Karım hamile ablamı evde istemiyor ?

şu an 4 kişiyiz evde birde 17 yasinda oğlumuz var ablamda bekar hiç evlenmedi bizim yanımıza yeni geldi babamla mesele yaşadılar neyse karım vır vır beni yemeye başladı artık dokunmamaya başladım ona ağlamaya başladı hırsını ablamdan almaya başladı canımı çok acıtıyor ablamı yok sayinca neyse her gun gitmiyor mu diye beni oğlanı yiyor dolduruyor en son mutfakta gitsin istemiyorum yeter dedi ablam duydu su alacaktım ben dedi aldi suyunu geçti içeri sonra ben yanına gittim kusura bakma kardeşim seni de mahcup ettim karına mecburum burada kalmaya dedi bende bosanma davası acicam abla karıma dedim beraber gidicez senle dedim ölümü gör öyle bir şey yaparsan hamile o dedi ben giderim merak etme sana darilmam bir iş bulayım az daha sevsin dişini söyle dedi bende şu an bunu ağlayarak yazıyorum artık eşimi istemiyorum yanimda benim ablamı böyle mutsuz ettiği için çünkü ağlamış parka oturup oglum söyledi dün bir şey diycem diye korkuyorum ters agliyor esim çünkü hemen yanından kaçıyorum zorla dibime giriyor bu konuyu konusucam kökten çözmek istiyorum çok canımı acıttı benim
Güncellemeler
3 ay
Dakika 1 gol 1 kötü yorumlar başladı cingitler
Güncellemeler
2 ay
Cocugumuz sağlıkla dünyaya geldi
Karım hamile ablamı evde istemiyor ?