Boşanmak istiyorum dedim hislerim öldü sana karşı dedim susuyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum birçok ailede var amaç bunları aşmak bir şekilde ülkemizde %60 kadınlar kaynana anlaşması olmayan bir evliliyicinde erkek de çare bulamayınca kendince sessiz kalıyor yani uzun uzun konuşmak lazım bu durumu ya ekrek seni muattap etmicek anasını n düşünce ve fikirlerini evine sokmayacak seninle güzel bir hayat yaşayacak ya da anneci olup yoluna bundan sonra teke. basina devam edecek eğer bir evin içine kendi fikirlerinin dışında üçüncü şahıs kişiler girerse ozmaan o aile özgürlükleri alınmış birer mahkume dönüşür
02 Yorumla- +1 yıl
Türkiye de üçüncü şahsın girmediği bir ilişki var mı peki?
- +1 yıl
Genelde aileler çiftlerin arasına girmekten kacinmazlar
En İyi Cevaplar
sana büyü yapmışlardır, yaw sen evine girip kapıyı kapatınca her şey dışarıda kalmalıdır, eşinin ailesinin melek olmasınımı bekliyordun, sen onları degil eşini seviyorsun, kapını kapat senin ailen ve eşinin ailesi dışarıda kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin ailene çeki düzen vermeli, direk boşanmak vs bunlar kolay şeyler değil, tabiki çok zor durumlar ama eşin seni ailesine karşı savunması gerekir yapmıyorsa ve sessiz kalıyorsa o zaman bu ilişki çocuk ta olsa ilerleme ama olan çocuğa oluyor işte:(
02 Yorumla- +1 yıl
Tersi durumda kadının da eşini ailesine karşı savunması gerekmez mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey082 Tabiki gerekir. Bu soruda kadın belliki elinden gelen mücadeleyi veriyor ama sonuç alamıyor, bu durumda karşı tarafın kendi ailesine daha çok söz hakkı düşüyor. Tabiki tek bir kisiye bakılarak kesin hükme bağlayamayız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
74Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşan bence de eğer anlaşamıyorsan ya da sana zarar veriyorsan. düzelir umarım 🙏
00 Yorumla
+1 yıl%95'inin hayatında hic sevgilisi olmamış. Boşanmak gibi önemli bir sorunu danisabileceğin en son yerdesin.
Birde eşinin ailesini dinlemek lazım. Eşini dinlemek lazım onlar seninle ilgili ne düşünüyorlar. Evliliğinde nasıl bir eşsin, ailesine karşı nasıl bir gelinsin bunu kimse bilmiyor
40 YorumlaAile çok önemli, sevgili olmadan bile önce tanımalı diye düşünüyorum. Özellikle partnerin olgun değilse, ilerde yaşanacak sorunlarda sorumluluk almayı beceremiyorsa, kendi başına kararlar veremiyorsa ve ailesi özelikle cahilse maalesef o ilişki yürümüyor. Ve bunları dediğin halde susması o anki tepkisi olabilir fakat problem neyse önce bir terapiste giderek sorunu belirleyip çözün derim. Yuva yıkmak kurmaktan zordur çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilesi ne yaptiki. Birde ailesi ne yaparsa yapsin esin sana destek olduktan sonra esinden sogumana sebep olmaz , eşinin ailesi. Esinden sogukanin nedeni %99 bizzat esindir. Ama meseleyi biraz daha ayrintili anlatirsan daha anlamli yorumlar yapabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNekadar kolay olmuş hemen bişey olsun boşaniyim 😀madem en ufak şeyde ipin ucunu bırakcaksın nie evlendin oyun olmuş aile kurumu evlilik hemen boşaniyimi bide bize soruyosun napsam die 😂😂😂bunu kocan olcak elemana söyle böyle böyle derdim var sıkıntım var çözmek için uğraşş
00 YorumlaKac senelik evlisin bilmiyorum evlilikte hersey olabilir önemli olan bunları atlatmak sabret okadar kolaymı hislerim oldu evliliği bozmak istiyorum demek sanki sevgilisiniz ayrılıyonuz aldatma şiddet yoksa ne gerek var ayrılmaya elbette bunlar zamanla atlatilir heleki birde cocugun varsa 2 kere düşün ayrılmayın sabret
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soguduysan ne kendine ne ona eziyet olmasın ayrılmak en iyisi bence hislerin yoksa o evde tutsak gibi yaşarsın tabi yine karar senin kimseye bakma kalbi ve aklıni birleştirerek muhasebe et hakkında hayirlisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Oda senden bekliyor boşanmayı demekki bence vakit kaybetme boşan
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ah bu aileler çok büyük aşkın bile katili olabilirler. Eşin ezdiriyorsa sorgula. tabiki çocuk olunca daha da üzüleceksin ve ayrılman zorlaşacak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişlem yaptır bence ben yaptırdım 1.5 yıldır peşimde köpek gibi :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin😓 ama günah
Cevap sahibi+1 yılevet ciddiyim yapacak bir şey yoksa mecbursun sonuçta iyiliğin için yapıyorsun ve şunu söylim eşin sözündn çıkmaycak hale geliyor
- +1 yıl
Yok günah tır imansız ölür insan
Cevap sahibi+1 yılbüyü değilki ya ne imansızı
- +1 yıl
E ne yaptın bı söyler. misin bende sözde hocaydim
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın derken rituel yaptirdim ben yapmadim
+1 yılBoşanmak ilk çare olmalı mı emin olamadım. Bana kalırsa erkekler ilk zamanlarda fazla aileci oluyor. Zamanla öncelikler ve aile kavramı yenileniyor. Biraz sabır ve doğru iletişim etkili olabilir.
00 Yorumla
+1 yılo da boşanmak isterde hesap yapıyordur sustuğuna göre belki hayatında başkası vardır. hayatında biri olmasa zaten boşanamazsın demeli bir erkek bana göre.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsin ailesi konusunda sen hakaret gibi haksizlik gibi seyler yapmadigin surece seninn yaninda olmali. Aksi bir durum varsa o aile hayati yasanmaz olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık evli biri olarak erkeğin ailesi ile eşi arasındaki köprüyü sağlaması gerekiyor bu köprüyü sağlayamazsa İşte o zaman işler zorlaşıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinizi anlamanız lazım iletişim önemli evlilikte. Ciddi ciddi oturacaksın oturtacaksın karşına cok ciddi bi sekilde iletişim problemi olduğunu söyleyeceksin. Sonrasında bi irkilme yaşayıp kafasindakileri doğru iletişim ile sana açıklayabilir
00 Yorumla
+1 yılEşinin ailesi nedeni ile eşinden soğumak? Adam ailesini mi değiştirsin 😂
Sebep tam olarak o değil belli ki..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Olayı bilmiyoruz bence cok samimi olmadıkça her aileyle anlaşılabilir; bunun için senin anlayışlı eşinin mesafeyi koruyan biri olmasi gerek
00 Yorumla
+1 yılSeven bırakmaz ve yaratık için ayrılmaz sevseydi seni incinmene izin vermezdi siz hiç birbirinizi sevmemişsiniz
00 Yorumla
+1 yılSusuyorsa herşeyi hakediyor demektir. Seni o kadar düşünse ne gerekiyorsa onu yapar
04 Yorumla- +1 yıl
Boşanmıyoda Fas fakir olduğu için heralde
- +1 yıl
Sen boşanma davasını aç o zaman
- +1 yıl
Çocuğum var arada. uzulen ben
- +1 yıl
Çocuk var evet ama çocuk da bir yere kadar. Bazen dayanılmaz olduğunda insanın gözü başka bir şey görmüyor
Türkiyede maalesef insanlar sadece eşiyle değil ailesiyle de evlenmiş oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAilenizi ilişkinizden çıkartın olmuyorsa ailenizi komple hayatınızdan çıkartın :)
10 Yorumla
+1 yılBosanma bence ailesi ile aynı sehirdeyseniz mesela sehir degistir
00 YorumlaBoşanma!!! Unutma sen eşinle evlisin ailesi ile değil!!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılOrtada çocuk yoksa iyi düşün bu boşanma işini çocuk varsa aklının ucundan dahi geçirme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin suskunluğu çaresizlikten mi yoksa bezmislik mi?
00 Yorumla
+1 yılHayır ailesine sinirli iseniz eşinizden niye ayriliyorsunuz
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden kaynaklı değilse konuşulabilir uzaklaşırsın mesafe koyarsın tekrar denenebilir
00 Yorumla
+1 yılÇok ağır konuşmuşsun bu laf öyle gelişi güzel söylenecek bir şey değil hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılSende artık bir şeyler yapıp kocanın ailesine bi haddini bildirsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiddet alkol kumar vb yoksa şımarıyorsun demektir. Hayır ne bekliyordun ki evlilik böyle bişey zaten.
033 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik baskılar sözler pasif ligi susması savunmamasi
Cevap sahibi+1 yılOlağan şeyler. Her evlilikte olur.
- +1 yıl
Ama ben soğudum böyle olduğu için her konuda pasif ya
Cevap sahibi+1 yılNormal. Herkes evlilikte soğur birbirinden. Zamanla aynı yatağa girmek bile istemez insan. Anlattığın hepsi normal.
- +1 yıl
Ayrı da yattık bir hafta bir ara dedim belki iyileşir bu sorun ama bir senedir özellikle sevmiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılElinde ki imkan bu. Önünde 3 yol var. Ya bu durumu kabullenmeye çalışır evliliği de kocanı hazmetmeye çalışırsın. Ya ondan boşanır bu durumda devlet çocuğunun velayetini sana verir tek başına çocuğunu büyütmeye çalışır bu süreçte o erkekten o erkeğe savrulur durursun. Ya da evliliğine devam edip aynı zamanda kocanı da aldatırsın. Bütün bu yolların sana bir bedeli olacaktır. Karar senin.
- +1 yıl
Aldatmak karakterimde yok, ruhumda yok. Kabullenemiyorumda
- +1 yıl
Boşansam çocuğuma yazık olur diye boşana miyorum da
- +1 yıl
Öyle bir çıkmaz daym
Cevap sahibi+1 yılBen 3 alternatifi de yazdım. Geriye kocanı, aileni ve hayatını kabullenip bu şartları sindirmek hazmetmek kalıyor. Sana tavsiyem de budur.
- +1 yıl
Saol. 😓 Deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBol şans.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☹️
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya atma şu emojileri gül biraz🤣
- +1 yıl
😭 ağlıyorum nasıl güleyim sinirlerim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılNe hissettiğini biliyorum. Hiç evlenmemeyi dilerdin. Hiç bu işe girmemeyi.
- +1 yıl
😭 kızıma haksızlık ediyorum sanki oda anlıyor artık herşeyi yavaş yavaş daha çok küçük buna hakkı yoktu kimsenin.. eşimi severek almışım soğuttu lar
Cevap sahibi+1 yılKim nasıl soğuttu
- +1 yıl
Kaynamam kızları işte babası zaten var yok arasi
Cevap sahibi+1 yılPeki bu işlerin bu hale gelmesinde senin payın nedir? Elini vicdanına koy cevapla.
- +1 yıl
Ben kendi hatalarımı görebilen biriyim, onlar ta en başında beri beni hor gördüğü için istemediler eşim bana söylemedi ailem istemiyo diye evin icinde. on. bes gün yaşadım gorumcelerim bana düşman gibi bakiyodu
- +1 yıl
Ben tek yaşıyordum diye ön yargılar yaptılar ve hiç bir zaman benimsemediler
- +1 yıl
Onlara anneleri gibi de davrandım sevilmek için çok ödün verdim evime çağırdım onlara hediyeler aldım iyi davrandım ama biriyle ters duşsem. hepsi bir oluyor kimse de demiyor ya aracı olalım ya da . cozum. uretelim
- +1 yıl
Bende dört gelin. gorumcesiyim kızlar beni arıyor lar bir sorun olunca. kardeslerime. kiziyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki son sorum. Aklında unutamadığın birisi var mı peki?
- +1 yıl
Arayı düzeltiyorum öyle yapıyorum ki gelinler bana dua ediyor bunlar öyle değil sevmiyolar. sevmediler. sevmicekler
- +1 yıl
Ben kimseyi sevmedim ki hic
- +1 yıl
Eşimi de güvendim çok iyi biriydi. diye aldım ama anne kuzusu çıktı
- +1 yıl
Bir evin bir oğlu bide herkes herşeyi benden bekliyor ya
- +1 yıl
Doğum yaptım kimsem yoktu ameliyat li halde. cocuk. ykadim. ya
- +1 yıl
Ama onun bacısı doğum yaptı annesinin evinden çıkmıyor anneside ondan benimki torun değil miydi
- +1 yıl
Yani lafta kızım gibi görüyorum. diyo ama icraatları yok
Cevap sahibi+1 yılBilmem gereken her şey malumum oldu. Bu bilgilerden yola çıkarak anlatmadığın şeyleri de tahmin edebiliyorum. Boşanmak bir travma oluşturur sende bunu zaten bilebilecek olgunlukta biri gibi geldin. şu an eşin yok ama çocuğunun babası var. Boşandığında hem eşin yine olmayacak ama çocuğun da babasız kalmış olacak. Haftada 1 veya 2 haftada 1 görmeyle o adam çocuğuna babalık yapamaz. Zaten o 2 haftada 1 ler zamanla 6 ayda 1 e yılda 1-2 ye düşer. Birde senin ekonomik özgürlüğün yoksa durum zaten zor olur senin için. Duygusal boşluğunda boşandıktan sonra da erkeklerle muhatap olmaya başlarsın. Mutlaka bu süreç olur bak etrafına her evli her dul kadında oluyor nerdeyse. İşte o süreçte kocandan çok daha ters adamlar denk geldiğinde eski kocanın sana sağladığı şartları özleyebilirsin. Çoğu seni yatağa atıp işini görüp sonra ilgilenmeyecek büyük ihtimalle. Yani bence sen boşandıktan sonra daha mutsuz ve zor bir hayata atılacaksın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsusmasi cok tuhaf... sevseydi olmaz falan derdi konusurdu... göze almis gibi sanki... gecmis olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesini çok takmamak lazım sizin sevginiz önemli olan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım eşim kaçgün oldu baba evi gitmiş çocuğumu çok özledim 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOta boka boşanıyorum derseniz hislerim öldü tabiki der sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzman ayrıl aynı eniştem gibi devam edeceksen de susar. Hiçbir icraati olmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin ailesi yüzünden neden boşanmak istiyorsun? Ne yapıyorlar?
00 YorumlaBenim kocamda sana 2 seçenek sunuyorum dedi ya kendini düzeltirsin biz düzeltiriz ya da yapamıyor deriz boşanırız diye o günden sonra bende soğudum
00 Yorumla
+1 yılKuş ötüyorsa sabret bence çağın erkek hastalığı kuş ötmemesi boşanırsın kuşu ötmeyen biriyle evlenirsin hayatın daha beter olur :)
00 Yorumla
+1 yılSen boşan senden hayır gelmez sana erkek cooook onada kadin coook
00 Yorumla
+1 yılSusuyo mu git boşan git git hemen , sevgilin bir karar vermeli
00 Yorumla
+1 yılAbla eşinden soğumadığın sürece sorun yok bence aileyi de pek takma😍
00 Yorumla
+1 yılBöyle hemen vazgeçecekseniz, boşanacaksanız evlenmeyin daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBizim erkekler ana kuzusu oldugu icin dogru bir karar almissin
00 Yorumla
+1 yılSaçma saçma iş yapma sabret şükret dua et emin ol hayırlısı olacaktır kendini kasma 👍
00 Yorumlaadam sok gecırmıstır canm oyle hoppadanak soylenırmı
00 Yorumla
+1 yılBir şans daha verin
İlişki terapisine gidin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyorsa yapacak bisey yok bosanirsiniz
10 Yorumla
+1 yılSusar tabi onu dersen.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ayrı eve çıkma imkanı yokmu
00 Yorumla
+1 yılEşinin ailesiyle boşan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin bir suçu yok sonuçta
00 Yorumla Ailesi ne yapıyor ki?
00 YorumlaBiter bence yürümez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandan beri böyle duygu ve düşüncelerin peki
00 Yorumla hisler karşılıklı demek ki
00 Yorumla
+1 yılçaba yoksa boşan uzatmanın mânâsı yok
00 Yorumla
+1 yılAilesinden uzaklaşmanız lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak lazım eğer ki düzelmiyorsa
00 Yorumla Sen onu aldatmayacaksan boşanmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılO da susuyosa boşan bitmişsiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!