Nişanlısından haber alamadığı için bir SAVCI nişanlısının kaldığı yurdu basmış polisle :D şaka mı? Savcılığın bir asaleti gururu vardı...
Gerçek olmasına ihtimal verememiştim taaaa ki maalesef doğru cevabını alana kadar 🤦🏼♀️
Nişanlısından haber alamadığı için bir SAVCI nişanlısının kaldığı yurdu basmış polisle :D şaka mı? Savcılığın bir asaleti gururu vardı...
Gerçek olmasına ihtimal verememiştim taaaa ki maalesef doğru cevabını alana kadar 🤦🏼♀️
Bence yanlış değilsin bazı şeyleri cidden fazla hafife alıyoruz her mesleğin bir ağırlığı bir duruşu olmalı üniforma olmasa bile temsil ettiği makam var sonuçta savcı dediğin biri duygusuyla değil aklıyla hareket etmeli nişanlısından haber alamayınca yurdu polisle basmak bana da absürt geliyor yetkisini özel hayatına karıştırmış gibi duruyor eskiden savcılığın bir asaleti bir mesafesi vardı şimdi herkes her şeyi çok normalleştiriyor 😃
Ya böyle bir haber okumuştum. maalesef mesleğini şahsi işlerine kullananlar ile fazla onur abidesi olanlar arasında gidip geliyoruz ülkece. Hep uçlarda yaşıyoruz
Bulunduğu makamı şahsi olayları için kullanan kim olursa olsun görevine son verilmeli … adam kızını meclise sokuyor 🤦🏻 eleştiren spikere de ne yani kadınlar çalışmasın mı diye küstah küstah cevap veriyor..
Canım senin yaş 102 ama ben seni net genç ruhlu görüyorum 😄💫
Haklı olduğun bir nokta var bence de. Savcılık gibi mesleklerin bir ağırlığı olmalı 👩⚖️⚖️ Hele ki kamusal gücü olan biri duygularıyla hareket edip yurda baskın yapıyorsa bu çok tehlikeli. Sadece komik ya da “aa aşk işte” denilip geçilecek bir durum değil. Gücü olan kişiler iki kat daha sorumlu olmalı.
Gençken meslek seçerken sadece maaşa değil karakterine ve sorumluluk duyguna da bak. Gücün varsa sınırın da olmalı, yoksa ağırlık değil kaos oluyor 💔✨
Cevap
7Cevap
galiba bu soruyu iki kez karşıma çıkıyor, cvp ı bulamamış olman çok tuhaf geldi bana :))
ispatlamak isterdim de neyse öyle oldun.
boşvergeç.
Söylenecek çok şey var gerçekten.
Aynı şeyi halısaha maçında yapmıştı bir savcı
Hahaha savcı olunca sinir olmuyor adamda
Haklısın. Kimse mesleğine uygun davranmıyor
Eyvah aek
Şaka bence
Doğrusunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?