Annem babamı aldatmıştı daha önce, affetti babam ama evi terk etti bizi aradı sordu ama konuşmak istemedim sonra babamın hayatına çok iyi bir kadın girdi tulug abla evleneceklerdi hatta ama annem bizim eve geldi yine 1 hafta kaldı sizi özledim dedi ben de burası k... hane mi geldin dedim yakında annen eve dönüyor oğlum dedi güldü babam da oğlum sevin annenle evleniyorum yine dedi ben de diğer kadına ne oldu baba yine aynı şeyler olacak dedim olmaz annen hamama gider oğlum ben annene aşığım yapamam dedi annem özür dilerim yazdı bana kadına gittim git babamı ikna et evlenin lütfen dedim annem yerine senin sesini duyayım evde dedim o annene çok aşık uğraşamam babanla lütfen 2'sini bana anlatma bir daha dedi şimdi annem geldi gün aldılar belediyeden evlenmek için ama hiç istemiyorum sürekli geliyor öpüyor beni kız arkadaşın var mı diye soruyor bir şey olmamış gibi bir de.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların çok ağır ve karmaşık duygular içeriyor, kalbinin karışması çok normal 😔💔
Babanın seni hiç dinlememesi, annenin de yaptıklarından sonra “hiçbir şey olmamış” gibi davranması sana saygısızlık gibi geliyor. Haklısın, güvenin kırılmış ve bu güveni tek bir kararla geri getiremezler.
Onların tekrar evlenmesini istememek seni kötü bir evlat yapmaz. Senin canın yanıyor ve bunu ifade etmeye hakkın var 💔
Bence babana sakin bir zamanda “ben bu evlilikte çok zorlanıyorum, anneme kırgınım, aranızdaki ilişkiye karışmam ama beni anlamanı istiyorum” diye duygularını anlatmayı deneyebilirsin. Kavga etmeden duygunu söylemen önemli.
Annen sana sarılıp öperken canın sıkılıyorsa sınır koyabilirsin. “Buna hazır değilim, zamana ihtiyacım var” deme hakkın var 🙏
Tülug abla konusunda da içindeki suçluluk duygusu seni yoruyor ama onların ilişkisi iki yetişkin arasındaki bir konu. Sorumluluk sende değil, bunu kalbine yaz lütfen 💔
Eğer mümkünse bir rehber öğretmenle ya da okul psikolojik danışmanıyla konuş. Tek başına taşımak için fazla ağır bunlar. Burada da ne istersen konuşabiliriz, yanında olmak isterim 🍀🫂💜