39 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Bugün arkadaşlarla görüştüm. Benden 6 yaş küçük arkadaşım 3. çocuğa hamile. 10 yaş küçük olan nişanlanmış. Diğer arkadaşlarımda evli çocuklu. Ben gariban gariban oturdum yanlarında. İnsan üzülüyor ister istemez. Neden böyle oldu diye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)5 ayBu duygular çok doğal. Herkesin hayatı farklı bir yolda ilerler ve zamanlama konusunda kıyaslama yapmak zor olabilir. Kendi yolunda ilerlediğini unutmamalısın. Bazen hayatın planları başkalarından farklı olur, ama bu senin değerini ya da geleceğini etkilemez. Kendini olduğu gibi kabul etmek, ve ne istediğine odaklanmak, seni daha huzurlu kılabilir. Her şeyin zamanı var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zamanında seçici olmayıp hayatına birini almayı tercih etseydin bu yaşa bekar kalmazdın. Tercihinse saygı duyarım, ama güzelliğinin vermiş olduğu özgüvene dayanarak hayatıma daha iyisi çıkar beklentisiyle birilerini sürekli reddetmişsen 39 yaşında da üzülme bence.
017 Yorumla
Soran5 ayBu şekilde olmadı inan. Bir şekilde herkesle tanışma aşamasında kalıyorum. Sanki bir el tutuyor çıkarıyor tanıştığım insanları hayatımdan.
- 5 ay
Güven eksikliğinden mi kaynaklanı yoksa huyu husu iyi insan çıkmadığından dolayı mı?
Soran5 ayHepsi diyelim
- 5 ay
Al artık birini hayatına.
Soran5 ayOlmuyor işte. Benlik bir durum değil
- 5 ay
Büyü yapmış olabilirler mi sana
Soran5 ayKim yapacak ki? Eski kırığım, manitam da olmadı ki büyü yapsın
- 5 ay
Kısmet kapattırma işlemi yapılıyor insanlara maalesef. Ama yine de bunu astrolojik olarak yorumlamak isterim. Oğlak boğa başak burcu olabilir misin
Soran5 ayBaşak burcuyum? Nasıl tahmin ettin
- 5 ay
Ailene düşkün olursun, ailenle beraber kalırsın tek güvendiğin aile bireylerin olur, genelde ailenin onayladığı ailenin bulduğu biriyle evlenmek istersin. Eleştirel ve çoğu konuda önyargı yapabilen insansın. Korkuyorsun bir şeylerden her şeyden aslında. Yarın ölecekmiş gibi hissedip hiçbir konuda risk almak istemiyorsun. Araç kullanmak, tatile otobüsle bir yere gitmek her an her şey başıma gelebilir endişesi var sende. Senin sorununu anladım ben. Ciddi biri karşına çıkmıyor çıksa da ona inanman için ailenle tanışması gerekiyor.
Soran5 aySen nasıl beni bu kadar iyi çözümledin? Pes şaşırdım
- 5 ay
Ben insanları çok iyi bilirim. O yüzden başta dediklerimi geri alıyorum. Senin sorunun güven eksikliği ve aile olabileceğin ciddi düşünen boşanmak istemeyen dürüst ahlaklı aldatmayan beyfendi olmasını istiyorsun. Ortalık kötü olunca tabi sende aynı zamanda önyargılı bir kadınsın öyle herkese güvenemezsin önyargıların da var, seni isteyen birisi sana kendisini kanıtlamalı.
Soran5 ayHani şey diyorlar ya. Kadınlar serseri, ş.. siz sever. Ben bu tiplerden aşırı iğreti oluyorum. Ciddi, efendi, aşırı sadık, çalışkan, dürüst, güvenilir biri olsun istiyorum. Kullanılmaya, dalga geçilmeye hiç tahammülüm yok. Lafa değil icrata bakıyorum. Bu yüzden hayallerin peşinde koşamıyorum. Gerçek ve mantık dışı davranamıyorum.
Soran5 ayBeni de benle uğraşacak, kendini ispat etmek için elinden geleni yapacak kadar kimse istemedi
- 5 ay
İşte o yüzden davranışları ile %100 bu adam benim eşim olabilir dediğin biri olmalıydı. Demek ki çıkmamış, ya da çıktı ama kendini kanıtlayamadı bir şekilde. İşte insanları tanımak böyle bir şey. Örnek veriyorum zamanında senle karşılaşsaydık işi ciddiyete bindirir ailenle tanışır yüzük takardım misal hem ciddi olduğumu gör diye hem de niyetimi gör diye. Saçma sapan sosyal yaşantılar yaşamazdık arkadaşlarla içmek sıçmak falan bunlar senin açından iyi şeyler değil sonuçta aile olunacak her şey ciddiyet. Biraz da işin olurunda maddiyat var tabi yani paraci olduğundan değil, maddi olarak risk olmasın ilişkide rahat olsun her şey mesela en olması kira olmaması iyi bir şey. İşte senin karakterin ve düşüncelerin böyle. Kim nerden bilecek senin kafa yapını. Bilen de alırdı seni bugüne kadar. Demek ki nasip.
Soran5 ayPsikolog falan mısın? Mesleğin ne merak ettim
- 5 ay
Teşekkür ederim ✨ Ben bu astroloji ilmiyle ilgilenen biriyim sadece.
Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben de çok geride kalmış hissediyorum 37 yaşına geldim hiç evlenemedim işim olmadı sosyalleşemedim gençliğim hep eve kapalı geçti hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım
02 Yorumla
Soran5 aySen gerçek misin? Trol musun? 10 yıl önce KS de bulunmuştum. Nickname ini hatırlıyorum. Hala aynı şeyleri yazıyorsun
Gizli Üye(36-45)5 ayO benim de başıma geliyor okuldaki öğretmen arkadaşlarımın hepsi evli bir tek ben bekarım benden küçüklerin çocuğu var niye böyle oldu diye düşünüyorum
014 Yorumla
Soran5 ayGerçekten anlıyorum seni. İnsan üzülüyor, sorguluyor
Cevap sahibi5 aySorguluyorsun gerçekten bir de en çok da şunu düşünüyorsun değmez insanların mutluyken ben niye bu şekildeyim. Hani bakıyorsun kişiliğin iyi karakter iyi iyisin ama bir yerde bir sıkıntı var
Soran5 ayBende kendim için aynılarını düşünüyorum. Ya bende sıkıntı var ya aşırı bahtsızım
Cevap sahibi5 ayBazen insanla şans olacak istediğin kadar iyi ol istediğin kadar düşünceli ol Ama olmayınca olmuyor. Hani şunu diyorsun belki de daha iyisi olacak Ama umutsuzluğa kapılıyorsun değil mi
Soran5 ayBenim daha iyisi olacağına inancım kalmadı. Sadece insanların kendini oyalama ve rahatlama taktiği. Kaderimde yok demek ki.
Cevap sahibi5 ayÖyle düşünüyorum ben de gerçekten saldım artık inan. Yapacak bir şey yok. Olursa da ileride sürpriz olur artık ne diyeyim.
Soran5 ayBende saldım. Bir nedeni vardır diyorum. Elden de bir şey gelmiyor
Cevap sahibi5 ayYine de biz umudumuzu yitirmesek mi?
Cevap sahibi5 ayYa dediğim gibi belki de bugüne kadar çıkmadı bugünden sonra çok daha iyisi çıkacaktır Bir de öyle düşünmek lazım. İnan benim mesela karşıma çıkıyor gerçekten tanışmak isteyenler oluyor ama bilmiyorum ben de bir şeyler var özgürlüğe Çok mu alıştın kendi özel alanıma çok mu alıştım bilmiyorum ki
Soran5 ayYalnızlık ve konfor alanından insan çıkmak istemiyor. Sorumluluk almak, alışkanlıklarından vazgeçmek çok zor geliyor. Ama buna değecek biri çıksa bizde çıkarız güvenli alanımızdan
Cevap sahibi5 ayTabii ki öyle yani insan aslında şunu istiyor özgürlüğünü kısıtlayacak değil özgürlüğüne ortak olacak biri olursa konfor alanından tabii ki çıkar. Hatta bu insanı da kendi konfor alanına alır bence bu ilişki daha da güzel ve sağlıklı olur
Soran5 ayGençken bu kadar kurcalamaz insan. Ama artık aşırı seçicilik, taviz vermek istememe gibi durumlardan dolayı artık daha da zor
Cevap sahibi5 ayTabii ki daha da zor Çünkü hayat görüşün değişiyor kendini geliştiriyorsun olgunlaşıyorsun ve dediğim gibi artık daha da bir seçici oluyorsun. Hani şunu düşünüyor insan özgürüm istediğim gibi hareket ediyorum bundan sonra hayatıma birisi girecekse Gerçekten beni çok mutlu eder etmeli ve kendine çok aşık olmalıyım
Soran5 ayEvet birde aşk beklentisi olunca git gide imkansızlaşıyor. Zira hayatının aşkıyla evlenen insan sayısı çok azdır. Bu şansızlıkla bana mı denk gelecek diyor insan.
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini “geride kalmış” hissetmen çok anlaşılır 🥺 Çünkü etrafındaki herkes benzer yoldan giderken sen başka bir yerde duruyorsun ve bu insana yalnız hissettiriyor.
Her hayatın temposu farklı 💫 Kimisi 25’te evlenir ama mutsuz olur. Kimisi 40’ından sonra hem sevdiği eşi bulur hem sağlıklı bir anne baba olur. Önemli olan neyi gerçekten istediğini fark etmen.
Eğer evlilik ve çocuk istiyorsan bunun için hâlâ çok geç değil ❤️ Emin ol 39 yaş hayatın bitiş çizgisi değil. İstersen ilişki ve hayat planını birlikte de gözden geçirebiliriz 🕊️✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(18-24)5 aySevip aşık olarak mı evlenmek istiyorsan çok normal evlenememen. Belli bir yaştan sonra hayatının aşkını bulmak zorlaşıyor o yüzden insanlar artık aşka bakmıyor evlenmek için evleniyor ya zengin parası var diye ya yurt dışında diye. O aşık olarak severek evlenme 20’lerin başında olanlar için geçerli deli cesareti oluyor çünkü 20’lerin başında, sor bakalım kendine en son ne zaman birini sevdin aşık oldun.
10 Yorumla
5 aykıyaslama ya onlar tavşansa sen ne yapasın ayrıca emin ol onlarda senin yerinde olmak ister kardesimize 1 saatten fazla bakamıyoruz ne işimiz var coluk cocuk ve sıkılınca anneye geri veriyorsun bundan vip ozellik mi var
02 Yorumla
Soran5 ayEvet aşırı rahatım aşırı. İnsan rahatlığını da bırakmak istemiyor
- 5 ay
Bende aynı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 5 ayŞimdi herkes seçicisin, burnun havada diyecek. Kendimi parçaladım lan. Mütevazilikten ezikliğe terfi ettim nerdeyse. Yine olmadı. Allah'ın oldurmadığını, biz olduramıyoruz. Bunu kabullenmek lazım
01 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısın. Herkes önyargılı olmuş. Olmayınca olmuyor işte
5 ayHiçbir şey için geç kalınmış sayılmaz, isteyipte yaşayamamışsan da vardır sebebi. Bundan sonra yaşa yaşın önemi yok.
10 Yorumla
5 ayNeden evlenmedigin önemli ve sen böyle mutlumusun yoksa evlenseydin daha mı mutlu olurdun bunu kendi içinde cevapla
14 Yorumla
Soran5 ayİnan bilmiyorum. Böyle kafam çok rahat. Sorumluluğum yok. Evlilik ve iş hayatı kaldırabilir miydim bilmiyorum. Belki de benim için en güzeli bu
- 5 ay
Evet evlilik çok zor ve biliyosunki bizim erkekler genelde ev işlerinde yardım etmiyolar ya ev hanımı olarak devam ediceksin ya da zorlancaksin hem ev hem iş bide çocuk baya sorumluluk
Soran5 ayBunlar korkutucu. Ben yapamazdım galiba
- 5 ay
O zaman boş ver takma
- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
5 aySana nedenlerini tek tek sayayirm pir sağlık danismani olarak ancak yarıdan fazlasını asla kabul etmezsin.
02 Yorumla
Soran5 ayOlur
- 5 ay
O zaman kişiye özel kısma gel
Gizli Üye(36-45)5 ayBen 33'te kuzenim 36 da evlendi akrabalar içinde 60larında evliliği bulan bile var. Kendinizi yargilamak yerine evliliğe açık olmayı deneyin. Evlilik sizin için nedir diğerlerine yetişmek mı yoksa iki kişi bir arada hayatın tadını çıkarmak mı?
02 Yorumla
Soran5 ayDoğru kişiyle bir hayat yolculuğu
Cevap sahibi5 aySana vereceğim en iyi tavsiye doğru kişi tüm istediğin özellikleri barındırmayacak bunu kabul edersen %60-70'i istediğin gibi biri olursa evlenirsin. Zaten evlilik birazda kişilerin birbirlerine uyumlanması da demek. Bir adım sen bir adım o gelir ortada deneg bulunur.
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fizigin felan mi dikkat çekmiyor? Hiç mi canın çekmedi ne bilim bu yaşa kadar hiç bir şey yaşaman bir kadin ile erkekler ciddi ilişki dusunmez ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Evet.
00 Yorumla
5 ayYa evlilik ne !! cidden fazla cesursunuz. ben düşünmüyorum asla.
12 Yorumla
Soran5 ay40 yaşında mısın?
- 5 ay
Yes
Gizli Üye(30-35)5 ayböyle yazılmış derdim ama bazen bu sözün de kadere bi iftira olduğunu düşünüyorum
zamanında herkesi reddettiysen şimdi suçlu aramak yersiz olur
02 Yorumla
Soran5 ayReddetmedim. Kimle tanışsam bir el onları hayatımdan çıkarıyor. Olmuyor ilerlemiyor
Cevap sahibi5 ayÇok kötü bi durum
5 ayGeri de kalmak doğru bir deyim değil ama. İnsanların evlenme yaş ortalamasını geçmişsiniz gibi gözüküyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı.
5 ay34 yaşındayım, çok benzeri durumlar. Ama olmayınca da olmuyor, yani zorlasan da olmuyor.
01 Yorumla
Soran5 ayYok zorlamayla olacak iş değil
- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
5 ayEvliliği bu kadar önemsemeyin. Evlenenler evlendiklerine pişman evlenmeyenler evlenmediklerine.
00 Yorumla
5 ayher şey nasip kısmet üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kader kısmet nasip
Sağlıklı olduğuna şükret
Evlenip bosanmista olabilirdin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayBazı şeyler kısmet çabalansa bile bazen gerçekten olmuyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayEee olmamış ama niye üzülüyorsun
Sonucda bu senin secimin00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Yardımcı olacak çok var sana burada merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBen de 45 oldum evlenemedim evli olanlarla görüşmüyorum. Çünkü çok üzülüyorum. Hayat maalesef bize de bu rezillik düştü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayE sen istedin berak gezeyim rahat olayım özgür olayım derken şakk
Bugün kafan dank etti00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayTanışmak isterim. Hangi şehirdesin? 37 yaşına gireceğim.
00 Yorumla
5 ayYani sen istemediysen olabilir ya da kısmet olmamıştır ondan
00 YorumlaHiç bir şey için geç değil her şeyin zamanı var
00 Yorumla
5 ayHerkes evlenmek zorunda değil.
21 Yorumla
Soran5 ayDoğru aslında
Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Bu saatten sonra evlenemezsin. Alışmaya çalış
02 Yorumla
Soran5 ayHaklısın
Herkesin kaderinde evlilik yok
11 Yorumla
Soran5 ayGaliba
Gizli Üye(36-45)5 aysen kızga çeklmişsin daha bişey olmaz senden yakında menepoza girersin
00 Yorumla
5 ayEvlenmek zor olmamali
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. en mutlu olanda sensin boş ver
00 Yorumla
5 ay:D Oturaklı koca bulaydık oturaklı..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen niye evlenmedin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden evlenmediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay42 yaşındayım tanışmak istersen gizliden çıkarım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Aynı duygular içindeyiz inan 😖
00 YorumlaKısmet diyelim.
00 Yorumla
5 ayher şey kısmetle geç kalmadın merak etme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. BirZ geç kalmış olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEvet de başka bir şeyde geliştir durma artık kendini göster
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
5 ayBoşanmamışsın boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayBen de hiç evlenmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayişin varsa mevkin varsa üzülmee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNasip kısmet bu işler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. bi de hic seks yapmamis olmak da cabasi
00 Yorumla
5 ayBelki senin için doğru olanı yaşıyorsundur
21 Yorumla
Soran5 ayBelki de. Ama işte normal olanın dışındayım. Normal olan evlenirsin çocuğun olur
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayHiç seks yaptın mı?
02 Yorumla
Soran5 ayHayır yapmadım
- 5 ay
Yarın öleceksin amaç ne
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBen 41'im bekârım
05 Yorumla
Soran5 ayHiç evlenmedin mi
- 5 ay
Hayır
Soran5 ayNeden? İstemedin mi nasip mi olmadı
- 5 ay
Hiç evlenme gibi bir niyetim olmamıştı ve şimdi geç kaldım
- 5 ay
Sen peki?
5 ayneden düşünmedin peki
01 Yorumla
Soran5 ayDüşünmedim değil. Nasip olmadı
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
5 ayBiraz öyle
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayneden evlenmedin
00 Yorumla iyi yanlarından bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Neden evlenmwdin ki
00 YorumlaHaklısın ama kısmet kaderinde bu varmış
00 Yorumla
5 ayNiye düşünmedin hiç evliliği?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı.
5 ayKendi tercihindir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
5 ayNeden evlenmedin
00 Yorumla
5 ayBeden sen bulamadın ki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayNasıp kısmet
00 Yorumla Bul birini evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKariyer mi yaptın. Maddi durumun nasıl
02 Yorumla
Soran5 ayKariyerim var. Ama evlenmeme engel bir kariyer değil
Cevap sahibi5 ayYani seni düzgün anlamda tanımak isterim. Ama hem yaşıma takılırsın hemde evlilik istemiyorum
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem