Nişanlımın babası vefat etti annesi ile yaşamamak için ayrılmak istemem doğru değil mi?

Babası vefat edeli 6 ay oldu, şöyle ki aile olarak zaten pek anlaşamıyorduk , nişanlım herseyi kendi başına yaptı A dan Z ye. ailesine hiç muhtaç değildi. Annesi ile pek anlaşamıyorduk ama o benim için hepsine ağzını açıyordu kıza karışmayın vs. Nişanlım nasıl birisi diye soracak olursanız bir telefonum ile kapıma gelecek bir insandır yani hiç bir zaman beni yanlız bırakmadı kıskançlık vs yaşayacağım durum olmadı, yani sevgi konusunda hiç bir sorunumuz yok. ama annemi ne yapacağım diyor, evleri kendilerine ait değil babasının amcasının evi 35 yıldır bedava oturuyorlar , annem ile seni aynı evde olmanı da istemiyorum sonuçta ilk defa evleniyoruz ama ne yapacağım bilmiyorum diyor , bende bir şey diyemiyorum , anneme yakın bir ev tutalım olur mu dedi zaten babamın emeklisi ona yeter , ben olmaz istemiyorum dedim tartıştık, yani nişanlımı 1.5 senedir tanıyorum hiç anacı babacı olan birisi değil bu zamana kadar beni hep ön planda tuttu ama neden böyle davranıyor şimdi bilmiyorum , yol yakınken dönsem daha iyi olmaz mı
Nişanlımın babası vefat etti annesi ile yaşamamak için ayrılmak istemem doğru değil mi?