Eşimin ailesi yüzünden boşanma?

Merhaba arkadaşlar size bi derdimi açmak istiyorum çünkü çok ama çok zor durumdayım içim kan ağlıyor eşimle bir senedir evliyiz ama devamlı anneme gideceksin diye baskı yapıyor bana gitmediğim gün bana küsüyor haftanın 6 günü kaynanamlardayım bi günü gitmezsem hepsi bana ailecek küsüyor eşim evde surat asıyor bende niye diye sorduğumda gitsende samimiyetsizsin diyor kayınbabam hep oğlunu tembeliyor hep bize getir diyor zorla dövüp sövebilir benim oğlum diyo buna rağmen ben çektim yinede iyi davranmıyorlar görümcem devamlı beni kıskanıyordu bana ne alınsa hani benimki diyordu uzakta oturuyorum bide aileme ailem beni görmeye geldi ailemin yanında kayınbabam beni kovdu eşyalarını topla çık git evimden diye bende topladım geldim eşim hiç gitme demedi beni ailemle yolladılar eşim babasına soruyor baba göndereyim mi diyor o da gönder oğlum gönder diyor şimdide eşim beni heryerden silmiş engelemiş heralde boşanacak ama ben çok seviyorum biliyorum herşeyi yaptılar ama kendime söz geçiremiyorum neden bana böyle yaptılar diye daha 23 yaşındayım lütfen cevaplarınızı bekliyorum dertleşmeye o kadar ihtiyacım varki birde eşim bana diyorduki köpek gibi 30 günün 30 günü gideceksin anneme dedi şimdide kayınbabam haber yolamış ölsem gidip getirmem o kızı demiş istemiyorum demiş arkadaşlar eşim hiç ortada yok hep kayınbabam kocam gibi her tartıştığımızda babasını getiriyor kendi konuşmuyordu benimle napayım lütfen bir şey diyin kafayı yemek üzereyim kuaföre bile gitmeme izin vermiyorlardı kaynanam evde kesti saçımı kaynanam devamlı ağlıyordu oğlum evlendi diye her zaman bize gelin oğlumu özlüyorum diye baskı yapıyordu mecbur gidyordum birde sabahtan geleceksinki anneni yemeğine yardım edeceksin diyordu kayınbabam akşam gittim bi kere evden kovdu beni evlendiğimiz ilk günden beri böyleler her şey sorun ben kötü bişey yapmıyorum para harcamıyorum gezmiyorum evimde oturmak istiyorum sadece ama izin vermiyorlar ayrı ev açmışlar mahsustan ama hep kaynanamlardayız hiç özel bi anımız yok gezmeye gidelim diyor eşim kaynanam diyor hemen bende gelicem kafayı yiyicem ya ama yinede kötü olan benim görseniz bir gün surat asmadım zorla gittiğim halde

Eşimin ailesi yüzünden boşanma?