Eşim anlamsız bir inatla boşanma resti çekti, sizce amacı para mı yoksa ailesi mi 🤔?

Eşimle yaklaşık 6 ay önce kaçarak evlendik ve eşim 2 hafta sonra hamile kaldı. İlk başlarda ailemin yanında yaşadık 4 ay kadar ve sonra yurtdışına taşındık. Ve tabi taşınmadan önce aile ile barıştık bizim yanımıza geldiler konuştuk hallettik ve 1 hafta sonra taşındık biz. Evimizi tuttuk döşedik. Kendi evimize geçtikten 1 hafta sonra eşimle ufak bir tartışma yaşadık ve küstü sonra düzelttik ve dedi ki ben annemin yanına gideyim onları özledim 1 hafta sonra gelirim dedi bende hayır şimdi gitme durumumuz yok sonra beraber gidelim gelecek ay gideriz beraber dedim o da hayır ben tek gitmek istiyorum dedi sonra annesine mesaj atıp biletini aldırmış. Ben ve ailem o kadar gitme dedikten sonra yine gitti. 1 hafta sonra dönecekti sözde giderken biletimi 8 Ocak'a al dedi bende tamam dedim gittikten sonra aldım biletini söyledim biletini aldım dedim bana sormadan niye aldın deyip 1 hafta daha uzattı bileti ve rahatsızlığı vardı bu sırada o yüzden hastaneye gidiyordu. Sonra bileti iptal etti komple. Bende düşündüm ki 24 Ocakta onların yanına gideyim sürpriz yapayım dedim. Bir gün sabah benden para istedi çocuğa kıyafet alacağım para gönder dedi. benim de durumum pek iyi olmadığı için 8bin gönderdim harçlık olsun ailesine muhtaç olmasın diye düşündüm ve tekrar uyudum. Ben uyurken bana anneme bu makineden almak istiyorum diye mesaj atmış bende mesajı 3 saat sonra gördüm ve sordum hangi makineden ve hangi parayla alacaksın diye. O da bana lazer epilasyon makinesi ve çocuğun parasıyla aldım bile dedi. bizde bunun üzerine tartıştık neden bana sormadan aldın ayrıca çocuğun parasına ne hakla annene hediye alıyorsun falan diye tartıştık. Tamam iade ederim dedi bende et beraber alalım dedim. Bu seferde yok etmiyorum benim param diye tutturdu ve tartıştık iyice. 1 ay önce aynı makineden eşime ve kardeşime almıştım ve bunun tartışmasını yaşadık sürekli ona niye alıyorsun bana aldın hadi ona neden aldın şöyle böyle diye tartıştık. Biz tartışma yaşadıktan sonra ben internetimi kapattım 1 saat sonra geri açtığımda karşılaştığım mesaj şöyleydi 'Buraya geleceksin buradan ev tutacaksın, bir işe gireceksin benim ailemin yanında yaşayacağız yoksa seni boşarım çocuğu da göstermem'. Bende saçma sapan konuşma ne işim var orada buraya daha yeni geldik o kadar masraf ettik buraya ki ben kendi ailemin yanında yaşamıyorum senin ailenin yanında niye yaşayayım dedim. Sonra bana gelmezsen hakkında konuşurum şöyle böyle laflar çıkarırım diye beni tehdit etti, bende 'elinden geleni ardına koyma, ne orada yaşamaya gelirim ne de seni alıp buraya getirmek için gelirim' dedim. Gelirsen kapım açık gelmek istemiyorsan da davayı aç ben mahkemeye gelirim dedim ve kapattım. Ve evet gerçekten hakkımda bir sürü iftiralar çıkarmışlar annesiyle birlikte. Bir kaç gün sonra beni aradılar 'gel barışalım, seni seviyorum, çocuk hasta başkasına baba demesin' vs vs diye acıtasyon yaptı bir sürü. Bende bunun üzerine boşanmak isteyen sendin, bırakıp giden sensin beni bırakan bir kadının peşinden gitmem nasıl gittiysen öyle gel dedim. O da ben gelmiyorum dedi. Sonra annemi aramış barışalım hatalıyım demiş. 1 gün sonra eski kız arkadaşımla konuşmuş mailime falan girmiş ve hepimizi engellemiş ki her şeyimi anlatmıştım ona tüm çıplaklığıyla ama yine de girmiş. sürekli fake kız hesaplarıyla takip isteği atıyor bana. bende mesaj attım suç işledin evliyiz diye suç sayılmaz sanma mahkemede görüşürüz yazdım ve o günden sonra konuşmadık hiç. Türkiye'ye geldim bir kaç gün önce ama hala onlar dava falan açmadılar hiç bende açmadım bekliyoruz öyle boş boş sizce amacı ne onların bana göre para koparmak.

Eşim anlamsız bir inatla boşanma resti çekti, sizce amacı para mı yoksa ailesi mi 🤔?