Instagramdan tanıştığım çocuk 2. Buluşmayı teklif etti ama yorgunum başka zaman haberleşelim dedim?

Baya yakışıklı bir adam yaşını falanda göstermiyor. Biraz konuştuk Instagram'da sonra bana kahve içelim mi yüzyüze sohbet ederiz demişti. Bende bakalım zamanla olur demiştim. İkinciye konusunu açınca olur benimde işlerim vardı halledeyim şu saatte buluşuruz demiştim. Buluştuk 4 4 buçuk saat oturduk bi kahve içtik bu kadar açmısın acıktın mı diye hiç sormadı bende bir şey demedim zaten gergindim sosyal medyadan ilk defa birisiyle buluştum hiç ortak arkadaş olmadan.

Neyse bir ara şehir dışına çıktım gezme amaçlı bayramda. O da hikayeleri i görünce yazmıştı ne zaman dönüyorsun özledim seni 😀 dedi bende şakacı seni diyip gülmüştüm dün döndüm tatilden. Bana akşam görüşelim mi planın yoksa dedi bende ki biliyor çok gezdim yoruldum bahsetmiştim ona neyse. Bende dedim ki çok yorgunum başka bir zaman haberleşelim dedim evet yorucudur başka bir gün diyelim dedi güldü. Bende aynen anlaştık dedim en son evet anlaştık dedi mesajını beğendim öyle kaldı dünden beri o da yazmadı bende neden olabilir?

Instagramdan tanıştığım çocuk 2. Buluşmayı teklif etti ama yorgunum başka zaman haberleşelim dedim?