Açıdan kaynaklı mı bilmiyorum ama ilk fotoğrafda geride diye düşündüm ama ikincide gayet normal duruyor. Siz kendinizi nasıl iyi ve mutlu hissedecekseniz siz karar verin.. Bence bir problem yok genetik olarak keskin yüz hatlarına sahip olmuyor olabilirsiniz belki bu yüzden de çeneniz size geride hissi uyandırıyor
Valla ülkece bir psikologa görünmemiz lazım tabi onlarda keçileri kaçırmadıysalar. Hayır bence geride felan değil gözlerime güveniyorum beni yanıltmazlar gördüğüm kadarıyla normal bir çene yani ne ileride ne geride. Sen şuanda bunları düşünme evde kalmaktan ruhsal çöküntü psikolojik sıkıntı da olmuş olabilirsiniz bu soruyu ileride kendinize tekrar sorun şu an için gereksiz olduğunu söyleye bilirim.🤠
Doktor senden para almak icin öyle diyecek tabikide. Estetisyenin lafına ne kulak asıyorsun. Burnunuda yaptırmıssın zaten cok belli. Yaptırma ceneni gayet güzel
Ne alakası var insanları meşgul etmekle? Onların mesleği bu ve para alıyorlar. Ve çene geriliğinin estetik kaygı olduğunu mu sanıyorsunuz? Kardeşimde ve bende de var ve tel takılması bir mecburiyet. Daha fazla geriliyor hatta çene yamulması ve çene kaymasına kadar bir sürü riski var. Bunu okumak ve insanlığa faydalı olmaya nasıl getirdiniz hayret verici.
Yok ben henüz taktırmadım ama ortalama altı yedi sekiz bin lira diyorlar. Fakat ben Şişlide bir yerden fiyat aldım çok çok iyi bir rakam verdiler. Ortalama üç bin lira falan tutuyormuş ve yirmi taksite kadar taksitlendirme yapıyorlarmış ki çoğu yer bunu yapmaz ve bu fiyata yapmaz