Kocam beni çok seviyor, 15 senelik evliyiz ama iş yoğunluğu filan diyerek son zamanlarda benden uzak duruyor. Hep kanepede uyuyor, benimle yakınlaşmak istemiyor. Ben istersem yok demiyor ama kendisi talep etmiyor. Beni çok sıkıyorsun, çok takip ediyorsun ama arkadaşlarımın yanında kendim gibi olabiliyorum diyor. Sürekli ya TV izliyor ya da telefonla meşgul oluyor. Başka kadın asla yok bundan eminim çünkü öyle telefon saklama huyu filan yoktur. Ama hiçbir şekilde benimle iletişime geçmek istemiyor, sohbet etmek istemiyor, bir yerlere gitmek istemiyor, evde durayım ona yetiyor. Boşanmak istemiyor ama benim varlığımın da farkında değil. Çekici, zayıf ve oldukça da kültürlü üniversite mezunu hatta yüksek lisans mezunu bir kadınım. Eşim ise lise mezunu. Bir kızımız var 12 yaşında. Öyle hep anne olayım eşimi unutayım filan gibi sıkıntılara da girmedim üstelik, ama ne yaparsam yapayım benimle ilgilenmiyor. Boşanmaktan başka çarem yok gibi, lütfen bana gerçekçi, akılcı, çözüm odaklı ve tecrübeyle sabit fikirler verir misiniz? İlgisiz koca nasıl düzelir?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Merhaba,
Öncelikle eşinizin herhangi bir sağlık problemi olup olmadığından emin olun. Cinsel isteksizliği sadece monotonluktan kaynaklı da olabilir. Eşinizin arkadaşlarıyla daha kendi olduğu cevabı sizin için ipucu olsun. Neler yapıyor? Neden sizinle kendi olamadığını düşünüyor? Bu soruların cevabı çok önemli. Seks konusundaki isteksizliği için de seksin yetişkin oyunu olduğunu unutmayın. Oyun oynaması için heveslendirin. 😉 Oyun alanınızı değiştirin bir otel vb. Bu kısım tamamen size kalıyor. Yeni oyuncaklar onu oyuna teşvik edecektir.
Ne güzel bir yaklaşım ne güzel cevap, çok teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Gerçekten bu denge konusunda ve bir hanım olarak yapabileceğim görevler konusunda fikirleriniz benim için çok kıymetli olacak emin olun,. lütfen tereddüt etmeden bana yazın, ben de aklıma not edeyim.
Eşiniz sizinle nasıl vakit geçiriyor? Baş başa yaptığınız ve birlikte keyif aldığınız neler var? İlişkinin başlarının düşünün mesela neler yapardınız?
İkimiz de doğa gezisi severiz, tarihî yerleri çok gezerdik ve çok keyif alırdık. Çok fazla film izlerdik, sonraları işte bunlar hep azala azala bitti. Çok çalışıyor evet anlıyorum işi de ağır ama asıl mesele evde de kafası hep işle dolu. Ne yaptıysam ne kadar rahatlatmaya cabaladiysam aklı hep iş yerinde, bazen uykusunda bile birilerine hep iş anlatıyor. Ben de artık sadece izliyorum olanları. Elim kolum bağlandı. Ne hafta sonu kaldı ne de akşam oturmaları. Kafasını bir boşaltabilse her şey düzene girecek. Az evvel de biraz konuşmaya çalıştım, yapma hasta olursun dedim , diyor ki "İnan ki işler hiç aklımdan çıkmıyor, oysa ben de isterim yemeden içmeden şöyle bir hafta uyumayı" Daha beter korkmaya başladım 🥺