Bir erkek var burada yorum yazdım ona mapusta ismi.. yorumların arasında burada istersen oku bazen noluyor diye yorgunum gitmek istiyorum ama nefret edicek benden ve üzülür...
Aşık olduğum kişi de dalga geçer gibi neresini sevdin diyor valla ağaçlara satılmakta ormanda gezinmekten tek başıma bıktım.. dağda aileleri görünce bende istiyorum ama yok :) bizimkiler ayrı odada kalıyor lar
Biraz kıyamıyorum seni büyüt tek başıma diyor 9 saat günde ayakta Ocak başında McDonald's da çalışıyor.. ama kızınca da çok fena.. sadece ilgilenen sev sarıl dedim.. neresi aptalca bunun... anlayan yok beni
Dün de bana aptal diyor. Yüzünü vurasım var kana bulayıp picaklayip... normal mi? Aynı ablası mişim.. nankör narcist. Aptal. Kendim gibi aptal birini bulmuşum. Ben sadece anne yılardır saçımı oksamiyon zaman gecirmiyouz başka aileler gibi dedim sarilmiyon hep ay kardeşim küçük erkek hor görme dikkat et.. kıskanç köpek dedi.. meğersem yılan doğurmuşum.. seni besliceme patlatsaudim suratına ya da aç bırakıp dedi
17 yaşında telefonumu vermedim diye her dediği olması gerek ya hayırsız evlat im yoksa. Kötü kız... Evden atı Şen s. iksin. ler tecav. uz etsinler de gör dedi nah su verirler sana evet piskolijim iyi çok süper ve sarılmak istediğim için dün ilgilen dedimde yemediği laf kalmadım artık ölmek için ağlıyor um Allah a bıktım. Okuldan da aile olmayan aildemde
Bir erkek var burada yorum yazdım ona mapusta ismi.. yorumların arasında burada istersen oku bazen noluyor diye yorgunum gitmek istiyorum ama nefret edicek benden ve üzülür... . daha net bilgi için bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha iyi bir hayatın olacaksa terkedeceksin, senin hayatın senin kararın
Geliceği bilmiyorum ki insanların içini de.
Mantıklı değil keşke oarda sen küçükken seni birakslardi da görseydin
Mapustayım okusana onun altına anlatım olayı
Doğru ondan şimdiye gitmed ama tehdit ediyor annem sizi birakicam diye
onların hayatlarını sen mi idame ettiriyosun
Bir erkek var burada yorum yazdım ona mapusta ismi.. yorumların arasında burada istersen oku bazen noluyor diye yorgunum gitmek istiyorum ama nefret edicek benden ve üzülür...
Daha net detailari için yazamicam aynısını gene... iyi değilim
anladım iyi gelecekse bırak
Annem üzülür ama.. ve nefret eder kesin betua etmesin intihar falan
anneni de al
Aşık olduğum kişi de dalga geçer gibi neresini sevdin diyor valla ağaçlara satılmakta ormanda gezinmekten tek başıma bıktım.. dağda aileleri görünce bende istiyorum ama yok :) bizimkiler ayrı odada kalıyor lar
Onada duygularım kalmıyor aptal diyor aptal kız. İçimde o da gidiyor 🥲hep böyle değil çünkü evde degiler hep birbirini yitiyorlar yiyiyorla kavga edip
bilmiyom valla
Kız annem söylüyor o yazdıklarımı... babam piskolijik sini bozdu herhalde oda beni bozuyor
Ama azimi bile açamıyorum kızınca ya da üzülmesin diye.. olan bana oldu sesizim diye kötü insanım bile dedi bencil narsist :(;
hem anneme üzülürüm gidemem diyon hem annem psikolojimi bozuyo diyosun ne istediğine karar ver
Derdim allah afedermi gidersem...
Biraz kıyamıyorum seni büyüt tek başıma diyor 9 saat günde ayakta Ocak başında McDonald's da çalışıyor.. ama kızınca da çok fena.. sadece ilgilenen sev sarıl dedim.. neresi aptalca bunun... anlayan yok beni
sen sokul sarıl o yapmıyosa
Soğdum.. istemiyorum öyle laflar dan
Odama kapandım
Bide yatağım heryeti islak oldu ağlamaktan. 🤣Ya offff offf dünyadan bıktım.
psikiyatriye gitmeye ne dersin
Birkere okul götürdü.. anlatmadım hapsaneye atarlar burada...
Sorunu başka yerlere yönlendirdim ırkçılığa oda varda
üf bak sana diyecek tek şeyim, psikolojik destek alman
Neden dağda ormanda yım saniyon orada kimse yargılanıyor beni
Aptallık
Niye köprüden atla demen değilmi kendi kızına sınıfı gecmesen gormeyim suratını 15 demişti
Dün de bana aptal diyor. Yüzünü vurasım var kana bulayıp picaklayip... normal mi? Aynı ablası mişim.. nankör narcist. Aptal. Kendim gibi aptal birini bulmuşum. Ben sadece anne yılardır saçımı oksamiyon zaman gecirmiyouz başka aileler gibi dedim sarilmiyon hep ay kardeşim küçük erkek hor görme dikkat et.. kıskanç köpek dedi.. meğersem yılan doğurmuşum.. seni besliceme patlatsaudim suratına ya da aç bırakıp dedi
Kardeşim yazarsam tüm evleri görürsün.. dedi evet annemle çok iyi derdimi anlata biliyorum.
Tek istediğim sevgi di saygı. Sarılmak aptal sarılmak öpmek
Yazdıklarını çok anlamadım ama kötğyse kalmak zorunda değilsin ben durduk yere anneyi babayı bırakmak aptallık dedim
Kaç yaşındasın
17 yaşında telefonumu vermedim diye her dediği olması gerek ya hayırsız evlat im yoksa. Kötü kız... Evden atı Şen s. iksin. ler tecav. uz etsinler de gör dedi nah su verirler sana evet piskolijim iyi çok süper ve sarılmak istediğim için dün ilgilen dedimde yemediği laf kalmadım artık ölmek için ağlıyor um Allah a bıktım. Okuldan da aile olmayan aildemde
Üni kazan çek git
18 im ama 43kg indim uzulmektenm... amnem çok sinirlendince çok kötü oluyor... hergun saatlerce ayakta çalışıyor babam adam değil ki
Son yılın kalmış
Bir fe hangi anne baba böyle der mk kalpsizlermiş affedersin
Son ayım ama derslere bakamıyorum ağlıyor um odaklanıyorum yapmicam hep çalışkandım ruhum bozuldu.. kemikletimi kiralar daha iyi di
Ben yurtdışında nim.
Sanırsam yapmicam. Zayıfım. Hic böyle kötü görmedim kendimi okulda. 43 kg da indim 18 yasa göre anormal değilmi 🤣
Zayıfsın bee bpyunu bikmiyom ama
Hangi ülkedesin
?
Avusturya.
Değil
. daha net bilgi için bak