Lütfen 🙏 yardım. edin ne yapmam gerekiyor?

Biraz uzun ama arkadaşlar bana. Yardım. Edin. Şimdiden teşekkür ederim

Şimdi ben lise mezunuyum ailemle birlikte yaşıyorum annem felç geçirdi yıllar önce şimdi Bastonla yürüye biliyor sol kolu kullanamıyor ben de üni sınavına giremedim maddi durum dan Babamla anlaşamıyorum Mesela yemek yapıyorum gelip karışıyor bulaşık yıkayorum gelip karışıyor baba ben yaparım sen karışma dedim mi Allah uzun ömür versin Gözün kör olsun bir çok beddua ve küfür ediyor her şeyime karışıyor uykuma dahi karışıyor uyusam uyumasam karışıyor komik bir şey oluyor güldüm mü ona kızıyor iyiliğimi İstemi’yor ben doğunca Bİle annemi dövmüş kız doğurdun diye ben şimdi İŞKUR da ki okula personel alımı ona yaZıldım o da çıkmadı geçen gün Başka bir köyde mezun olduğum okul vardı oradan aradılar okula personel olark çalışmak için O okulda çalışırsam taşımalı servis var öğrencilerin onunla gidip geleceğim yine eve geleceğim pazartesi günü haber veririm demiştim bilmiyorum ne yapsam Yoksa merkez de abim var merkez de bir iş bulsam orada mı çalışsam Yoksa o okuldaki personel olark mı girsem. Şimdi ev de babamla sürekli tartışıyoruz. Bir şey demiyorum çok eziyor bir şey dedim mi beddua ediyor hakaret ediyor
Bulaşık sabunu Bİle ben alıyorum kendisi aldığı zaman bittimi. Ona kızıyor akşam evde elektrik bile yakmamıza kızıyor Her gün yatağım da ağlamaktan bıktım açık birisi de değilim kapalıyım erkek arkadaşım yok siğaram yok ufak bir sevgiye ihtiyaçım var onu Bİle vermiyor lütfen yardım edin ne yapayım siz olsanız ne yaparsınız
Güncellemeler
+1 yıl
Tarlıştığımız da sürekli evimden defolup git diyor ben annem için kalıyorum Büyüğümdür diyorum bir şey demiyorum ama insanı hasta ediyor sürekli bahane arıyor ayakkabı dolabı kapağı su almış şişmiş bana kızıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gitmeye karar verdim bugün kavga yaptık Bana defol git dedi nere gidersen git dedi yorumlarınız için çok teşekkür arkadaşalar
Lütfen 🙏 yardım. edin ne yapmam gerekiyor?