İlgisiz kocayla ne yapılır?

Herkese selam kocamla 5 yıllık evliyiz 1 tane 3 yaşında kızımız var. Ben kızımı büyütüyorum ünv. Mezunu ev hanımıyım kocam da çalısıyor. Sorun şu ki kızım doğdu doğalı eşim aşırı ilgisiz. Defalarca konustum bu konuyu. Her seferinde düzelicem haklısın deyip düzelmiyor. Yani mesela söyle işten eve geliyor yemek yiyoruz kızımızla oynuyor sonra kızımız yatıyor ve bizim için de gün bitiyor yani evin giderleri cocukla ilgili bi durum filan konusuyoruz sohbet etmiyoruz. Onu geçtim cinsel hayatımız yok denecek kadar az. Yatağa yatıyoruz parmağımızın ucu bile birbirine değmiyor Şu an sabahın 4ü cocuk uyumadı hala ve ben cocugun yanındayım ama hala fark etmedi odada horul horul uyuyor. Evin her işini ben hatırlatıyorum ya da ben yapıyorum dün ben evin annesiyim sende benim cocugum gibisin ilgisizsin böyle olmaz cift terapistne gidelim dedim tabiki kabul etmedi düzelirim kendi kendime dedi. Bugün beni fark etmedi bile. Ben gayet bakımlı becerikli birisiyim Kendisi satış danışmanı işten eve hep yorgun geliyor yani hep yorgunum diyor haftada birkaç gün akşam 9 10 gibi uyuyor ben kocamı seviyorum ama aşık değilim herhalde ya yani ne yapacaığımı da bilmiyorum. Sizce bu kocayla ne yapılır?

İlgisiz kocayla ne yapılır?