Denk olmadığın insanla arkadaşlık yürümüyor. Ya fazla gelirsin ya eksik kalırsın. Yakın olunca kıskançlık çıkar, uzak durunca ego. O yüzden mesele mesafe değil, denklik. Ben netim; ya gerçekten olur ya da saygıyla kalır. Yeni haftada kalbi temiz olana yol da açık olur.
Evet kurabiliyorum kurulabilir ortak zevklerin olması veya denk olmak gerekmiyor aslında tüm ilişkiler için geçerlidir durumda arkadaşlık olsun evlilik olsun iş hayatı olsun her yerde ilişki kurabilmenin doğru ilişki kurabilmenin ve bunu sürdürülebilir kılmanın en önemli yolu doğru iletişim dilini kullanmak doğru yerde doğru bir üslupla doğru bir iletişim tüm kapıları açıyor
Kurabilirim ama bir yere kadar. Enerji, değerler ve hayata bakış çok zıt olduğunda ilişki yoruyor. Sürekli kendini anlatmak ya da yanlış anlaşılmak insanı tüketiyor. Küçük farklar zenginliktir ama temel uyum yoksa bağ yüzeyde kalıyor. Zorla yürüyen arkadaşlık samimi olmuyor.
Denk değil ula dengesizlerle arkadaşlık kurabilir misiniz desen daha iyi hayat bunlarla doli ne edelum bizden uzak Allah’a yakın olsunlar haset kıskançlıktan yüzünün neferi gitmiş halen sidik yarıştırıyorlar işte bunlarda öyle bi manyak işte ne edeceksun ula
Denk olmadığın insanla arkadaşlık çok yorar 💔 Çünkü ister istemez kıyas, kıskançlık, kırgınlık giriyor işin içine.
Ben daha çok karşılıklı saygı ve iyi niyet olan ama hayat bakışı da çok uçurum olmayan ilişkileri sağlıklı buluyorum 💫 Kıskanan ya da sürekli hırslanan biriyle yakın olmak ruhunu yıpratır.
Mesafeli tanışıklık olur ama kalbine alacağın insanlar mümkün olduğunca sana denk olsun 🩷☕🌿
Arkadaşlık, doğal yollardan gelişince güzeldir. İlk etapta seçmece karpuz gibi mülamat yapamayacağım için alırım evet. Denk değilsek zamanla paylaşımlarımız azalacağı için kendiliğinden mesafe açılır zaten. Kibirli bir duruş sergilemektense akışına bırakmayı tercih ederim.