Annemin benim canım yok mu sözü ve babamın tavrı sonrası ayrı eve çıkmak mantıklı mı?

Merhaba 26 yaşındayım ve ailem ile yaşıyorum. Annem de bugüne kadar ev hanımı olarak hayatına böyle devam etti geçen hafta anneme o büyük karar verebilecek o soruyu sordum. Anne bugüne kadar hep bize yardım ettin yemedin yedirdin içmedin içirdin sana güzel teklif ile geleceğim dedim kendi paranı kazanmak ister misin diye soru sordum tabii hemen cevaplamasını beklemedim neyse 2 gün geçti nasıl olacak diye sordu anlattım e-ticaret amigurumi el örgüsü oyuncak yapacaksın anne Trendyol'dan satacağız riskli falan dese de kendisi kabul etti üzerinden 1 hafta geçti sadece annemin hesabı şu an 187 takipçisi var siparişler alıyor ve annem de ne güzel işler yolunda derken dün gece olay patlak verdi annem salonda oturuyor tv izliyor babam kalk ben maç izleyeceğim dedi ve annem de benim canım yok mu dedi ve babamın yok demesi benim kafamdan aşağı kaynar su döküldü babamın huyu da kadınların asıl görevi yemek yapmak deyip duruyor ve açlığa hiç gelemiyor atıyorum sabah 12'de kahvaltı yaptık ise 2'de acıkıyor ne yiyeceğiz demeye başlıyor annem de haklı sinirleniyor babamın önüne 5 öğünde versen doymaz hep acıkır bu huyu beni de sinir ediyor şimdiye kadar 5 krş almadan bize hizmet veren anneme evde dura dura canı sıkılmasın diye bir iş kurdum babam onu da mahvedecek ben de bu arada kuryelik yapıyorum ne yapayım annemi yanıma mı alsam ayrı ev tutup yardımcı olur musunuz bu arada annem 1 senedir ailesini göremiyor hep kısıtlıyor o konuda öyle babamın olmasından utanıyorum hatta namaz kılmaya başlamış idim son ses açıp Halk TV bakması sövmesi sesli gülmesi konuşması yüzünden aklımı hep karıştırdı iyice günaha girmemek için namaz kılmayı bıraktım ne yapabilirim dediğim gibi ayrı ev mantıklı mı teşekkürler

Annemin benim canım yok mu sözü ve babamın tavrı sonrası ayrı eve çıkmak mantıklı mı?