Lütfen oku 🙏🏻, Ne yapıcam ben?

Selamünaleyküm, ben bu sene 20 olucam ve sizden akıl almak istiyorum, güneydoğudaki bir köyde yaşıyoruz 5 kardeşiz babam beni okutmadı (tek hayalim okumaktı) kız kardeşimde beni gördüğü için okumadı. Diğer iki erkek kardeşim okuyor biri çalışıyor. İnanın evde yılda bir kere çıkıp kendimize bir kaç şey alıyoruz o da bayramlık sadece. Yılda toplam 3,5 kere çıkıyoruz dışarı max. Düğüne belki veya halamlara o kadar. Ömrümde hiç kafeye gitmedim, birinde kalmadım. Hani bir insanla nasıl sohbet edilir bilmiyorum bile kitaplar okuyorum öyle öğreniyorum. Erkek arkadaşım yok istesem olur ama yapmıyorum ki yapsam da bu hayatımda nasıl olur bir sevgili. Tesettüre girdim iki yıl önce (kendi isteğim ile) ona uygun kıyafetim bile yok. Anneme bugün dedim ki elbisem yok üstüm yok tuttu yakamdan şakacıktan (!) gülüyordu. Nasıl yok dedi dolabımı açarak. Dedim o siyah pantolon beyazladı giymekten, diğer pantolon kısa kalıyor bir iki swetim var kalçamı kapatmıyor. Dışarı gitsem bir kabanım, ceketim bile yok. Hırkam verem bile yok. Evde yemek yapıyorum, temizliği yapıyorum elimden geldiğince aileme yardım ediyorum ama sanki onlar bana bakmayı bunların karşılığı olarak görüyor. Ne evlatlar var hiç bir şey yapmıyor ailesi onlar için neler neler yapıyor. Kansızlığım var üşüyorum çabuk hastalanıyorum bir kere ömrümde hastaneye bile gitmedim. Ben bu hayata nasıl devam edicen böyle? Ben birini sevmeyi dahi bilmiyorum. Ben nasıl aile kurcam ki belki kocam olucak kişi de böyle olur. Babam zaten yok hayatımda bu arada kendisi beni okutmayan sevmeyen bir adam. Düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
Güncellemeler
4 ay
Neden kimse yok
Lütfen oku 🙏🏻, Ne yapıcam ben?