Annem babamdan boşanmayı düşünüyor?

annem bağırarak konuşan birisi ve babamla bu konuda hiç anlasamiyolar bugün biz annemle kahvaltıdan önce bı konu hakkında konuşuyorduk annem yine bağırdı bende bağırdım babam bagirmadan konuş artık diye sinirlendi ve bu 2-3 aydır sürekli yaşanan bı diyalog annem cidden bağırarak konuşan bı kadın ama yapısı öyle bu gün iste kahvaltıda annemin modu düştü babam gittikten sonra "ciddi ciddi sorucam eğer adam akıllı karar versin bitirelim hayatımı özgür yasicam ben " dedi hizmetçi degilmis o ama bunca sene annemden öyle bı laf hiç duymadım ilk defa boşanmak hakkında bişey duydum ve baya ciddiydi "bosaninca seni de almicam kardeşimin kapısına çocukla gitmicem kalırsın babanla o alışık annesiz kız büyütmeye" dedi ( babamın ilk evliliginde eşi oluyo ablam annesiz kaliyo ondan bahsediyo annem) sonra böyle dedi yani beni de istemiyo çok kötü hissediyorum akşam yemeginde masayı hazırlamış kendi yemegini koymuş sosta koymuş normalde bende soslu sevdiğim için bana da koyardı bende sade yedim yemeği ama boğazımdan zor geçti her an kuscak gibi hissettim eğer bosanirlarsa babamla kalmak istemiyorum arkadaş çevrem okulum yarım kalmasini da istemiyorum aam annem bosaninca memlekete donmekten bahsediyo gerce beni de istemiyo yanında her neyse bu akşam babamla konuscakmis ciddi hi şekilde ne yapicam ne hissetmeliyim tek sorun bu aralarında başka sorun yasanmado

Annem babamdan boşanmayı düşünüyor?