Lütfen akıl verin ne yapabilirim 😥?

Merhaba ben 4 yıl önce kız kaçırdım (mecburdum) okulum bittikten sonra evlendik. şu an 2 yaşında kızım var. Ailemi geçindirmek için organizede günde 12 saat haftada 6 gün ağır iş yapıyorum canım çıkıyor! Ailemle çocuğuma neredeyse hiç ilgilenemiyorum. Aldığım maas 9000 civarlarında. Ekonomik sorunum yok ama 2 yıldır bıktım usandım. Sırf ailem için çalışıyorum.

Ben bir öğretmenim maalesef ne aranabildim ne de atanmak için çalışamıyorum. Yıllık izninimi dahi kullandirtmiyorlar. Itiraz edeni kapının önüne koyuyorlar. Başka yerde çalışmayı çok düşündüm buralarda emin olun asgari ücrete dahi iş yok. 3000tl ile 3800tl arasında maas veren yerler var ne yazık ki! Esim deli gibi ders çalıştı çocuklar beraber 79.5 puan aldı ve aranamadı siz olsanız ne yaparsınız lütfen akıl verin 😓 ayakta çalışmaktan bacakların ağrıyor belim ağrıyor hastaneye gitmeye bile vaktim yok! Bir ara acıdan bayılmışım. Hastanede gözümü açtım mr çekilmiş belde hafif kayma var bazı fizik tedavi hareketleri vs önerdiler merhem sürüyorum acım azalmiyor. Izinde vermiyorlar mobbingde uyguluyorlar bayramda dahi 1 gün izin veriyorlar siz olsanız ne yaparsınız...
Lütfen akıl verin ne yapabilirim 😥?