Sizce Çok mu üstüne gidiyorum?

Eşim de birbirimizi seviyoruz Allah var İyi de ya Telefonu sürekli benim yanımda durur hiç ses etme istesem bir Geçen gün telefonu kendi kendine uygulamalı indiriyor oyuna falan indiği vakit ya da kısa yollarda sürekli İnternet açık olduğu için uygulamalar indiriyor flört Biz o gün bayağı bir tartıştık yapmadığını yemin etti Kur'an el bastı zaten ta geçen sene girmiş bir de dedi ki şimdi mesaj gelince sen de aldatıyor diye bağırınca rezil olmamak için uygulama nedir diye ona baktım dedi ya buna bir ay oldu bir buçuk ay ben sürekli bunu tekrarlıyorum acaba çok mu Sıkıyorum Çok mu sinirden Üstelik bir de 5 aylık bir bebeğimizi kaybettik onu psikolojisiydi oydu buydu derken size güvenmeli miyim telefoncuya falan sordurtturdu ettirdi ya olabilir dedi zaten telefonu Kaçak e-mail atılması gerekiyordu güçlü şeyi falan yokmuş Sizce ne yapmalıyım Çok mu üstüne gidiyorum Çok mu sıkıyorum ama ben de işte aldatır diye korkuyorum çok şükür bakmadı da belki işteyken bir şeyler olduysa diye uygulamalar falan indirdim hiçbir uygulamaya da giriş yapmamış yaptıysa ta benden önce yapmış öyle tahmin ediyorum bugun konu açılınca yine aynımı konu kac defa dıyecem dedı gıttı
Sizce Çok mu üstüne gidiyorum?