+1 yılŞöyle ki insanlarda kalıcı olan iki şey vardır Bunlardan bir tanesi karakter ikincisi huy karakter insanın Doğuştan beri kendi içinde geliştirdiği ve zaman içinde oturttugu bir şeydir Fakat bu ise insanda kalıcı olmayı zaman içerisinde yaşa bağlı olarak değişen bir şeydir Şimdi şöyle ki bu kişinin karakterini ve huyunu çok iyi çözmek gerekiyor Eğer bu kişinin karakterini de bunlar varsa bu kişiyi yola getirmek çok zordur Ama bu bir huy ise bana da Çabalar sonucunda değişebilir eğer sana ilgi göstermiyorsa bu dediğim gibi ya karakterden kaynaklanıyor ya da huydan bunu çok iyi çözmek gerekir ama geneli baktığımız zaman insanların birçoğu da bu tür davranışlar karakterden geliştiği için değiştirmek Sanki zor gibi görünebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBizim karakter galiba aslında eskiye göre cok iyi
Soran+1 yılAma yinede eksik
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef buradaki kişilerin önemli çoğunluğu burayı cinsellik amaçlı kullanıyor ve soruları öncelikle cinsellik tarafından anlıyor, insanî, iletişimsel, duygu, sosyallik vb. Durumlar , bahsettiğim kişilere çok yabancı, öyle ki kapasiteleri kaldırmaz zaten. Bunu nereden biliyorum? İkinci kelimede cinsel içerik ifadeleri, merhaba demeden penis gönderenler, yardımcı olabilirim, bir şey soracağım, bir şey diyeceğim kalıpları ile kadınları özele çağıranlar. Tamamen kendilerini ifşa ediyorlar zaten. Normal konuşma kapasiteleri olmadığı için özelde de direk seks muhabbetine gidiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç beklenmedik zamanda eşine ssokuluyor musun bu zamanlar ne yapıyor, ya da onun için hazırlanıyor musun mesela işten gelince seni Seksi bir şekilde görüyor mu? Ben şu an çalışmıyorum evdeyim eşim gelince üzerimde Seksi bişi olmasa bile kısa bir elbise olur hafif makyajım olur bakımlı olurum yani, yemeğim masam hazır olur sonra koltuğa geçeriz çay meyve Faslı falan bu evrede o bana sokulur ben ona. tabiki çocukla farklı olur ama yine de kısa elbiseler giyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunları yapıyorum eşimin yapisi bu hoşuna gidiyor ama huy edinmiş adam sadece cinsellikte demiyorm
Cevap sahibi+1 yılO halde böyle kabul etmelisiniz çünkü farklı bisiler yapalım ilişkiye renk katalım deseniz bile dışarıda zaman geçirip eve geleceksiniz, en çok evde zaman gecireceksiniz
+1 yılBir insanın yapısı neyse odur değişmez. Tabi senin ilgiden kastın ne o da önemli. Bazı insanlar küçük cocuk gibi sürekli kendileriyle ilgilenilsin istiyorlar. Evli de olunsa eş de olsa herkes kendiyle başbaşa kalacak zaman ve yer ister. Şahsen ben de öyleyim. Tamamen ilgisiz kalmak istemem ama aşırı üstüme dusulmesinden de hoşlanmam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Cinsel hayat ilişkiyi bir ileri noktaya götürmez. Eşinizin karakteri ve kişiliği bu yönde olduğu aşikar. Eşinizi ikna edebilirseniz eğer, evlilik danışmanından destek alabilirsiniz. Çünkü siz ne söylerseniz söyleyin şu aşama da inkar edecektir. O doğru olduğu şeyi yapıyor ve savunuyor.
Ben böyleyim cümlesi hayatımda en nefret ettiğim cümledir. Fedakarlık veya bir uğraş yoksa, beraber olmanın bir anlamı yoktur.42 Yorumla
Soran+1 yılİnseAllah dua edin yazdıklarıniz için teşekkür ederim🥰
+1 yılBenimde eşimle aramda 14 yaş var canım ama benim yaşım 30 27 yaşında evlendim. Sen erken evlendiğin için daha çok yaş farkını hissediyorsun. Aklına hemen o geliyor. Çünkü doğru mu yaptım bana yetemez mi gibi bir düşünce hep aklının bir köşesinde duruyor. Benim eşimindi ayarı yoktu ya çok ilgisiz ya da aşırı ilgili bunaltacak kadar. Bende ona bana nasıl davranıyorsa o şekilde davranarak çözdüm bu durumu. Sende öyle yap ilgi görmediğin zaman gösterme, gördüğün zaman göster. Empati kurdurma baskısı her zaman işe yarar
15 Yorumla- +1 yıl
Burda ayrıl yorumlarını da dikkate alma. Çok sever bizim milletimiz ayırmayı.
Soran+1 yılYa teşekkür ederim vallahi ne kadar da ayrılmayı çözüm buluyorlar sanki cok kolaymış gibi
Soran+1 yılAslında anlayamadığımı sen anlatmissin
- +1 yıl
Evlilik kolay olmuyor ama dağıtmak çok kolay. Ayrıldığında - olarak devam ediyorsun. Eşinin aşılmayacak bir kusuru yok. İşten gelince ilk ben öpüyorum ondan önce demişsin. Yapma bırak o hamle yapsın böyle böyle terbiye edersin anca.
Soran+1 yılBöyle yapabilirim teşekkür ederim aslında cok basit şeyler bazen insan sağlıklı düşünemiyor
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel demişsiniz eşinizmiz ;) yani oda bir insan, bir birey yani onunda istekleri var. İşi, sorumlulukları, yerine getirmek zorunda olduğu şeyler var. Hal böyle olunca erkekler kadınların yola getirmek için uğraşacağı canlılar değildir. Öyle soru sormuşsun ki sanki evde sahiplendiğin bir hayvanı terbiye edebilmek için bizden tavsiye istiyorsun ;) o iş öyle olmaz. İlgi istiyorsan ilgi göstereceksin, sevgi sözcükleri duymak istiyorsan sevdiğini söyleyeceksin :) aşk, sevgi o kadar acayip bir şey ki ilacı zehirdir. Azı veya fazlası zarar verir, tam dozunda olmalıdır. İlgi görmek istiyorsan gereğinden fazla seviyorsun ve eşin sana karşı ilgisini kaybetti demektir. Yani yanlış doz uyguluyorsun ;) bununla ilgili saatlerce konuşup yazarım ama vaktim yok ;) umarım anlatabilmişimdir.
30 Yorumla Bazı erkek ilgisini belli etmez edemez
30 yıllık evliyim ne sevgilim dedi ne aşkım canım cicim. Ama hastalandığımda benden çok mücadele eder istemesem de zorla doktora götürür. Israrla istemesem de mutlaka kafasına koyduğunu benim için alır bence ilgi budur canım
Öyle ağzından bal damlayıp dışarıda her haltı karıştırsa daha mı iyi öyle erkekler var ki eve ekmek getirmiyor çocuğunun harçlığını elinden alan şerefsizler bile var
Bence ilgi anlayılını tekrar gözdengeçir olduğu gibi kabul et10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisizlik cok zor bisi hele kadinsan cok zoruna gidiyo baskasina bile gozu kayabiliyo insanin acikcasi bir sadece erkeklerde boyle degil yani evlenmissen ilgileneceksin arkadas asker arkadasin mi o senin ya da ev arkadasin mi cinsellik yasadigin ve resmi maddi manevi bagin olan insan ayip bisi bence erkekler cok ayip ediyo bu noktada sadece erkek ilgi beklemez
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil insanlar varya. Boşan diyolar ya be adi kpekler siz kendinizin yapamayacagi seyi neden baskasina oneriyosunuz haysiyetsizler... Boşan diyo ya... Kendi hayati yerlerde hic kimse istemiyo kendisini diye sirf inattan baskalarida mutlu olmasin bosansin diye oneride bulunuyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBence tavırlı ol. seks yapacağın da mesafeli falan ol. Yemek yerken çok konuşma ya da çok gülümseme. Zaten öküz değilse kırıldığını düşünüp neden böylesin diye sorar sen de beni sevmiyorsun neden böylesin falan diye konuya girersin😂
23 Yorumla- +1 yıl
Seksi silah olarak kullAnmayı bırakın ya
- +1 yıl
Siz de ilgisiz sevgisiz bırakmayı bırakın o zaman.
- +1 yıl
Şükür öyle bir sorunum yok
Boşanarak. Böylece senden sonra evleneceği kadına aynı muameleyi uygulamaz, yola gelir. Ama kaybetme korkusu yaşamadan hiçbir ilgisiz erkek yola getirilemez.
12 Yorumla
Soran+1 yılDemesi cok kolay ama gel de gör
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. açıklama :D "O ne bir çim üslup öyle kadınsın birde pompalayamaz ne ya" hahaha :D neyse evet her daim ilgi göstermekde zorlanabilir ama birazda öyle alışmasından dolayı öyle hep sen adım attığın için öyle alışmış bence yer yer kendini geri çek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizi olduğu gibi sevin. Değiştirmeye çalışmayın. Belirli yaştan sonra insanın karakteri değişmez. Madem fazla ilgi gösteren bir tip değil bunu ondan beklemeyin. Diğer yönlerde sıkıntılı değilseniz eşinizin bu yönünü hoşgörün. Sorun etmeyin.
00 Yorumla Evet sürekli aralıksız ilgi beklemek doğru olmaz bu bir noktadan sonra o erkeği yorar özelliklede karşılık almadığı durumlarda sizinki pek böyle değil bana göre sende bir süre kendini geri çek o seni özlesin
00 Yorumla
+1 yılBende seninle ayni olayi yasiyorum esim benden 9 yas buyuk ve ilgisiz hani ben buyum diyor yatagimizdada hersey normal ama surekli ya telefonda oyun oynuyor ya iste oluyor ya da ailesiyle gece 3 4 demeksizin okey oynuyor beraber cok az vakit geciriyoruz ve bu bana yetmiyor 3 yildir degismedi degistirebilecegimide sanmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ben boşandım senin sonunda o olcak belli boşa savaşığ zaman kaybetme😊
- +1 yıl
Bosanmak icin 1 yil gecmesi lazimmis siddette var bizde
- +1 yıl
Özelden ayrıntılı bilgi verebilirim eklerseniz bu konuyla alakalı
+1 yılHerkesin karakteri farklıdır mesela bende biraz ilgi manyağı olabilirim birazcık ecücek. Ama sevgilimi bunalttığım için kendimi değiştirmeye çalışıyorum bunaltmamaya sıkmamaya. Yani insan seviyorsa kendini değiştirebilir. Sevgi fedakarlık ister evlilik fedakarlık ister. İnsan kendinden karakteri ne kadar izin vermese bile ödün vermeli. Eşin bu senin çünkü ben böyleyim diyerek kenara çekilmemeli. Eşinin yaptığı çok yanlış.
10 Yorumla
+1 yılşu an aslında o senden ilgi görüyor. Biraz rahat bırak, o da kafasını toplasın. Senden bu sıkıştırmayı alamayınca az da olsa bir üstüne düşer. Emin ol kedi gibi gelir yanına.
10 Yorumla
+1 yılyerinde olsam ben de ilgisiz davranirdim. gider aksama kadar gezer eve gec donerdim. o tatsizlik cikarinda evde ilgi gormedigimi soylerdim
12 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi bir fikir değil emin ol yaptigina aynısı ile karşılık vererek
- +1 yıl
o zaman iliski zaten bitmis. yerinde olsam once bunu denerim. cinsel konuda beni kullanmasina izin vermem. bu 1 2 ayda ise yaramazsa bosanirim
+1 yılyaş farkı 10 felansa , cok üstüne gitme adam artık amca olmuş , sen çıtırsın. Zamanla yaş farkı nın kötü yönlerini göreceksin
18 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya
- +1 yıl
yaşı büyük amcalar böyle 40 lara doğru hemen 20 - 25 lerde saftrik olgunlaşmamış kızlar bulurlar ve hemen evlilik için adım atarlar çünkü yaş ilerlediği için artık kimsenin onlara bakmiyacaklarını bilirler. O kıza olgun kadınmış gibi davranır , kıza kendisini olgun hissettirir , kız zaten olgun görünme çabasına girdiği için akıl oyunları ile kandırırlar
- +1 yıl
Peki olay sadece bel altindan mi ibarettir yani yasama amaci
Soran+1 yıl@FahriEren01 konuşmalarına bakarsan sende pek dusunce olarak olgun değilsin yazdıklarına bir bak benim ilk evliligim benden 3 yas büyüktü akıl 5 karış yukarıda bir bitin ya pis zihniyettinizden bıktım okuma ya da anlama problemin mi var çükü bana ne yarar sağlayacak?
- +1 yıl
gizli üye boşver kimse olaya nesnel açıdan bakamıyor bu site zaten ön yargılarla dolu sadece bu site değil toplum ön yargının kendisi 30 yaş üstüsün ya hemen seni bir kalıba koyarlar çalıştığım yerlerde başıma geldi arkadaş var aynı böyle insanda huzur bırakmıyorlar yeminle 83 milyon insanda hep aynı zaten :D
Soran+1 yılAynen öyle Doğukan
Soran+1 yılKafam almıyor Artik yaşadıklarım bununla sınırlı değil eşimle kendime geldim aslında
- +1 yıl
bu karakterle alakalı bir durumdur penisinin çalışması önemli değil beyninin çalışması önemli bu böyle biline
Anladığım kadarı ile biraz şevkat biraz zaman geçirmek istiyorsun film izlemek gezmek oturmak maddiyatida aşmışsın bir şeyler yapmak istiyorsun çoğunun ilgiden cinsellik çıkardığının aksine
00 Yorumla
+1 yılSoğuk yapmayın ters teper daha çok ilgili olun üstünden inmeyin öpün sevin gıdıklayın şen kahkahalar atın onu sizinle uğraşması için teşvik edin
Aptal olmayın Soğuk yapıp aranızda olan bağıda koparmayın
Yataktaki sertlik dominantlık veya farklı fantaziler size kalmış ama yatak harici fantazi yapmak yerine cilveli olun00 YorumlaOnu öyle alıstirmissin biraz kendini geri çekmeyi dene birak o sana gelsin o dioki nede olsa o bana gelicek. sen ilgisiz kal korkulari artsın sana ne oldu dediginde naz yapma uzuntulu durma obun yaptigi sebebide yuzune vurma vurursan he bundan dolayi diyip yine basite alir seni hic bisey yokmus gibi ol. ama dayanman gerekcek. dene ise yarar. etki tepki meselesi.
00 YorumlaÇok zorlamaya gerek yok. Yapısı buysa 1-2 tık öteye taşıyabilirsiniz sadece. Bence siz beklentinizi düşürürseniz daha mutlu olursunuz. Olduğu gibi kabullenin.
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar soğuktur. İlgi benimde çok önem verdiğim bir şey evet. Ama değişeceğini sanmıyorum. Mezarda çıkar o huy. Danışman falan huyunu değiştirebilir mi? Sanmıyorum
00 YorumlaErkeklerin ilgiden anladığı şey cinsellik.
Bunu sorarsan öyle cevap gelir bu senin sorunun değil erkeklerin herşeyi cinsellik olarak algılamasından kaynaklı. Soruna gelirsek de geleceğini sanmam. bazı insanların içinde olur birini hoşnut etmek ilgi göstermek ama çoğunun işine gelmez. Seninki de çoğunlukta.00 Yorumla
+1 yılKendinizi anlatın ona. İlgi görmek istediğinizi, ihmal edildiğinizi söyleyin. Bu durumun sizi üzdüğünü söyleyin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılEsra Ezmecinin kararı ben veririm kitabını alabilirsin ilgisi artacaktır sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılHm sen denedin mi
Aile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. İlginin olmadığı evlilik uzun sürmez. Kocanı kıskandır. Aklı başına gelsin
115 Yorumla
Soran+1 yılEşim cok kıskanc abi hemde acayip
Soran+1 yılBir erkekle normal soru sormama bile deliriyor
Soran+1 yıl21 ve 38
Soran+1 yılBilemiyorum aklım çok karıştı
Soran+1 yılİnseAllah olmaz
- +1 yıl
Olaya sadece cinsel acidan bakmak yanlis turkiyede yasiyosan sartlar seni erken yasta is guc sahibi yapip evlendirmiyor maalesef herkes erken yasta evlenmek bir yuva kurmak ister ama etraf bu kadar kafir ken maalesef hayatini erken kazanamiyosun hadi is bulayim çalışayım diyosun adamin yoksa hicbir yere giremiyosun buda yillar aliyor ve insan yaslaniyor haliyle birde isin diger boyutuna bakalim 20 yasindaki erkeklerin penisi cok iyi calissa ne olur etrafa bakiyoruz herkes kafirlik serserilik pesinde yuzde doksaninin kisiligi oturmamis kimse alinmasin genellemiyorum yani penisi calissa ne olur akli 5 karis havada ben kadın olsam 20 yasinda olsam mantik acisindan yaklaşırım bebe der gecerim cinsel aktiviteye gelince yasitta olsan istersen cok genc ol bir sure sonra kendiliginden sona eriyor olaya oznel degil nesnel bakalim arkadaslar 😊
Soran+1 yılİsmini yazamadıgim için bu şekilde cevap verebiliyorum iste herşey bel altından bakılıyor
- +1 yıl
toplumun kendisi ön yargı ne hikmetse her şey bel altından bakılıyor sonra adımız sapığa çıkıyor normal değil mi bence haklılar olaya nesnel bakmak her açıdan önemlidir öznel değil benim amcam ile yengem arasında tam 14 yaş var ama mutlu da bir evlilikleri oldu hala daha da sürüyor zira dayım ile yengem de aynen öyle neden evlilikleri yürüyor çünkü adamlar sadece evliliği cinsel açıdan görmüyorda ondan insanlara daha farklı sorumluluklar bindiği için zaten onu ilk plana koyamıyorsun bile mesela diyorlar şu an evliliklerin bir çoğu neden boşanma , le bitiyor çünkü yeni nesilin zihniyeti sadece cinsellik üzerine gelecek ile ilgili başka planları yok herkesi genellemiyorum ama bu olay böyle bunu üzülerek söylüyorum tamam arkadaşın dediği de kısmen doğru ama ana tema bu kesinlikle olmamalı asla katılmıyorum
Soran+1 yılTabiki değil herkes bir değil kızıyorum neden yapıcı degil de bozmak için uğraşıyoruz?
- +1 yıl
yok artık insanlar birbirine korkudan bişey de anlatamaz hale geldi ben öyleyim mesela kimseyle arkadaşlık yapmam çünkü ihtiyacım yok birilerine allahıma şükür ki kendim yaşayıp gidiyorum bişey öğreneceksem mesela kitaplardan kaynağından öğrenirim insanlara sormam çünkü herkes olaylara ön yargılı yaklaşıyor bu toplum değil dünya gerçeği maalesef
Soran+1 yılYapacak birşey yok maalesef
- +1 yıl
Gelecek
+1 yılİlgiyi kes bir müddet, ilgisizken verdiklerini kaybedince, kaybettiği şeyleri geri kazanmak için kendiliğinden sana yanaşmaya başlayacak.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi anladığım şey kalbe ilham olmak veya onu okuyup ona göre kalbe şifa olmak, yani ilgi alakayı ne yönde beklenti varsa o yönde tamamlamak.
00 YorumlaCevapları okudum da burdan yardım alma bunun için herkes saçmalıyor, ve en iyi cevapları kendin biliyorsun bence
00 YorumlaKeşke tam tanımadan evlenmeseydin ilgi göstermeyen insan başından beri göstermez ve kendini belli eder. Eşiniz kova burcu mu acaba?
00 Yorumla
+1 yılHım... onun ilgi alanlarını dene? Mesela onun hobilerini yapmaya çalış, ortak hobiler bul.
010 Yorumla
Soran+1 yılHm denemek lazım aslında ayni şeyleri seviyoruz
- +1 yıl
E tamam işte bak, soruyu soran sen cevabı bulan yine sen swhjj ^_^
Soran+1 yıl😅 kafami karıştırıyor mutluyken bir an modu düşüyor herşeyi eve yansıtıyor
- +1 yıl
Açıkça konuş, hissettiklerini söyle. Karı kocasınız, gizliniz saklınız mı var?
Soran+1 yılHayır tabiki yok herkes saçmalıyor
Soran+1 yılBiri bana troll demiş
- +1 yıl
Burası çok kötü bir site, bir kısım erkekler ağır abaza, çoğu kadın erkeklerle iletişimden koşar adım kaçıyor, bir kısım kadın tüm erkekleri abazalıkla suçluyor. Ne kadar birbirimize yabancı, anlayışsız ve kötü bir topluluk. Hiç memnun kalmadım şahsen.
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu ya anlatamıyorum bazılarına esimle iyi bir cinsel hayatımiz var bundan sıkıntı yok sadece duygusal olarak istiyorum diyorum yaşı ve çükü ortaya koyuyor
Soran+1 yılErgen ergen cevaplar eski eşim benle hemen hemen yasitti ne yapacam çükünü bana faydasi dokunmadiktan sonra
- +1 yıl
Buradaki insanları takmayın ve manasız yorumları umursamayın.
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Ekonomik özgürlüğün eşinemi bağlı (yaş farkı için sordum..) ?
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAslında bilemiyorum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl2. ci evliliğim
Soran+1 yılBencede🤣🤣
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bazı insanlarda sevgisini göstermekte dillendirmekte sıkıntı yaşar Ama ilgi az olması beraber zaman Geçinememek sıkıntı tabiki
130 Yorumla
Soran+1 yılMalesef eşimde öyle diyor ki ben öyle olamıyorum ama insan istiyor
Soran+1 yıl18 aslında ilk evlendiğimiz zamana göre çok iyi
Soran+1 yılBen söylemek istemiyorum benimde oyle bir huyum var
Soran+1 yılNasıl kendimi mi anlatayım?
Soran+1 yılHm olabilir aslında
Soran+1 yılKonuşmak aslında kendimi fazla ifade edemiyorum sıkıntı o
Soran+1 yılSence ne yapabilirim
Soran+1 yılBizde silah tutkusu var
Soran+1 yılBurdayım
Soran+1 yıl38 ve 21
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılSizde kac yaş var?
Soran+1 yılSen peki gözün dışarda oluyor mu
Soran+1 yılBazıları öyle düşünüyor peki cinsel hayatınız nasıl
+1 yılBen hep böyleydim diyormuş doğru mu hep böyle miydi?
10 YorumlaBen senin yerinde olsam soğurdum..
muhabbetsiz erkekden nefret ederim10 YorumlaYaş farkı bir neze etken ama yinede değerini anlamı için bir şekilde silkelenmesi gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz geri dur sende fazla ilgili olma, o zaman fark edecektir seni :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlgi içten gelen bir şeydir. Icinden gelmiyorsa çok da bir şey yapılamaz bence.
00 Yorumla
+1 yılIlgisiz koca yoktur çekim gücünü yitirmiş kadın vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kimseyi degistiremezsiniz. Boşanıp sevgili olarak beraber yaşayın. O zaman belki biraz farkeder.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbu biraz etki tepki meselesi doğru ilgiyi verirsen dogru ilgiyi alırsın insan oğlu böyle çalışıyor
00 Yorumla Hal haraketlerini degistir sonunda anlayacaktir ilgeye ihtiyacin olduguna
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Belki ilgi gosterme degilde sizden cekiniyorsa biraz olabilirmi
00 Yorumlagetirilmez ilgi göstermiyosa bir şeyler bitmiştir boşa gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik erkek cevabı, birşey bekleme, değişmez o. Yapısı bu, kabullen mecburen...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun dikkatini çekecek şeyler yapmalısın bence aklı sende kalmalı hep
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılben anlamadım cinsel aktiviteniz güzel, ama ilgi bekliyorum falan ne olsun istiyorsun mesela?
19 Yorumla
Soran+1 yılİş sadece yatak değil diyorum
Soran+1 yılİlgi istemek sadece yatak mi oluyor?
- +1 yıl
yani ne olabilir söyle işte, somut bir örnek ver
Soran+1 yılDuygusal olarak hep ondan önce ben öperim ben sevdiğimi söylerim
Soran+1 yılHerşeyine yetiştirim o öyle değil
- +1 yıl
sen ve o çalışıyor mu? eve gelince seni öpüp koklmaz mı?
Soran+1 yılYeni ise başladı normalde çalışmıyordu ben ondan önce davranırım
- +1 yıl
o zaten ap ayrı bir konu erkeğin çalışmaması kadının çalışması farklı psikolojik sorunlar çıkması gyet normal bunun ezikliğini tahmin bile edemezsin. ne dersen haklısın başka gündelik konulardan sandım ben
Soran+1 yılYok yok bunlardan 🤗 sinirlerim bozuldu şu zihniyetten yorumları okudukça
+1 yılAdam romantik değil... İş sana kaldı... Romantik ortamlar sağlamalısın... Olmaz ise detaylı konuşun... Bir erkek; sadece yatakta değil, her anlamda kadın ruhuna hitap edebilmeli...
00 YorumlaSenden bıkmış olabilir mi kırmamak için öyle davranıyor olabilir başıma gelmişti çünkü
00 YorumlaYorumlari okudum sen acele etmissin sanki ya yasin daha oyle oylebuyuk degil esinin de varmis baya o Şu an olgun gencliginde yaptigi seyler onu doyurmustur ama yasi biraz daha ilerlesin bekle gör sen onu sana yanaca resmen
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. yola gelmez,
cilveli ol, sıkma fazla, dırdır yapma, güleryüzlü ol00 Yorumla
+1 yılYaş aralığı biraz bu durumu tetikliyor olma ihtimali var. Eğerki ondan bir şey bekliyorsan sen yaptıklarını kesmelisin biraz geri plan iyidir.
00 YorumlaOlay cinsellik değilmiş ama biraz daha dikkatli ol onunda ilgi gösterdiği hatun var mı yoksa esin sadece seni doyurmak için seninle seks yapıyor olabilir kendisinin durumu farklı olabilir
00 Yorumlabazıları ilgisiz olur
evlenmeden önce tanımak lazımdı
bu saatten sonra zor
huylu huyundan faz geçmiyor ne yazııkki03 Yorumla
Soran+1 yılİşte ama eskiye göre cok iyi
Soran+1 yılİnseAllah
- Aile & Toplum konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam demiş böyleyim diye baştan bilerek evlenmicektin
00 Yorumla
+1 yılGösterip gösterip vermiceksin.
Bu kadar basit tahrik et
Sonra git odanın kapısını kilitle uyu
Kudursun köpek gibi 😂😂00 Yorumla
+1 yılbence adam sana ilgili ama sen yeterli bulmuyorsun fazlası olsun daha fazlası olsun diye uğraşıyorsun
00 YorumlaDoğum haritası toprak elementi ağırlıklıdır. Anca göbek büyütür bunlar🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılöyle bir yol yok. içinden gelmedikçe taktikle yapılacak bişey değil bu
10 YorumlaEşimin bana ilgi göstermemesi en büyük sorunum olabilirdi herhalde
10 Yorumla
+1 yılSizde ilgi göstermeyi kesin kaçan kovalanır hesabı 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ben onu denedim kovalamadı 😀
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri