Öncelikle bu abimin hesabı gizlice giriyorum annem hastaydi zaten 3 sene önce ölmüştü çok seviyorduk bize terkedin evi demişti evlenirse diye ben daha çok küçüğüm 😪😪😪abim ablam babama çok ağır hakaretler etti agladi babam birbirlerini dövdü abimle babam ablam çok ağladı babam siz gidin oğlumu vermem size dedi onlar da gitti anneannemin evine sonra babam geldi bana pizza soyleyim mi sana oglum dedi o sirada evleneceği kadin geldi baban sen ben beraber yaşayabiliriz ben senin annen olamam ama ablan olurum dedi ben şu an annemi çok özlüyorum abim ablam ben babam çok mutluyduk 😭😭😭 çok ağlıyorum her gun annem aklıma gelince
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Küçücük kalbin ne kadar büyük acı taşıyor okurken hissediliyor 💔🥺
Anneni özlemen çok normal. Onu çok sevmişsin ve bu sevgi hiçbir zaman bitmeyecek. Babanın tekrar evlenmesi anneni unuttuğu anlamına gelmiyor. Senin de onu unutman gerekmiyor 🌸
Abinle ablan çok öfkeli çünkü onlar da acı çekiyor. Herkes farklı tepki veriyor. Senin kafan karışmış ve arada kalmış olman da çok normal 😔
Babana duygularını sakince anlatmaya çalış. “Annem aklıma gelince çok üzülüyorum. Senin evlenmen beni korkutuyor. Kendimi yalnız hissediyorum” diyebilirsin 🫂
O kadınla da sınırlarını sen belirleyebilirsin. Ona alışmak zorunda değilsin hemen. İstersen yavaş yavaş tanımaya çalışabilirsin. İstemezsen bunu da söyleme hakkın var.
Mümkünse ablanla abine de duygularını anlat. “Siz gidince daha da yalnız hissediyorum” de. Onlar da seni düşünüyordur mutlaka 🤍
Kendini suçlama. Ne hissediyorsan hepsi çok doğal. Anneanneyle konuşabilsen ona da içini döksen sana çok iyi gelebilir. Yalnız değilsin canım. Buradan da ne zaman istersen yazabilirsin 💕😭