Evde durmuyor bile arkadaşları ile ya da ailesinde bende evde tekim. dün dedim benimle de vakit geçirdi kızdı geçiriyoruz ya diye sadece uyuyoruz ha erken geldiği saat 20.00 ama onda da saçma canım dizleri açıp son ses dinliyo benimle konuşmuyor bile karar aldım bende onunla konuşmaya cam zaten arama yazma da diyo bana zaten aynı evdeymisiz diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşına alıp konuşman gerekir ama böyleleri zor düzelir. İnşallah çözersiniz konuşarak yoksa boşanmaya kadar gider. Çok sıkıntılı bir durum çocuk falan yapma bence bu adamdan. Onunla da ilgilenmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılYok yaptıklarında garip bir şey yokmuş erkek adam evde oturmazmış.. çocuk o yüzden yapmıyorum zaten boşanacağımı biliyorum.
- +1 yıl
Bilincinde olman güzel.. Ev kuşu sandı seni. Görücü usulü mü
En İyi Cevaplar
Aynı şeyleri bende yaşadım mücadele ettim düzelir diye bekledim 2 tane çocuğum için sabrettim ama en son dayanamadım boşandım tm 18 senemi mahfettim bı öküz için uyumadan aglamadigim tek gecem geçmedi pismanmiyim evet daha önce bosanmadigim bukadar sene çektiğim için çok pişmanım şimdi nişanlıyım 2. evliliğimi yapicam yakında kismetse ben derim hiç bekleme kardeşim hemen boşan asla düzelmez hayatını daha fazla mahfetmesine izin verme
11 Yorumla- +1 yıl
Hele çocuk yoksa düşünmeye bile gerek yok
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılülke veya dünya kadınlarının ortak noktası duyarsız eş veya partner, çöz çözebilirsen çok bilinmeyenli denklem, umarım görücü usulü evlenmediniz, yani bir sür sevgili flört olayları olmuştur, o zaman bunları farketmedisyeniz demek ki iyi oynamış
üzülüyorum bu tip durumlara, davranışlarınız ile etkileyemiyorsanız yol yakınken dönün bence10 Yorumla
Ahhh ah bunlar aileyi yıkan hareketler. En güzel zamanlarını heba eden insanlar. Allah’a kıl fikir versin. Allah eşinizin kalbine sizin sevginizi nasip etsin ne diyeyim.
137 Yorumla- +1 yıl
Sondaki cümleniz çok güzelmiş
- +1 yıl
Rica ederim. Güzel konuşuyorsunuz. Doğru bu tür konular çok üzücü Rabbim yardımcıları olsun
- +1 yıl
Abi sizinle konuşabilir miyiz acaba fikir almak için
- +1 yıl
Evet buradan olmuyor instagramdan konuşabiliriz isterseniz
Soran+1 yılCidden son cümleniz çok iyi burada ayrıl diyenlere inat teşekür ederim amin diyeyim bende
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Yukardaki armut sadece sizi kekliyor
Olumlu şeylere sözlere kelimelere ihtiyaç duyduğunuz bir andasınız
Çat diye herkese güvenip iç dökmeyin
Aklınız ve kendiniz ile baş başa verip çözüm ne ise uygulayın
Dua etmeyle ilişkimi düzelir bu herften fayda gelmez biraz açın gözünüzü - +1 yıl
Ulan armut sen kimsinki evli kadın senin yüzüne haykırsın ağlasın sonrada sarılsın omuzluna baş koysun
Üfürükçü seni
Dua ederek ilişkimi düzelir zurna
- +1 yıl
@MtAydın1907 soru sahibi değilim
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Soru sahibi değilsin de muhatabı sensin
Ben neyi idrak edemedimki onu anlamadım şimdi
Neyse hayırlı işler - +1 yıl
@MtAydın1907 tamam size uygun gelmedi konuşmaları ama ben sevdim benden yana sıkıntı yok. Abi olaylara iyi bakmak istiyor en güzeli de yapıyor
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Neyy 😂 Kızım şuna abi deme ikide bir
Abi olaylara iyi bakmıyor
Bakışlar iki mesajla Sırtlan gibi bakmaya döndü
Abi traş yapıyor bakma sen ona - +1 yıl
@MtAydın1907 ön yargılısınız etrafta o kadar çok olumsuz insan var ki olumlu düşünen insanlar da göze batıyor
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Abinin profiline bak bakim kadrolu bekar yazmış
Yani abi profösyönel çakal
Kadrolu bekar Evlilere nasihat veriyor
Abinin ben. G. tünü eşşekler diycem ama ayıp olcak şimdi - +1 yıl
@MtAydın1907 Allahım ya Rabbi siz neden bu kadar sinir oldunuz ki
- +1 yıl
Kadrolu bekar yazısı yok ki göreyim?
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Hadi bakalım hayırlısı ne diyim
Abi ye sen yinede dikkat et
Ben haklı çıkarsamda çıkmazsamda yaz bana merak ettim bu dini bütün Abiyi - +1 yıl
@ayısıgıı12 Var nasıl yok
- +1 yıl
@MtAydın1907 teşekkür ederim kendinizce fikrinizi belli ettiniz olur yazarım da gerek duyacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
Yok görmüyorum
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Kızım ne sinir olcam
Üç kağıtçı görünce affetmiyorum - +1 yıl
@ayısıgıı12 Çünkü körsün
Neyse devam et
Ekran resmî atabilsem atardım sanada
Boş boş konuşacağına özür dilerdin
Neyse mutluluklar abiyle 😂 - +1 yıl
Ne mutluluğu neden bahsediyorsun benim konuştuğum biri var o yüzden fikir aldım. Kadrolu bekar mesajı gerçekten yok
- +1 yıl
@MtAydın1907 öncelikle sana senin dilinden cevap vermeyeceğim. İnsan ne ise çevresini öyle görür. Mükemmel bir adam değilim ama birinin derdi varsa da kullanacak kadar şerefsiz değilim. Profildeki kadrolu bekar olayı muhabbetine koyulmuş bir şey. Şu siteden bir kişi veya bir konuda biri asıldın desin veya mesajımı bulsun hesabımı siler çıkarım. Dini bütün iddiam yok. Ama kendimizce inancımız var. Bence insanları birkaç kelime ile yargılamadan önce dikkat et derim.
- +1 yıl
Aslan sen önce git evlen deneyim kazan sonra gel burada millete telkinde bulun tecrübe aktar
İnsan ne ise çevresi öyle görür dimi
Kadrolu bekar yazınca seni namuslu pürü pak bekarım anlayalım
Profösyönel bekarım diyorsun kısaca - +1 yıl
@ayısıgıı12 Sen de gerçekten sağsın be kuzum
Bak yazmış var mı yokumu 😂 - +1 yıl
@ayısıgıı12 Atayımmı resim 😂
- +1 yıl
Yazmış gördüm sıkıntı yok
- +1 yıl
@ayısıgıı12 Özür dile bakim 😂
Sıkıntı yoksa senin için sorunda yok o zaman ok - +1 yıl
Ya sen ne efsane iyi kapli bir adamsın
Moralim bozulunca gelip yüzüne ağlayıp başımı omuzuna koymak istiyorum
- +1 yıl
Senin benim halime üzülme boş ver
Sen kendi halinede üzülme çalış çabala evlen abicim
Sağlıcakla kalın
İyi sohbetler size
- +1 yıl
@MtAydın1907 işte niyetin kötü dedim ya. Benim yaşlı annem babam olduğunu hiç düşünmeden karar verdin. Bunları yazmak istemezdim ancak benim babamın bir ayağı aksak. Kalça çıkıklığı var ve kardeşlerimden biri evli diğer ikisi okuyor. Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor. Hala diyorum insanlara ön yargılı olma. Bir gün ettiğin laflar başına gelir. Üzülürsün
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
68Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılkendini arzulatmalısın, senden tahrik olmalı, sana ilgi göstermeli, onu heyecanlandırmalısın bak o zaman nasıl peşine düşüyor. takma bunları her evlilikte başa gelir biraz çılgın şeyler düşün ve montonluktan çıkar ilişkini.
112 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni yaptım maalesef bana istediği kadın profilini kendisi söyledi o yüzden artık bir şey yapmam gereksiz onun karşısında ağzı olmayacak ses çıkarmayacak ve bı gecede istediği kadar para harcayıp eve gelcek o kadında ona aferin kocacım diycek böyle birşeyi hangi kadın kabul eder ki bunu
- +1 yıl
onu onun istediği değil her erkeğin arzuladığı bir kadın profili çizmelisin
Soran+1 yılSana bir şey diyim mi arzulandığıma eminim bunu bı erkek arkadaşıma anlattım aldat dedi ben girerim senin hayatına diye aynı şekilde eski sevgilim de beni arzuluyor engelemezsem halen pesimdeydi evli olduğumu bilmesine rağmen o yüzden o benim gibi birini kaybeder ben değil ben kimseyi kaybetmem
Soran+1 yıl@Hatcikī aynen bunun farkındayım o yüzden aldatmıyorum benim suçum olmasın diye boşandığımda demesin bak o da beni aldatıyordu diye
- +1 yıl
Yazık eski sevgilinle konuşman bile aldatmak gibi bi sey onunda sana yazmasi ayıp hiç mi utanmiyosunuz
Soran+1 yılEski sevgilimin bana yazması mı sıkıntı şu an engeli zaten konuştuğumuzu da nerden çıkardın hem evlendigimi duymuş bana bedua ve bosanman dileğiyle mesajlar atması var sadece karşılığında benim hiçbir mesajım yok zaten daha da ileri gidemezdi ki bundan merak etme eşimin haberi var bizi ayıran eşim o yüzden çektiği mesajlardan haberinin olması lazım
Soran+1 yılBeni karısı olarak görmüyor ki bende onu kocam olarak görmem neden göreyim hayır aldatma sebebim yok ki zaten aldatacak kadar düşmedim ben boşarım öyle istediğim ile yaparım çıkarım bu da kimseyi ilgilendirmez. bana ilgi gösterdiginde ona nasıl yaklaştığımı biliyo ya bugün bile bak ben nöbete geldim ya aramadı bile nerdesin napıyon kendi nerde bilmiyorum bile aradım açmadı bile onunla mı uğraşacam zaten tek aklında olan şey alkol alkol alkol..
- +1 yıl
Eve geldiginde sen onu nasil karsilardij mutlu eder miydin en kötu sen de onun yaptigini yap bakimsiz ol geç gel empati kursun
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlık sektöründe çalışan ayakları üzerinde duran bir kadını insan neden mutsuz eder ki anlamsız bu erkekler
14 Yorumla
Soran+1 yılSağlıkta değilim emniyeteyim ben sağlık ne alaka ama o kaybedecek
- +1 yıl
Ekonomik özgürlük çok önemli
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilik olmaz eşler birbirini aldatmaya başlar.. sacmalamayin.. iletişim. kurun yoksa. daha kötüye gider
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık bakacaz
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım gibi yaşantısına devam eden erkek evli olduğunu unutmuş demekki ilgi alaka yokmuş konuşmada aramada yok
14 Yorumla- +1 yıl
Siz değerli kadına ilgi olmazsa olmaz çiçektir senin gibi kadınlar kıyamam
Soran+1 yılUmarım hayatına alacağın insana kıyamazsın ve çiçek gibi davranırsın iyi geceler
- +1 yıl
Hayatımda kimse yokki kıyamam dedim ne var bunda çiçek değillermi kadınlar bana neden tepki verdin
- +1 yıl
İyi geceler deyip kestirip atıyosun
+1 yılkocam demen tuhaf
bu adama kocam diyemezsin bence eski kocam sen de yeni yılda kendine bir iyilik yap ve bu sorumsuz adamdan boşan..11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım devam ederse bitter
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üstüne gitme bence işle alakalı belki anlatamadığı şeyler olabilir belli etmeden zaman göster konuş daha sonra.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı işteyiz haberim olur
Kanka sizinki evlilikten çıkmış. Kocan seni artık eş olarak görmüyor. Büyük ihtimalle aldatıyor. Kesin adamı bunalttın soğuttun.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimle alakalı olduğunu sanmıyorum ya sıkıntıya gelemiyormuş benim ondan birşeyler istemem ona sıkıntı veriyo aynen ev arkadaşı gibi bir şey olduk zaten bosanirız yakında
Olayları çok farklı anlatıyorsun bence altında başka sebepler yok mu yani çocuk sadece sığırdan ibaret mi
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo olduğu gibi işime karışmayacaksın diyo erkek adamım diyo ve aynı şekilde ben sana hesap vermem diyo sende beni arama sorma zaten burdayım diyo ben de peki dedim. yalnız son cümlen çok güldürdü😁😁
Sen cidden evli oldugunuzu düsünüyormusun, sizin evlilik sadece kagit üzerinde, kac yillik evlisin, yasin kac bilmiyorum ama zaman ve imkanin varsa o kocayi degistir, hayat kisa, zamanini bosa harciyorsun.
20 Yorumla
+1 yılUzman terapisine beraber gitmek için ikna edebilirseniz %90 çözüm olur..
Ayrıca, aşağıdaki kitabı onunla "beraber eş zamanlı" okuyun...
10 Yorumla
+1 yılİkimizde birbirinize soguksunuz bence. ve ikinizinde birbirinize olan samimiyetinizi worgulamaniz gerekiyor. ayrica ikimizde birbirinizi seviyorsanjz bir buyugunuz hatilei sayılır biri ile beraber görüşün. daha iyi olacaktır eminim
10 Yorumla
+1 yılEvi otel gibi kullaniyo.. nasıl saçma bı hayat ya. böyle sorumsuz erkekler hiç evlenmesin artık
14 Yorumla
Soran+1 yılOrtalık bunlardan kaynıyor aman dikkat etsin kızlar valla sonra boşanmalar neden arttı diyolar kadın ve ilgisiz erkek mallesef
- +1 yıl
Böylelerin altından girip üstünden çıksan yine yaranamazsin o yüzden burnundan fitil fitil getireceksin
Soran+1 yılValla maddi manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum ortak tanıdığımız herkes diyo kızların kanına girmek kolay diye kandırmak hadi benim madiyattım var ya maddi durumu olmayan kızlar böyle aşağılık insanların elinde napsın
- +1 yıl
Maddi özgürlüğün varsa bana kalırsa da hiç durma. böyle hayat geçmez
Bence boşan ilgilenmiyorsa niye evlenmiş çok saçma seni psikolojik olarak yıpratır bu
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma sorma çok yıprandım ya ilişkimi bittirti yaa
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGözü dışarda olan , vakti zamanında ortam görmeyip evlenince kendını dısarıya vuran , eşine değer verip ilgilenmeyen erkekten anca korkuluk olur. Al o’nu tarlaya koy karga kovalasın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence konuşarak halledersiniz bu işi. Adam bunalmış biraz takılmak istiyor sağda solda benim anladığım o.
10 Yorumla zor işin ilgi gösterdiğinde ilgi alamıyorsan yol yakınken ayrılmak en mantıklısı çünkü insan ister istemez gözü dışarda kalıyor
10 Yorumla
+1 yılSende umursama boş ver bekar takıl senin öyle olduğunu görünce peşinden koşacak çünkü insan kaybettiğinin delisidir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. sonu pek iyi yere gitmiyor sankievliliğinizin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilem ile alakam yok nedir onların oğlu değil mi ailesine çok laf ettiysen ondan soğumuştur sonuçta kendi ailesi ucu ona dokunuyor üstüne alınır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. siz aynı yatakta birer arkadaş gibisiniz muhtelemen ona sor bakalım derdi neymiş
10 Yorumla
+1 yılSenden sogumus sanirim. Ve seni duymamak için herseyi yapiyor.. uzaklaşmış senden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcidden anlamak güç ulan karıncayı bile incitmeyecek adamlarız niyetimiz halis evlenemiyoruz ya nerde hödük hanzo insanlar var bakıyorum hepsi evlenmiş nası oluyor bu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorun ya sende ya da onun sıkıntıları var senden yana.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılYani bir eksiklik var gibi ama ne olduğunu çözemedim açıkçası
10 Yorumla
+1 yılO zaman tekrar hukuken bekar bırakmalısın
Kendine iyilik etmiş olursun10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynı evde yaşayan 2 yabancı bari açık ilişki yaşayın daha iyi 😁😁
10 YorumlaBende her anımı beraber geçirmek için tüm çevremi sildim ama hala odun hala odun mk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine bir rakibi olabileceğini hissettir bence. Yerinde olsam öyle yapardım ama senin oyunun oldugunu asla öğrenmemeli
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞunu anladım ki.. kim olursa olsun haketttiğini vermek lazım.. yani bu sureç evlilikte çok yıpratıcı oluyor maalesef:(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. adam iletişim yollarını kapatmış sana yapcak pek bişi kalmamış sal gitsin ne biliyosa yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlarin hepsi boşanma sebebi boşansan eşin kusurlu iyi bir tazminatla boşarsın
10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde tavır al. Etki tepki ölçebilirsin böylece. Eğer rahatsız olursa kendisinin de yapamayacağını anlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki istediğini alamıyor senden o yüzden durmuyordur evde
14 Yorumla
Soran+1 yılYoo istediği her şey oluyo aramızda sadece sıkıntıya gelemiyorum diyo ki benim de isteklerimin olması onun için sıkıntı imiş beraber vakit geçirmek onu sıkıntiya sokuyormuş
Cevap sahibi+1 yılSende onun isteklerini yapma o zaman 😉
Soran+1 yılYapmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılEmpati kurup anlar umarım
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sizde o zaman cinsellikte yoktur çocuk yapmayana fırsat yoktur. O zaman neye evlendiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu psikolojik şiddet e giriyor, boşanma sebebidir, gerekçelerindendir. Bence ciddi bir şekilde karşınıza alın konuşun düzelmezse onu bırakın bir ömür boyu çekilmez..
00 YorumlaÖzel değilse anladığım cinsel hayatınız da yok galiba doğru mu?
00 YorumlaSeverek mi evlendiniz?
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır mantık evliliği
Soran+1 yılAslında biz uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyorduk benim bı ilişkim vardı toksikleşmiş bu da beni koluyormuş aramın kötü olduğu bı anda seni o adamdan kurtarayım mı dedi bende nasıl olacak dedim sevgilin ben olacam dedi ona değil bana yazacaksın tamam dedim ya ilerlerse ilişkimiz diye sorduğumda evleniriz dedi ki zaten 3 ayda evlilik teklifi etti bana sonra nikah düğün derken 7 aylık evliyim işte
Soran+1 yılYa işte bende bunu anlamıyorum ki niye bana kene gibi yapıştı ki.. görmen lazımdı resmen atladı üstüme kendini farklı anlatmalar gözümü boyadı resmen. tek çarem tayin alıp gitmek olacak ordan da dava açarım artık
Soran+1 yılValla unuturacam dedi daha çok hatırlatırıyor
Soran+1 yılÖzlemek değil sadece aklıma geliyo o ilgiliydi
Evli adam nasıl bekar hayatı yaşar bizim sevgilimiz olunca evli gibi oluyoruz ağzımızı acamiyoruz 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılİlgilenen başkası çıkar
14 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor evet
- +1 yıl
Evli kadınlar candır benim için 🤗
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. Aldatacaksan boşan
11 Yorumla
Soran+1 yılYok aldatmam neden aldatayım ki boşanıp başkasıyla çıkarım o da istediği gibi yaşasın ne edeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMk. Ne erkekler var öküz resmen yaaa. İşte bu kadınlara yazık oluyor
10 Yorumla
+1 yılÇözümünü biliyorm ama burdan yazamam mesaj atabilrisin.
10 Yorumla
+1 yılBoşan kurtul seni seven isteyen biriyle evlen varsa.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Mesafeli durabilirsin böylelikle değerini anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuç sende adam gibi biriyle evlenseydin
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlgilenmeyen adamla evlenmeyin sonrada ağlamayın.
Soran+1 yılNe alaka suç bende kandırdı beni ailem ile alakam yok dedi şu an evlerinden çıkmıyor sonra seni her hafta tatile götürecem dedi o da yalan ya bı de ben onun amiriyim yalvardı yakardı benimle evlen diye.. erkekler yalancı malasef hiç evlenmesin kızlar mantıklı olan o
Cevap sahibi+1 yılNe amirisin güvenlik mi
Cevap sahibi+1 yılHmm hayırlısı olsun karaktersizmiş Allah sabır versin
Cevap sahibi+1 yılAma sen benim karım olucaktın varya harbi diyorum çok lüks bi tatile götüremesemde genede tatile giderdik romantiklik de yapardım kısacası ilgilenirdim
Cevap sahibi+1 yılİleride evlendiğim karım senin gibi olsun inşallah beni sıkıştırsın her dk aramasın da günde 2,3 kere arasın inşallah amin🙈🙊😅😜
Soran+1 yılKomiserim ben.. hahaha olur olur bulursun benim gibi enayi
Cevap sahibi+1 yılBenimle senin işler tam tersi off komisermisin hep bi fantazim olmuştu polis karım olsun diye
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak ya bırak o zibidiyi
Cevap sahibi+1 yılSen gel benim yanıma ben seni korurum kollarım sevgi veririm😅😁
Soran+1 yılErgen misin. yorumun için sağol ve iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılEnayi mi estağfurullah canım
Cevap sahibi+1 yılLa dur gitme
Cevap sahibi+1 yılSende sağol
Cevap sahibi+1 yılAma denk gelseydik karşılaşsaydık seni o adamdan soğuturdum benim olurdun
+1 yılAldat bence
35 Yorumla
Soran+1 yılO da bunu istiyorsa aldatırız
- +1 yıl
Ver gitsin birine
Soran+1 yılAhahaha kız abartma sende boşanıp birini bulurum merak etme
- +1 yıl
Öyle yaparsan pişman olur işte
+1 yılSizden çok güzel arkadaş olmuş.
10 Yorumla
+1 yılDavranışına göre davran
10 Yorumlabu nasıl evlilik bekâr yaşa daha iyi
10 YorumlaSabirli ol ilgoli davran
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikle alakalı bir soru sormak istyorum gizliden çıkarsam ekler misiniz?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıkiyim mi gizlilikten?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık ki sizin gibi hanımlar böyle erkeklerin elinde bende tam tersiyim işte
10 Yorumla
+1 yılSen de bekar hayat yaşamaya başla bu sefer dininden ayrılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kendini beğenmiş biri ve evliliğin verdiği sorumlulukların farkında değil seni kendinden soğutuyor ve uzaklaştırıyor farkında değil
Benim eşimde çok sorumsuz maalesef00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrill
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağım
- +1 yıl
harikasin
Gizli Üye(36-45)+1 yılcınsellıkte mı yasamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli gizli aldat onu hakediyor😉
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapar misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılbosanıcaksn baska caren yok
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bekar hayat yaşayıp benimle ilgilenmeyen kocama nasıl davranmam gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler