4 ayGenç erkek değil beğendiğin erkek candır. Karşına Murat Boz çıksa sen 39 yaşındasın, benden büyüksün seninle işim olmaz demezsin. Karşına 23 yaşında ama tipi İbrahim Büyükak'a benzeyen 1,70 boyunda biri çıksa genç diye koynuna atlamazsın.
Kadınların filtre mekaniği gençlik, olgunluk üzerine değildir. Yakışıklılık, boy, atletik vücut, maddiyat, kariyer gibi daha efektif kriterleri vardır ki bu saydıklarımın çoğunu 30 yaş üstü erkeklerde de bulabilirsin.
Ha zevkler ve renkler tartışılmaz. Şahsi anlamda yaş kriterin var ve kendinden küçük seviyorsan bunu eleştirmiyorum ama kişisel beğenileri topluluğa genellemek de doğru değil.
Karşılıklı duygu, çekim, güven ve müşterek çıkarlar oluştuğu sürece hangi tarafın büyük olduğunun bir önemi yok ama şahsi olarak kadın erkek arasındaki yaş farkının ±5 üzerinde olmasını doğru bulmuyorum.
Erkeğin 1 yaş büyük olması bile sapıklık demişsin. O nasıl bir yaklaşım yaa! İster erkek, ister kadın büyük olsun. 1 yaş dediğin anlaşılmaz bile. Ortada bir taciz tecavüz yoksa, eşcinsellik yoksa, ensest yoksa, pedofili yoksa neye göre sapıklık oluyor.
Sana hangi bilimsel teori söylüyor bunun sapıklık olduğunu. Erkek ile kadın arasında ±3-5 yaş olmasında hiçbir mahsur yok.
İlla erkek büyük olsun diyenler ne kadar yobazsa illa kadın büyük olacak diyenler de o kadar bağnazdır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)4 aySaçmalamışsın bi erkek düşmanı feminazi daha. Ne çektik sizden be bırakın şu feministliği artık ulan dünya yaratıldığından beri erkek büyük oluyor dünyanın sonuna kadar değil sonsuza kadar böyle olacak cennette bile erkek büyük olacak Mahmut efendi hazretleri kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak derdi erkekler genç sever en çok güzelliğe önem verir güzelliğin en dorukta olduğu yaşlarda genç kızlık dönemidir 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır yani genç bir kız yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibidir sen hiç kadınların genç erkeklere çıtır dediğini duydun mu erkekler genç kızlara çıtır der lolita der yaş kavramları kadın ve erkek için farklı işler erkekler hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden erkek büyük olmalı
85 Yorumla- 4 ay
Hayatımda daha cahilce yorum görmedim, peygamberin eşi kendinden 15 yaş büyüktü,
Ayrıca çoğunluk g*rizekali olduğu için bu mantık var.
Sen bana sevgisi arıyorsun git babanla yat o zmn, fizyolojik biyolojik, din iman, herşeyde kadin yasca büyük olmalıdır.
Erkeğin büyük olması sapıklıktır - 4 ay
Peygamber Ayşe küçük olduğu için koruma amaçlı evlendi, erkek zaten bedensel olarak büyük ve Baskın karakter, bir de yaşı buyuk olursa sapıklık olur net
- 4 ay
Hahaha koskaca şeyh mı? Tek aracı Hz Muhammedi hepsi peygamberimizin yerini almaya çalışıyor,
O yaşlı bunaklarin işine geldiği için öyle anlatiyor.
Bana bir tane ispat göster,
Kuran'da erkeğin büyük olması gerektiğini gösteren? - 4 ay
Ln Allah'ın F*hişesi, senin gibi İhtiyar bağımlısı biri nasıl Allah'ın dinine mensup olabilir. Benim Allah'ıma hakarettir bu.
Ben küçük olmalı dedim, senin gibi dedem yasindaki adamlarla ilişkiyi normallestirmedim, - 4 ay
Benim derdim yaş değil, ilişkide sağlıklı olan Kadının büyük olmasıdır.
Takilmalik olarak Erkek büyük olur onu anlarim,
Hiç ablasını olduren ya da döven Erkek gördün mü? Genelde kardeşlerine şiddet uyguluyorlar.
Erkeğin büyük olması daha da güç alıyor, ve kendinden büyük bir kadını idare edemeyen bir erkek erkek değildir.
Senin gibi yobazlar Bunları bilmez, az önce 50 yaşındaki peygamberle 17 yaşındaki Aişe mutluydu dedin, mutlu felan değillerdi, 33 yaş fark olan bir ilişki nasıl Sağlıklı olabilir? Sen sakamisin Münafık
Gizli Üye(30-35)4 ayErkek ya da kadın genç insan candır demesi çok itici bence. İnsanı et gibi görmek resmen. Çok maddeci bir kafa yapısı. Genç kadın isteyen erkekler de kadınlarda mutlu olamaz bence. Çünkü hevesleriniz geçici ve içi boş. Sonu derin bir boşluk.
24 Yorumla
Cevap sahibi4 ayErkeklerin yıllardır söylediği saçma bir söylem bu. Bunu diyen erkek on sekizlik kızı bile zamanla beğenmez. çünkü kadınları et parçası olarak görür bunu diyen. ve kendisinin yaşlı olduğunu unutmak için o kızlarla ama bunu da fark etmiyorlar! :D
- 4 ay
dünyanın kanunu etten kemikten ibaretsin
4 ayŞahsen ben kendimden çok küçük birini istemem. Karakteri, düşünceleri bana göre tam oturmuş olmuyorlar. Ben karakteri olgun insanları seviyorum. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz. Başkalarının isteklerine de saygı duyulmalı
42 Yorumla- 4 ay
Bence olgunluk yaşla değil insanın yaşamışlığiyla ilgili
Yapay Zeka Cevapladı
Çekici bulduğun yaş aralığı bence çok normal 😄 Genç ve akıllı erkek elbette cezbedici olur, enerji verir, heyecan katar, insanı genç hissettirir 💫 Ama ömür uzatır mı dersen o biraz espri kısmı 😅
“Kadın büyük olmalı” diyenlerin hepsi için genelleme yapmak pek sağlıklı değil. Herkesin deneyimi ve tercihi başka. Önemli olan yaş değil, karakter, saygı, emek ve duygusal olgunluk ❤️
Senin mutlu olduğun ilişki dinamiği en doğrusu 💕01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 ayOlgun büyük kadın candır cenneti yaşatır bana
40 Yorumla İşte benim kafadan. Yürü be kızım erkek küçük olmalı enerjisi heyecanı görünüşü bize denk oluyor benim yaşıtım erkek yanımda babam gibi duruyor
519 Yorumla- 4 ay
Senden kucuk birisi heyecan diyomda yaşı 16 17 mi olsun
- 4 ay
@sessizadam2525 18 üstü.
- 4 ay
Tugba senin yasin kac
- 4 ay
Sevistiniz mi
Gizli Üye(18-24)4 aySen genç ve çıtır erkek isteyince sübyancı ya da pedofili olmuyorsun da, aynı şeyi erkekler isteyince neden sübyancı oluyor bu bir. Bir gün sen de o yaşlara geleceksin bu iki. Bu dediklerini ünlü sanatçı, futbolcu ve işadamlarına da söyle bu üç. Aksi halde çifte standart olur. Örneğin Acun Ilıcalı, mehmet ali erbil, ibrahim tatlıses, halis toprak, necati Şaşmaz, kenan imirzalıoğlu ve serdar ortaç gibi. Üslubun ve yaklaşımın hiç hoş değil nahoş bu dört. Başkalarının düşüncelerine saygılı ve hoş görülü ol bu beş. Genç ve çıtır kızlar candır katılıyorum bu altı. Agresif, depresif ve saldırgan ruh halinden çıkıp kendine göre bir eş bul ve evde kalmaktan kurtul bu da yedi. Trajikomik düşüncelerin inan ki ömrümü yedi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. İnternetten tanıştığım yabancı olgun (mature) kadınlar aşırı uysal ve bonkör oluyor kimisi gel misafirim ol diyor kimisi hediye yollamak istiyor çok enteresan ama türkiyedeki olgun kadınlardan asla böyle bir incelik göremiyoruz hep bir nefret hep bişeylerden hınç çıkarma odaklı oluyorlar. Coğrafya harbiden kader...
00 YorumlaBence erkeklerim küçük kadınların büyük olduğu ilişki hem heyecan dolu hem de eğlenceli
11 Yorumla
4 ayKafayı taktın sende buna iyice iki insan birbirini sevdiyse yaş sorun değil erkek büyük diyelim kadından sırf büyük diye sevdiğimden mi ayrılcam karakter önemli erkek teyzeyi napsın🤣
37 Yorumla- 4 ay
Saçmalama neden istemesin senin kafan hep olguna basmış anlamıssın dünyada çok var kadından kızdan büyük olan ne yapacaksın mutluluğuna engel mii olucan 🤣
- 4 ay
@masallarıngüzeli böyle bir insanla muhatap olmayın, ne olduğu belli bile değil
Gizli Üye(36-45)4 aykimlikte yaşlıyım ama kimse anlamaz benim yaşlı oldugumu. genç enerjisi ve heyecanı var bende. konuşurken bile dikkatleri üstüme çekerim çabucak. yaşlı içi geçmiş tayfanın hücrelerinde yeterince atp üretilemediği için enerjileri sönük görünüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBiz gençlikten çıktık kadınlardan zerre farkımız kalmadı hani kadınlarda 30 unu geçtikten sonra bulamaz diyordunuz ya bizlerde 35 te nirvanalara çıkardı e kriterleriniz yüzünden sizinle eşit durumdayız erkeklerde 18 - 25 kadınlarda 14 - 20 o kadar şanslı ki hayır ne özelliği var yani her şey belli bir kalıpta olunca herkes her şeyin en iyisini istiyor zaten
Ayrıca senin için akıllı erkek kriterleri nelerdir?
00 Yorumla
4 ayGenç ya da yaşlı hangi erkek ömrü uzatır hepsi ömür törpüsü.🤮
54 Yorumla- 4 ay
Arayışta olana söyle c*nım.
- 4 ay
kadınlar değilmi
Gizli Üye(30-35)4 ayYa milyarlarca erkek içinden alacagınız 3 bilemedin 5 kisi asık olacagın kisi ise tek.
Ne uzattınız bu mevzuyu ya. Yok çıtır erkek yok yaslı erkek yok bılmemne.
Hayat size öğretmedimi? Cüzdanda yazan şeyin sadece bir rakam olduğunu. Ben kendime bakıyorum çok şükür kimse demez bana bu 35 yaşında. Ama 35 yaşındayım. Cuzdanda yazanamı bakacaksın goruntuyemı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. Kendimden 9 yas küçük eşim.
Ve hic candır degil bildigin bazen işkence küçük Eş41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay
Yiyor musunuz bizi aq ahahha
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Zamanında garsonluk yaparken rus bir kadın beni 1 saatliğine odasına davet etmişti. Yok demiştim ona. O zamanlar 22-23 yaşında idim. Özgüvenine hayran kalmıştım ama kadın çok kötü kokuyordu. Bir de bana yazdığını anlamıyordum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayTutkusuyla ömür uzatabilir ama genç erkeğin sadık kalması zordur bu anlamda handikap , ömür törpüsü..
515 Yorumla- 4 ay
O kadar az, gın dayı ne oluyır teyze
Cevap sahibi4 ayTecrübeyle sabit ha bacerebilen vardır yaş farkına ragmen ama ben inanmıyorum arada fark büyüyünce erkek abla gibi görüyor bir süre sonra
Cevap sahibi4 ayKafa olarak da uyum zor olabilir adam olgun düşünmez ise dalga geçer duygularımla risktir hem olgun hem genç adama denk gelmek zordur
Cevap sahibi4 ay3 yaş abartı değil tabiki sen mutluysan sorun yok tabi😄
- 4 ay
Emin misin her erkeğin abla gibi gördüğüne? Ben, şu an 31 yaşımdayım, benimle 19 yaşında bir erkek sevgili olmak istemişti. 😹😹
- 4 ay
Hiç unutmam. Ben, liseye giderken annemle arada bir gittiğimiz bir restorant vardı. Bir gün ben yokken annem lahmacun yemeye gitmiş. Oğlu yaşında garson bir çocuk annemi takip edip elinde gülle annemle tanışmaya çalışmış. Hadi ben yine bekârım. Annemin onun yaşında iki tane çocuğu var ve evli yani. Annem de kibar kibar reddetmiş. 😂😂
Cevap sahibi4 ay@mercan__00 ilgi duymuyorlar demedim zamanla yaş farkı gözlerine batmaya başlıyor
- 4 ay
@mercan__00 eğer gerçekten sevdiyse yasa bakmaz, belliki senden gerçekten hoslanmiş hshsh
- 4 ay
Bende batmadı. Benim battı. Başka şeyler de battı. Yani bana mesela en başından onu reddederim diye yaşı konusunda dürüst olmadı. Bunu biraz zaman sonra kendi itiraf etti. Başkasından duymadığım için ben de bir şey demedim. Normalde yalandan da hiç hoşlanmam ama onu da anlıyorum. Dediği gibi bir tepki verirdim başından dürüst olsa. Çocuk deyip ciddiye almazdım. Senin dediğin gibi sadakatsiz olduğunu da düşünmüyorum. Aksine bana takıntı yaptı.
- 4 ay
@mercan__00 sizi basbaya Sevmiş, ayrıca çocuk 18 yaş altına denir, çocuk derdim ciddiye almazdım cümlesini doğru bulmuyorum
- 4 ay
küçükmü büyükmü sence
- 4 ay
19 da büyük bir yaş değil yalnız.
Bence ömür kısaltır onun tribiyle çapkınlığıyla ben uğraşamam olgun erkek candır
23 Yorumla- 4 ay
Denemeni tavsiye ederim
- 4 ay
vayyy helal
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ayKişiye göre değişir ama akıllı erkeği bulsak da şükür deriz rkfk
21 Yorumla
4 ayÇok şükür sonunda kart erkek istemeyen gözü açılmış kadınlar gördüm ya👏👏
213 Yorumla- 4 ay
Yorumlara baktım da epstein dosyasından ders alan da yok. Alışmışlar kart horozların sübyancı pedofilikerin ekmeğine yağ sürmeye. Bu süzmeler varken pedofililer bayram etmesin de kim etsin
- 4 ay
Kes sesini havlama köşede havla kart Zampara 🤮
Karlara paraları var diye geliyorlar o yaşa kadar yatırım yapmıştır malı mülkü vardr diye yoksa kart zükünüzü kim napsın dkdkkd @babacan5255 - 4 ay
Zaten ülke kafasız cahiiilerle dolu olduğundan gelişemiyor. Şöyle bir araştırsın kadın cinayetlerini aldatılan dövülen kovulan bütün aşağıdan kadınların kocalarının yaşlarına baksan hepsi %90 kadından yaşça büyük erkeklerdir Buyurun size Olgun herif ne oldu mutluluk Garanti demişler mi
- 4 ay
Olgunlar onu boynuzlayınca görür ebesinin şeyini tersten. Onlar kendilerine taze değil bayat şeyleri layık görüyorsa bişey diyemeyiz tabi. Mideleri bayat seviyor demek
- 4 ay
Olur tugbacım yaz istersen
- 4 ay
- 4 ay
@Pembistann xper yetmiyor 40 puan lazım, sen gel
Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Sevgili kadınlar, gizlenmiş fırsatçılık yapan ve sizden hem ekonomik hem de cinsel olarak faydalanmak isteyen PARAZİT ERKEKLER den uzak durun!!!
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 aySenden büyüğüm ama empati kurarak yazıyorum , düşüncelerinde haklısın. Diğer türlü düşünenlerin sebeblerine kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum.
01 Yorumla- 4 ay
Sana bir tavsiyem olacak , konuşmalarında sadece doğru bilgiye dayanarak , kısa konuşursan hayatında çok önemli ve güzel değişimler olur.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayHer şey yaşla olmuyor. Adamın yaşı ileride ama kendini yetiştirmemiş, doğru dürüst bir yere gelememiş o kadar çok yaşı ileride kadın ve erkek var ki...
00 Yorumla @Tuğbaa_34 siz kadınların gözünde sadece 1.80 üzeri aşırı yakışıklı erkekler erkektir. 1.80 den kısa ve ortalama tipte erkekleri direkt reddediyorsunuz
00 Yorumla
4 ayEvet genç liseli kızların en az 10 hatta 20 yaş büyük erkeklerle evlenmesi karizmatiktir lazım
017 Yorumla- 4 ay
Kadınlar isteğinde neden sapıklık değil
- 4 ay
Genç erkekler arka arkaya en az 3 defa orgazm yaparlar
- 4 ay
Kadınlar daha önce yaşlanıyor ama
- 4 ay
Evet
- 4 ay
Kız kendine niye hakaret ediyon kızlar erken yaşlanıyor diye kim söyledi sen neye inanırsan onu yaşarsın. Dogundan sonra kilo büyük gösteriyor bundan dolayı kadınların adı çıktı, kilo verirsin oldu bitti. Epstein dosyasındaki failer sizlerle iftihar ediyor👏
- 4 ay
@Pembistann 30 sonrası menopoz gerçeği var
- 4 ay
Evet iki yaş
- 4 ay
Çocuk ile uğraşmak zorunda değilim
- 4 ay
Her yası küçük olan çocuk mu oluyor kız beynin niye gelişmedi senin. Sen hiç 50 yaşında olup çocuktan beter kart Zampara görmedin mi?
- 4 ay
@Pembistann ben olgun genç görmedim
- 4 ay
büyükmü küüçükmü
- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
4 ayGenç olup akıllı mantıklı olgun bir kişiliğe sahip birini bulursan şayet ama milli piyango gibi bir şey😄yaşı büyük olan bile yoruyor çoğu zaman
01 Yorumla- 4 ay
Şahsen bebek bakıcılığı yapmak istemem 😄
- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
4 aySiz 30 iseniz 25 çıtır geliyorsa yaşı 40 olan kadınlara da biz çıtır geliriz o zaman sorun yok ki. 😅
03 Yorumla- 4 ay
Benim yaşla bir derdim yok, benden 10 yaş küçükte olabilir 10 yaş büyükte olabilir, yaş kavramı milattan ıncelerde kaldı artık 30 yaşında ölmek zorunda olan ilkel kabilelerde yaşamıyoruz, her hastalığın çaresi var, hangu bitki zehirli biliniyor, ilaç sanayi ve tıp çok gelişti bilgiye erişim kolaylaştı hangi gıda gençleştirir sağlıklıdır biliniyor. Estetiği hiç saymıyorum bile, kozmetik sanayine de hiç girmeyeyim. Yaş bir sayıdan ibaret kaldı, Kanada gibi ülkelerde ortalama yaşam süresi erkeklerde 88 kadınlarda 90 oldu, o yüzden ben 36 olmuşum partnerim 46 olmuş çokta mühim değil, herkes illa genç olacak demiyor yani onu diyen sizsiniz. 🤓
4 aySaygi duyuyorum dusuncene ben senin gibi düşünmüyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkeklerin istekli olduğu yaş ile kadının ki farklıdır kadın 30 dan sonra açılır istek artar aynı yaşta olunca yüzde seksen uyum sağlanır kadının isteğine cevap verilir adam büyük olunca farklı sonuçlar doğabilir
10 YorumlaSonunda akıllı bir kadın erkek büyük olmalı sözü kadınlara yapılan bir hakarettir ve bazı kadınlar bunu anlamıyor gerçekten
10 Yorumla
4 ayGenele vurmaktan ziyade genç erkekler ömrü de kısaltabilir. Olgun erkeklerle kurduğun iletişimi biraz zor kurarsın genç erkeklerle..
10 Yorumla
4 ayGenç nitelendirmesi pek uygun olmuyor. Doğru işler yapması yaşa bakmıyor pek, daha çok tercihler, davranışlar, ve düşüncelere bakıyor
10 Yorumla
4 ayErkek ömür uzatmaz. Genci yaşlısı fark etmez. Hepsi iyice istismar eder, kendi yararına kullanır. İnsanın ömrünü kısaltır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Pompa sayısı açısından diyorsan hak verebilirim. Ama diğer birçok konuda önemli olan yaş değil, kişisel niteliktir.
00 YorumlaKatılmıyorum akli başında olgun eğlenceli erkek candır gerisi heyecandır
01 YorumlaEvet ama toy sevmiyorum orta yaş her zaman iyidir 🙃
01 YorumlaBilemedim ya erkeğin hepsi aynı buyumuyorlar küçüğü hiç çekilmez.
03 Yorumla- 4 ay
vayy
- 4 ay
sen cocuksun o zamna
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayÇocuk eylemek sizinkisi, o zaman biz çıtır, lolita kız isteyince neden sapık oluyoruzda da siz sapık damgası yemiyorsunuz?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
4 ayYeni cocugun hayırlı olsun derim onu buyuturken ömrün uzar mi kısalır mi bilemem ahahahah
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Ablacım iyi de erkekler geç olgunlaşıyor.
Kız ile arasında yaş farkı olmazsa ilişkide denge nasıl olacak
07 Yorumla- 4 ay
Hayır kadın büyük olunca denge sağlanıyor boş yapmaa uzaaa
- 4 ay
@Pembistann boş yapma m k
- 4 ay
Sen boşş yapma o ağzını da topla ayrıca bu olgunlaşmış yasın mı haa geç olgunlasıyordunuz değil mi. Fİziken aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama kafadan evet doğru. 70ine de gelsen bir b0k olmaz senden amuca. Hem kartsın hem akılsız xkekdks
- 4 ay
@Pembistann bak şurdan sg
- 4 ay
Anlıyorum amca. Sen sihtir devam et, Ben giderim 😂😂
- 4 ay
@Pembistann kes kes babanın vasiyetnamesini skyim kes
- 4 ay
Babamın anca borç vasiyetnamasi olur sana gelsin🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı. Yaşıtlarımla pek anlaşamam ama çokta yaşlı olmasın ya..
015 Yorumla- 4 ay
Çokta yaşlı mı karşına kaç yaşında erkko çıktı jajajah
- 4 ay
@sessizadam2525 en fazla 17 yaş fark olan 😬
- 4 ay
Yok artik o da sosyal medyadandir umarim😃
- 4 ay
@sessizadam2525 yok arkaşım tanıştırmıştı...
Yaşını bilmiyordu ama,
Tanışmayla kaldı tabi - 4 ay
Nasil birisini istersin peki seçici birisi misin
- 4 ay
@sessizadam2525 herkes seçici olsun bence. Evet, hayatta bir amacı olan, Hastalıkta sağlıkta beraber gülüp ağladığımız öz bakımlı özgüvenli biri olmasını istiyorum..
- 4 ay
Valla hem zor hem kolay bu dedigin insanina göre degisiyo ama kimsede dışını beğenmedigi insanin içini merak etmiyo
- 4 ay
@sessizadam2525 tabi ki öyle, bana benzemesini istiyorum. İkizim gibi durmasını
- 4 ay
Peki sen ne vaad ediyosun ilerde eşine nasıl bi kadin bekliyo onu
- 4 ay
@sessizadam2525 ben balık burcuyum yükselenimde balık.
Düzenli temiz ferah aile ortamını sunabilirim kendisine, - 4 ay
Balik burcu mu en iyi anlastigim burç
Zor kişidir ama anlasirim duygusal arzusu yuksek kolay kolay bir şeyi unutmaz
Kötü yani biraz abartabilir olaylari - 4 ay
@sessizadam2525 bana kötü davranmazsa ufak tefek şeyleri alttan alırım 🙈
- 4 ay
Ben akrep su grubu sen balik su grubu sehirlerimizde yakin eger senin icin sorun olmazsa dmden yazabilir miyim takip edebilir miyimm
Boşuna atın ömrünü nal erkeğin ömrünü axm dememisler.. sizinkinide sert yaxxak uzatır ehehehühe7e
00 Yorumla
4 ay30 yaşında kadın moruklaşıyor artık özellikle Türkiye de:)
03 Yorumla- 4 ay
36 yaşındayım profil ortada varsa seninkinide görelim:)
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın. Ve gençten kastın ne mesela hangi Aralık.
03 Yorumla- 4 ay
Sende bir zamanlar o yaşlardaydın. Ama atladiginiz bir şey var, ben kadının büyük olmasından yanayım Erkekte canım olmamalı. Zaten bedensel olarak erkek büyük ve baskın bir karaktersiniz
Ayrıca ben tecrübeden bahsederken hayat tecrübesi dedim, 40 yaşında adamın tecrübesiyle 20 yaşındaki çocuğun tecrübesi bir olmaz.
Ama 20 yaşındaki çocuk o adamdan daha olgun dusunebilir, çünkü olgunluk Yasantiyla bağlantılıdır
- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
4 ayErkek içinde konu aynı genç kadın candır ömrü uzatır gençleştirir
018 Yorumla- 4 ay
Evet bir noktada katılıyorum
Çirkin ya da yaşlı kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Ama genç kadının da ömrü uzattığı büyük bir gerçek - 4 ay
O yaşlarda olgun kadın elbette daha çok tercih ediliyor
Gerçi bakımlı bi kadınsa şimdide tercih edilir - 4 ay
Ama maalesef 40 yaşım
- 4 ay
Gerek yok Saçım var ben böyle kullanıyorum sakallarımıda seviyorum
Bu haldede 23 25 19 çok kız arkadaşım oldu sıkıntı yok - 4 ay
O kısmıyla ilgilenmiyorum
O onların sorunu - 4 ay
Aklı başında olmayana yol veriyorum zaten
- 4 ay
5 ay kadar olmuştur buradan 25 yaşında bi kız
Buluştukta zaten - 4 ay
Fb
- 4 ay
Alan razı veren razı
Kızlar kendinden küçük istemiyor ki istese bende kendimden birkaç yaş büyük kızla olurum
10 YorumlaŞahsen katılmıyorum, küçük erkek istemem. 28 yaşındayım, evleneceğim kişi benden en az 10 yaş büyük olmalı. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
25 Yorumla- 4 ay
28 -38 nasıl baba kız ılıskısı oluyor 😀 10 yasındamı evlendı adam. Agır sacmalıyorsun sen. usenmedım tum yorumlarını okudum.
Ya sen erkeksın sevdıgın kızı benım yaslarında birine kaptırdın zoruna gidiyor. ya da ilgi meraklısı bir asalaksın 😀 - 4 ay
@Tuğbaa_34 ne kadar cahilsin ya ben hayatımda bu kadar gözlem gücü zayıf , sosyolojinin s sinden anlamayan birini görmedim.
4 ayBilmiyorum ben cidden reel anlamda olgun erkekler daha çok hoşuma gidiyor önümü görebiliyorum hele ki birde kariyer planlaması varsa kendini yönetmiş mis ggibi benide yönetebilir gibi geliyor
24 Yorumla- 4 ay
Nasık başka
Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. Bende tam tersine inanıyorum genç kadın candır ömür uzatır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
4 aykısa ilişki kadınları için evet öyle ya da zenginsen kdjdjdk
00 Yorumla Genç kızlarda candır ben kendimden yaşça küçük bir kizla evli olmak isterdim.
00 Yorumla
4 ayDoluştular mı özeline? Eline metreyi verdiler mi ;)
00 Yorumla
4 ayHerkes kendinden daha tazesini ister bence:)
00 Yorumla
4 ayOlgun kadınlar da iyidir. Daha olgun ve akıllı olurlar.
00 Yorumla
4 ayKendimden büyük kızlar bazen daha çekici geliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
4 ayKesnlikle genç erkek ömür uzatır kendinden buyuk erkekle evlenen bayanlarda aynı diyor :)
00 Yorumla Olgun da tecrübe her şey var mesela onlar beş dk ben en az 50 dk git gel
00 Yorumla
4 ayBu fikir bana daha yakın geliyor çünkü hep erkek büyük olmalı düşüncesi çok kalıplaşmış bir düşünce.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. 20 liklerde dengesiz aklı bir karış havada olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKimisi olgun sever, ben de olgunları tercih ediyorum. Yaş sadece bir sayı, önemli olan karakter ve anlayış
10 Yorumla
4 ayGenc iyi guzelde avutmak zor bee ne yapacaklari belli olmuyo
42 Yorumla- 4 ay
balık etli candır küçük büyük farketmez
Ömrü uzatır mı ömrü kısaltır siz iyisisiniz zaten erkekler geç olgunlaşıyor hepten gencini al ömrünü yesin duyguları bile olgunlaşmamış oluyor bazıları hariç
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayValla bencede erkege genc kadin candir. Ömür uzatir. Net. Demeyimle sabittir.
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat