem onunla evlenmemi hiçbir zaman istemedi ben yine de ailemi karşıma alıp onunla evlendim 3 sene Trabzon'da ailesiyle kaldık ailesi bana hep çok kötü davrandı sonunda Altınoluğa taşındığımız zaman sonunda kurtuldum zannediyordum ama kocam şiddete başvurmaya başladı 5 seneden sonra ben daha fazla dayanamadım ve boşanmaya karar verdim sonrasında kayınpederim ile konuştum oğlunun adam olduğunu bir şans daha vermem gerektiğini söyledi inanıp dinledim gerçekten şiddet namına hiçbir şey kalmadı ama şimdi de koltuktan kalkmıyor yıllardır beraber ne yaptık hiç hatırlamıyorum ve ne zaman tartışsak ağlamaya başladı ben de artık dayanamıyorum elime ne geçerse çaydanlık sopa her şeyle vuruyorum kocama şimdi de eskiden olan o korkunç adam benmişim gibi hissediyorum ne yapmalıyım

Kocam pasif, depresif ve sünepe birine dönüştü, yıllar süren şiddet sonrası bu evliliği bitirmeli miyim yoksa ne yapmalıyım?