Kıza aile baskısı ile boşanma?

Birbiri için özlemden dolayı krizler geçiren , birbirimize '' len '' dahi dediği olmayan.. Sırılsıklam aşık.. Eşimi inanılmaz mutlu ediyordum çünkü çok sevdim , insanlar bize imrenir ağlardı.
TR'de maddi durumumuz çok iyidi , karımın TR gelmesi için ikna etmeye çalıştım ama başaramadım , ailesinden ayrı yapamayacağını söyledi ve Yurtdışına gitme kararı aldım. Eşim bana yapamazsak gerekirse düğünde takılanlar ile tüm borcu kapatırız TR döneriz dedi, bende Gittim. Düğün sabahı tel durmadı , annesi '' kızım seni özledim gel'' diye ve 2 ay boyunca benim eşim durmadan aranıp '' gelsene beni götürsene kızım'' diye hep yanında istedi. 2 ay böyle geçti ve dayanamayıp tepki verdim '' ben zaten aileni gör ara sıra diye geldim ama biz yeni evli gibi değiliz ailenin evinden çıkmıyorsun evimizde 1 kaşık yemek yapmadık '' dedim ve eşim bu durumdan rahatsız oldu annesine bu olayı anlattı , annesi de bana :'' bizi böyle kabul edeceksin işine gelmiyorsa TR dön'' dedi. kızına da böyle baskı yaptı , eşimde aynı şeyi bana söylemeye başladı, akşam olunca ağlamaktan delirip benden özür de diliyordu. Günde 50 defa aranıp çağırılıyorduk , Sürekli nerede ne yaptığımız sorgulanıyor uykumuzdan uyandırılıyorduk ve Tr'ye geri döndüm , eşime '' durumları düzelt, artık bir evlilik yaptık ve düzenli olmamız gerekiyor'' deyip biraz zaman vermek istedim ama eşim babası ile görüşmem gerektiğini söyledi , bende görüştüm , düzen istedim kayınbabamdan , teli kapattığım gibi evliliğimin bittiğini söylediler ve ben 5 aydır eşimden haber alamıyorum 100 milyar tazminat ile bana boşanma açmışlar. İşimi bıraktım , bir dünya borca girdim bir de kovuldum. Eşim benden kendini soyutladı hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Eşime mektup gönderdim evliliğimizi, bu sebepten bitirme karıcığım diye çok ağladım yalvardım hiç bir tepki vermedi. Cevap dahi yoktu. Ben ne yapmalıyım? Bu evlilik kurtarılabilir mi? Eşim üzülüyor mu pişman olur mu? Lütfen bana yardımcı olun hangi yolda gideceğimi bilemiyorum.
Kıza aile baskısı ile boşanma?