İnst. 'dan tanışmak için yazan heriflerden nüfus kayıt isteyip bekar olduğunu kanıtlamasını istiyor musunuz, bu niye normal değil?

İnstagram'dan tanışmak için yazan heriflerden nüfus kayıt isteyip bekar olduğunu kanıtlamasını istiyor musunuz, bu niye normal değil?

Herife diyorum ki e devlete gir nüfus kayıt yaz. Oradaki kağıdın ekran görüntüsünü çek. TC kimlik no, aile sıra no, ana baba adı gibi bilgilerinin hepsinin üstünü çiz/sil/kapat. Sadece adın soyadın ve medeni hal bilgin kalsın diyorum. Bunu isteme sebebi olarak da yaşımız az değil bizim yaşımızda millet genelde evlenmiş boşanmış oluyor. Ben hiç evlenmedim. Evli olduğu halde yazanlar oluyor diyorum. Seninle alakası yok ben instagramdan yazan herkese güvenemiyorum. Televizyonda her gün Müge Anlı'da kadınlar evli olduğu halde adamlarla birlikte oluyorlar. Ortalık kadın için de erkek için de kötü. Sen de benden istesen ben yadırgamam diyorum. Bana diyor ki yok ben senden istemem sana güveniyorum. İyi de ben sana güvenmiyorum. Niye göstermiyorsun? Sen kimsin de sana şak diye güveneceğim ben hemen de seninle konuşmaya başlayacağım? Ben hiç evlenmedim deyip evlenmiş boşanmış çocuklu bile çıkabilirsin. Erkekler kendilerini ne zannediyorlar da kadınlar onlara hemen güvenmelerini bekliyorlar sanki kendileri kadınlara çok güveniyormuş gibi.

Bence acilen gerek internetten tanışmalarda gerekse ilk buluşmada sabıka kaydı, vukuatlı nüfus kayıt eski eş ve aile de dahil istemek hem kadınlar için hem de erkekler için normalleşmeli. Göstermeyen de kesin bir şey vardır diyorum ben. Kişisel bilgiler falan demesin kimse 4... m... k 1 ayda kaç kez telefonuma dolandırıcılardan dava dosyanız vardır diye mesaj geliyor telefonuma. Hepimizin bilgileri zaten ortalıkta kaldı ki sen o TC no, aile sıra no, anne kızlık soyadı ana baba adı gibi şeyleri kapattığında tek seferlik fotoğraf attığında zaten hiçbir şeyi sızdırmış olmuyorsun. Bunu istemek normalleşmeli artık. Kimse görücü usulü evlenmiyor sevgili olmuyor. Eskidenbu işleri akrabalar sessiz sedasız yapardı ama artık bunu yapan yok. Böyle bir çözüm şart.

Güncellemeler
4 ay
Dangalağın biri gelmiş ayağınıza gelen erkek çaresizdir diyor. E oğlum hepiniz çaresizsiniz o zaman. Şu sitede hiçbir erkekten takip mesaj isteği almadım diyen kadın var mı? Bekarı da atıyor dulu da evlisi de. Okumuşu da okumamışı da yakışıklı olan da olmayan da.
İnst. 'dan tanışmak için yazan heriflerden nüfus kayıt isteyip bekar olduğunu kanıtlamasını istiyor musunuz, bu niye normal değil?