Ne yapayım benn🤷🏻‍♀️?

öncelikle merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var sevgilimle daha hiç görüşemedik o maraşta, ben antalayadayım, geçtiğimiz günlerde benden ayrıldı sevgilim, 'seni çok seviyorum ama böyle olması gerek' dedi ayrıldıktan sonra bana yaklaşık 4-5 saat sonra "bitenem😐" diye mesaj atti efendim dedim, sana herşeyi anlatıcam bekle dedi, tamam dedim, sordum ona herşeyi anlat diye anlatmak istemedi, dün Instagramda ona yazdım, bana başka birisi cevap verdi, kimsin sen" diye bende ben onun sevgilisiyim asıl sen kimsin dedim, kız bana 2 gün önce nişanlandığım adamın sevgilisimi var diye sordu bende bunu öğrenince özür dilerim mutluluklar yazdım çekildim, çocuğa sms attım bana biryerden ulaş sevgili nişanlın bana herşeyi anlattı dedim, oda kız yanında olduğu için ters ters cevaplar verdi bana, işte bana ve aileme yazmayı bırak ben nişanlıyım neyini anlamıyosun hala yazıyosun dedi ben bunları ondan duyunca baya bi ağladım sonra bana mesaj attı, kurban olduğum kusura bakma kız yanımda olduğu için öyle yazdım beni bekle sana herşeyi anlatıcam dedi tamam dedim bu günde bana anlattı herşeyi 3-4 ay önce bi kızla ilişki yaşamış kızın babası bunu duymuş ve bunları Nişanlamış kız istiyo ama o istemiyo beni seviyo, bu kızda eskiden sevgilime ölüm büyüsü yapmış sevgilimi bu büyüden kurtarmak için gitmedikleri yer kalmamış o yüzden istemiyo çocuk, bana almanyaya gidicem vize bekliyorum seni asla bırakmıycam beni bekle diye mesaj attı. Lütfen aklı başında yorumlar bekliyorum sizlerden ben ne yapayım ikimizde birbirimizi çok seviyoruz lütfen akıl verin
Ne yapayım benn🤷🏻‍♀️?