Yıllar önce Instagramdan eklediğim çocuk şimdi evde buluşalım diyor, sizce güvenilir mi?

Herkese iyi geceler. Bundan 3 yıl önce ınsgramda biri vardı. Ama hiç yüz yüze görüşmedik. Sonra ben bu kişiyi yanında kız arkadaşı ile gördüm sürekli. Markette, Hastanede derken öyle ekliydi bende. Ha bir ara elinde bebekle çarşıda gördüm. Neyse geçenlerde yürümeye çıktım. Yolda yüz yüze karşılaştık. Neyse eve geldim saat gecenin 1 istek atıp mesaj yazdı. İşte sevgilim olur musun ciddi düşünür müsün? Seni karım yapacağım gibi şeyler. Kadınım ol bana. Seni bırakırsam tüm şehir …küfür etti. Ben şoke oldum. Senin yanında kız arkadaşın vardı seviyordun onu dedim. Anlaşamadık ayrıldık dedi. Bebek olayını söyledim. Yok diye inkar etti. Kaç kere ınstagram hesabı alıp kapatıyor. Beni ekliyor kapatıyor. Bugün de Facebook istek atıp mesaj yazdı. İşte bana güven. Eve gel beraber oldun kahve içelim gibi şeyler. Benim için buluşma yeri ev ya da araba değildir dedim.

Yıllar önce Instagramdan eklediğim çocuk şimdi evde buluşalım diyor, sizce güvenilir mi?