Babam tekrar evleniyor

Annem ile babam tam 3 sene önce boşandılar, ve ben o günden beri annemle sadece bir kaç kez görüştüm (annem memeleketine gitti). Yaklaşık 6 ay önce babamın hayatına genç bir kadın girmiş, ama ben ve kardeşim bunu öğreneli daha 2 hafta oluyor. Babam beni sevgilisi ile tanıştırdığı gün onunla evleneceklerini açıkladılar, ve ben yıkıldım. Kim ne derse desin ben boşanan insanların kısa bir süre sonra tekrar evlenmelerine sınır oluyorum, ve şimdi bunu benim babam yapıcak. Sevgilisi dün bize geldi, ve ben onu görünce odama gittim. 2 saat sonra susadım ve mutfaka gittim şu almak için ve hemen peşimden geldi, ve bana 'merak etme tatlım, baban ile evlendince ben seni seve seve kabul ederim' dedi. O*******'ya bakın ya, birde beni kabul edecekmiş, sen kimsin ki.. Bende ona 'bakalım ben seni kabul edecek miyim?' dedim, sonra babam geldi mutfağa konu kapandı. Ben babamın o kadın ile evlenmesini hiç istemiyorum, hem kadın babam için zaten çok genç (Babam 52, kadın 34 yaşında, bende 20, yani ne benim annem nede onun karısı yaşında olabilecek biri). Kadın susune pusune çok düşkün, yıllar önce evlenmiş ve boşanmış. Konuşma tarzı, oturması kalkması, yaptığı makyaj, insanlara karşı olan davranışları bana aynı sokak kadınlarını hatırlatıyor, belkide bana öyle geliyordur sevmediğim için. Anneme anlattım b ü olayı, ve onun söylediği tek şey Allah mesut etsin. Babamı nasıl caydırmalıyım? Eğer babam o karıyla evlendirse ben o evden çeker giderim. Lütfen akıl verin (Babanında mutlu olmaya hakkı var gibi şeyler söyleyecekseniz hiç bir şey söylemeyein lütfen)
Babam tekrar evleniyor