Kocam çok şiddet uyguluyor, evliliğim işkenceye döndü?

Öncelikle gidiyorsun bir avukata. Ayrıca darp raporu alıyorsun. Kocanla evlendikten sonra alınan mallar yarı kadinin yarısı erkeğin hakkıdır. Kocanı darp etmekten tutuklatiyorsun. Hayatım tehlike diyorsun. İlk çocuğun büyük ihtimalle yetimhaneye gider. Sonra düğünden olan altınlar kadının hakkıdır. Az da mal varsa çocuklarınla kendine ev açıyorsun. İlk çocuğunu da evlat edinebilirsin
Allah kolaylık versin yaa işin gerçekten zor ama hiç ümidini yitirme, hiç beklemediğin anda bir çıkar yol bulunacaktır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bak şimdi bu adam hasta falan değil huy edinmiş gerçekleri söyleyeceğim alınma ben üniversite mezunu olmama rağmen iş verenlerle bir çok sıkıntı yaşadım sömürü sistemi var bir ay deneme süresi diyor çalıştırıp yolluyor hadi şikayet ettin sigortasızım diye yine cebine 5 kuruş girmez yine işsizsin paramı alamadım çok yer oldu anlayacağın şimdi senin eve çıkmak için elinde bi kapora olması lazım ki kirayı halledesin çocuklarına bakıcı lazım daha iyisini düşünüyorum migros gibi kurumsal bir firmaya başladın vardiya sistemleri envarterler müdürün mobingi derken zorlanacaksın alacağın 5 bin kiramı verecen çocukları mı okutacan erzak mı alacaksın çok zor hayat acı git gazinoda başla desem kendinden ödün verecen ha bana sorarsan ben bu adama katlanmazdım aması var işte
Her çalışma yeri aynı değil. Lcw da çalıştım. Prim sistemleri çok güzel, mobing hiç yok, kalabalık şubeyse iyi bir prim geliyor. Asgeri ücret 2850 tl yken , benim aylığım primlerle 4 bindi. Migrosta kasaya bakan ayrı, meyve sebze vs vs bakan ayrı. Şok ve A101 gibi yerlerde dediğin gibi oluyor
Ben de migrosta çalıştım hiçte aynı değil ben 2 m de de çalıştım tek m de de herkes her şeye bakıyor iki dk boş bırakmıyorlar ik da kasiyer görünüyordum hafta sonları manavdım mesela ama lc hakkında bilgim yok
daha önce evlenmiş biriyle evlenmem hata, görücü usulü evlenmek hata, çocuklu biriyle evlenmek hata, tüm bunlar zaten bir sürü sorun doğuran şeyler.. yani ne yapacaksn artk başna da bela olur ayrılsan herhalde
çok kötü olmuş
Maddi manevi yanındaym her türlü ezdirme kendini
Neden bosanmiyon
En İyi Kız Görüşü