Her şeyden çok geri kaldım?

2014 yılında lol diye bir oyuna başlamıştım, daha sonra o oyunun bağımlısı oldum maalesef. yaklaşık 5 yıl boyunca her gün 10 saat kadar oynadım. neredeyse hiçbir arkadaşım kalmadı, o zaman zarfında hiç kız arkadaşım olmadı. arkadaşlarımla hiç sosyalleşemedim.16 yaşından 20 yaşımın sonuna kadar böyle geçti maalesef hayatım. sonra hayatımı toparladım, oyunu bıraktım. tekrar üniversite sınavına hazırlanıp tıp kazandım. şimdi insanlarla yeni yeni sosyalleşmeye başlıyorum. herkesin haliyle bir sürü arkadaşı var, bir sürü anısı var. bir sürü işi yapmasını biliyorlar. bense ne doğru düzgün voleybol, futbol, basketbol oynayabiliyorum, ne araba sürebiliyorum, ne de evde tek başıma temizlik yapıp ütü yapabiliyorum. kendimi çok eksik hissediyorum. hayatımın boşa geçtiğini hissediyorum en güzel yıllarımın. herkes bunu başıma kakmaya başladı çünkü. tüm arkadaşlarım hayatlarını kurdular, bir ben kaldım geri kalan. her şeyden geri kalmamda ailemin aşırı ilgisizliğinin de etkisi var maalesef. bu saatten sonra kendimi nasıl toparlayıp diğer insanlara yetişebilirim?
Her şeyden çok geri kaldım?