Ne yapsam sizce 😂😂?

Ayyyy aşık oldum galiba😂2 gün önce bizim burdaki bime gittim yoğurt alacaktım yoğurdu alırken alttan alıcaktım üstteki kasayı kaldırdım tam yoğurdu çıkartıyordum yoğurt elimden kaydı düştü patladı ayakkabıma geldi ordada çalışan bir çocuk vardı (çok yakışıklıydı)😂geldi yanıma elimden kaydı düştü dedim o da problem değil bişey olmaz dedi ödeyim kasadan dedim gerek yok dedi sayımda eksik çıkar sana sıkıntı olmasın dedim bir taneden bişey olmaz dedi bez verdi ayakkabımı silmek için gitti 5 dakika sonra elinde kovayla geldi ver ben alıyım 2 dakika dedim yok ben hallederim şimdi dedi öyle konuştuk sonra kasaya gittim 2 yoğurt geçirttirdim bir tanede çikolata aldım tekrar yanına gittim fişi gösterdim ödedim dedim çikolatayıda verdim buda senin dedim gerek yoktu dedi olsun o kadar uğraştın dedim dün akşam 5 gibi tekrar gittim beni gördü hoş geldin dedi hoşbulduk kolay gelsin dedim gitti neyse 2. Kez bir daha gittim işte hoş geldin dedi hoşbulduk kolay gelsin dedim sesim baya gitti falan dedim işte hastaneye gittin mi dedi öyle konuştuk sonra işte dün için tekrar kusura bakma dedim önemli değil dedi sen dün çikolata aldın ben teşekkür ederim falan dedi sana iş çıkardım uğraştın o kadar dedim işte sonra sen dün markette çalışıyorum demiştin hangi markette çalışıyosun diye sordu yerini Söyledim baya konuştuk sonra kolay gelsin ben gidiyim bir şey dökmeden kırmadan dedim güldü canın sağolsun dedi çok tatlıydııııııııııı😂😂ama markette çalıştığımı aklında tutması hoşuma gitti😂😂 işe gitmeden önce yine oraya gittim işte beni gördü hoş geldin dedi hoşbulduk kolay gelsin dedim nasıl oldun falan dedi öyle konuştuk o raf diziyordu ben kasaya gittim kasaya bakan olmasına rağmen kendisi geldi kasaya geçti neyse sonra ben işe geldim 2 saat sonra marketin önünden bir çocuk geçti ve aynı ona benziyordu ve markete baktı yarın gidip dün sanki seni bizim marketin ordan geçerken gördüm sen miydin yoksa benzettim mi gibisinden
Ne yapsam sizce 😂😂?