Erkegin kizdan zayif olmasi sizin icin sorun mudur beyler? Bide ayni boydaysaniz napardiniz cok merak ediyorum 😁😁😁
Cevabın nedir?
Erkeğin kızdan zayıf olması bizim için niye sorun olsun ki.. Soru yoksa şu şekildemiydi; kızın şişman olması sizin için sorun olur mu Beyler? = )))
Bunu soruyorsan hayır problem olmaz. Erkeklerin %40 si güzelliğe %40 si de boy pos endama, %20 lik dilim ise kız olsunda nasıl olursa olsuna bakar. :D13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim durum şu anda öyle kendimi çok kötü hissediyorum ve sevgilim benden daha kötü hissediyo ona da eminim :D
36 Yorumla- +1 yıl
ben zaten sporcuyum lisanslı ayrıca o protein tozu ilerisi için büyük zararlara yol açıyo onunda farkında olmalısın derim ;) :D lisanslı taekwondocuyum ben ama bizim gız biraz fazla yiyo ondan yani yoksa 1.80-70 kilo gayet ideal benim için ;) :D ki öyleyim de zaten :D
- +1 yıl
düzenli beslen uyu ve yürüyüş yap sana yeter zaten bunlar ;) :D onun dışında dediğim gibi benim abim de dahil neredeyse bütün çevrem lisanslı sporcudur ve protein tozunu kullananların hepsi ileride pişman oldu neden diye soracak olursan ileride sarkma yapacak o kaslar ve protein tozunu bıraktığın gibi de sporu da bırakınca direk kilo artışı normalden daha fazla oranda artıyo yani boşver protein tozunu yoğurt ye yumurta ye makarna ye salata ye düzenli uyu düzenli yürüyüş yap her şekilde düzene girer vücut :D benim kilom ideal aslında 68-72 arası olmam gerekli ama işte ben 67 oluyorum kız 69 ben 72 oluyorum kız yine 69 o yüzden bir ben fazlayım bir o fazla ama boylar aynı 1.80 ikimizde :D
- +1 yıl
Zaten yapiyorum artik protein tozu almiyorum kullanmiyorum cope attim.. ama iki yuz euromda gitti yani.. spor hocamda kullanmami tavsiye etmedi saglikli beslen zamanda uyu dedi ve sporada gidiorum ztn personal training bide normal antremanim var ve stajda ztn surekli haraket icindeyim 😂 ama cidden 1.80 boyunuz varsa boyunuza gore biraz almaniz lazim ya da ona yakin ama okadarda zayifda degilsiniz ki normal bencee sakincasi yok en azindan 😊 benim doktorum dedi boyuna gore kilon olmasi lazim dedi ama ben 1.66 okadar uzun da kisada degilim ama 7 kilo verdim bile arkadasim hala kilolu benden tabiki..
- +1 yıl
bak benim boyuma göre fit kilo 68 biraz iri olacak şekilde 72 kilo ama bu kızlar için 5-10 sayı daha az yani mesela bizim gızın 63-67 olması lazım ya da 58-62 falan anlatabildim mi siz kızların biraz daha zayıf olması lazım ;) :D
Zayıf erkek ilgimi çekmiyor
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Her iki tarafta birbirini seviyorsa aşılamayacak bir engel değil, nitekim önemli olan anlaşabilmektir, benim sevgilimde birazcık göbeği ve popoyu kendine yakıştıramıyor ama ben onu her haliyle seviyorum
10 Yorumla
+1 yılValla o kadar kiz arkadasim oldu. Hic oyle sikintilara dusmedim. Hepsi kilo al dedi hic almadim hicbiride kilo yuzunden falan sogumadi benden 😎
011 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin var mi da demiyor kac kisiyle cikiyon diyor ahahahah
Hic kimseyle cikmiyorum - +1 yıl
Heh şimdi oldu :DD
- +1 yıl
:)) bisey sorcam kadin misin? Profil fotona bakinca erkek oldugunu dusunuyorum :D
- +1 yıl
Pekiii :DDD
- +1 yıl
:DDD mesaj atsana :p
sevgililim benden kilolu olmasını hazmedemezdim tahminen :D
10 Yorumlaİki kere sevgilin oldu, ikisindede ben daha zayıftım :D Ama ben 55 kiloyum ondan
013 YorumlaŞahsen ben 5 Kilo zayifligim var Stress yapiyorum kendim yanimdaki ne derse yeridir
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz ama yalnız benim de kilom bu arada 88,7.
07 Yorumla- +1 yıl
Bence hiç sinir olma. Önemli olan mutlu olman.
- +1 yıl
Gerçekten güzel bir birlikteliğin var ise, gerisi teferruattır.
- +1 yıl
Diyeceğim şu ki, mutluluğunuz daim olsun. Oysaki benim daha bir kere bile olmadı.
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yaradılıs gerekı erkek kadından daha ırı ve daha gucludur..
erkeğin normal fizikte kadının şişman oldugu durumları tenzi ederk erkegın kadından zayıf olması durumunda dusuncelerım olumsuz.11 Yorumla
+1 yılfarketmez ama görünüş olarak hoş durmaz tabi seven bunu görmez
03 Yorumla- +1 yıl
aman boşver. senin mutluluğundan önemli mi milletin ne dediği
Seviyorsan git konuş 😃
11 Yorumla
+1 yılerkek kızı belini tutup kaldira mayacağına göre kiz tutup kaldirir :D
13 Yorumla- +1 yıl
bir bayani güldürebiliyosam ne mutlu bana :D
adamın en azından boyu daha uzun olsa dengelenmiş olur
05 YorumlaAynı boyda değiliz ama partnerim benden kilolu azcık :) hiç bir sorun yok benden yana
02 YorumlaKarakterine göre sonuçlar değişillik gösterir.
06 Yorumla- +1 yıl
Güven denilen şeyin kitabini ben doğduğum gün yazdım. Allah'a hamdolsun beni yetiştiren kişiler kesinlikle anne ve baba denmeyi sonuna kadar haketmiş kişilerin oğluyum. Belki şu an yaşım gereği kız arkadaşım yok diye gocunuyorum hayata biraz ama kişiliğime güveniyor ve aileme saygı duyuyorum. İnan herkese böyle bir baba düşmüyor. Ben şanslıyım bir bakıma.
Bence böyle şeyler takilmamali
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorundur bence erkek kilolu olmali kadindan
19 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılo durumun olması benim için zor :D
07 Yorumla- +1 yıl
ben 83 kiloyum zaten :D
- +1 yıl
yapıyorum da 4-5 kilo kadar fazla kilom da var işte toplam 83 oluyor, hatta birkaç ay önce 86 ya çıkmıştım :D
- +1 yıl
boyum 179
aynı boyda olursa tadından yenmez
01 Yorumla
+1 yılahahahjsjsj.. nefesi yetmez :D
05 Yorumla- +1 yıl
yetmez işte... ne enerjisi yeter, ne de nefesi... uzak dur zayıflardan.. aynı zamanda muhteşem kompleksi olurlar... çevredeki çoğu erkek onlardan güçlü olduğu için en pislik herifler böyle sıskalardan çıkar... benden söylemesi..
- +1 yıl
aferin sana.. akıllı şey ;)
Paranin gucu ile ters oranti
06 YorumlaKızlar balık etli olsun
05 Yorumla
+1 yılErkek dayak yer artislik yapmasin hiç
13 Yorumla- +1 yıl
Hanı derler ya kilon kadar konuş o mesele.
Gönüller bir olsun
10 Yorumlapek yakışmaz bence ama anlaşıyorlarsa o başka
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zayıfım sevgilimde zayıf olsun yani
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok hiçbir zaman konuşmam ama isteğim öyle yani
Cevap sahibi+1 yılYok konuşmuyorum ya hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kahreden durum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok zayıf buluyorum genelde
+1 yılSorun değil
04 Yorumla- +1 yıl
Elbette
- +1 yıl
Hadi😊😊
berbat
01 YorumlaSorun değil
01 Yorumla
+1 yılSaçmalık :D
05 Yorumla- +1 yıl
One 😱😱😱
- +1 yıl
Saçmaladın
- Aşk İlişkileri konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence biraz tuhaf
01 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih