Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kimse sormadı ama söyliyim baya iyi geçti aynıyız resmen hiç cıvık değil 3 saat kadar zaman geçirdik hem zeki hem de yakışıklı, en önemliside ağırbaşlı benim gibi, cevap verenlere teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sesini duymadan buluşmaniz ilginç.
Iyi geçer umarim. Sevdigi seyler ve ilgi alanlari hakkinda konuşun illa ortak nokta vardir
ya sesini yollada duyayım diyemedim garip olurdu diye 20 gündür konuşuyoruz çok sulu biri değil soramadım da
Yarın bende ilk buluşma yapacam heycan verici uyku sıfır
ahahah
nasıl geçti bizim güzeldi
Bulaşmadik işi çıktı bende soğudum
kötü olmuş telafi eder mi
Edeceğim dedi
hadi bakalım hayırlısı
Ayy ben de heyecanlandım
bakalım ya umarım istemediğim gibi biri değildir
ben neden heyecandim Şu an pqkdlnaksbdjs
hele ben ama arkadaş olarka gidiyorum 20 gündür konuşuyoruz sesini duymadım henüz
oha hemen buluşmuşsunuz
yok uzun zamandır takipleşiyoruz 20 gündür konuşuyoruz normal, ilk takipleştiğimizde hikayeme yanıt vermişti öyle biraz konuşmuştuk tanışmak istemişti falan ama ben internetten konuşmam kimseyle falan demiştim, buluşmayayım mı sence ya bir daha buraya gelmesi zor olabilir diye istiyorum bir de ben sayko takılıcam yanında arkadaş gibi kafam karıştı şimdi
buluş bence krds bosver detayları
arkadaş olarak gidicem ya zaten kapalıyım bende ilerisini hemen göremez onu baya bir tanımam lazım arkadaş olarak yine 5 6 ay kadar, ki o da sevgili konuları evlilikmiş eski sevgilileri vs konuları hiç açmadı normal napıyorsun falan başka hikayelerime yanıt veriyordu randomlaşıyorduk öyle. Flörtleşme gibi bir diyalog olmadı bence, o da tanımak istediği için görüşmek istiyor diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi, max 2,5 saat yan yana oluruz müze gezeriz kahve içer en fazla yemek yeriz. gitmeli miyim sence şimdi
bu arada çocuk yaşadığım şehirde 3. gün kaldığında buluşmak istediğini söyledi ilk gin geldiğinde böyle sanki bir şeyler demeye çalıştı ama ben istemem belki diye açmadı en son işte bugün attığım hikayenin sonuna konum belli yazmıştım, o da gel merkeze yazmıştı bende işte şuraya uğramam gerekiyordu dedim, o da gel yarın gidelim dedi, gidersem yazarım sana da nasıl bir izlenim edindiğimi
Ne kadar zamandır konuşuyorsunuz
20 gündür ama cıvık biri gibi görünmüyor zaten arkadaş olarak gidicem sayko takılıcam
O zaman genel sohbet et akışına heyacan yaoma sevgili olayı yok zaten
yok o da hiç açmadı yani normal konuşuyoruz baya burdan soru sorunca cevabını alıyorum ya onun gibi valla
Hmm iyi o zaman yaşın kaç
ikimizde 21
Hmm güzel otur sohbet muhabbet et mesaj atsana bir kaç şey diyecem sorun olmayacak ise
burdan sorabilirsiniz
Kendine dikkat et tenhalara gitme gerisi teferruat
yok daha neler ya
Yok daha neler diyen yüzlerce genç kız toprak altında unutmayınız ya da keyfiniz bilir
yok bu öyle biri değil hem de arkadaş olarak gidicem
Gitmeni onermem
neden
Akrabada olsa altindan bisey cikabilr
evet ama arkadaş olarsk gidiyorum o da öyle bence cıvık değil saçma sapan konuşmaları da yok sevgililik konuları da hiç açılmadı, sadece birbirimizi tanımaya yönelik şeylerden konuşuyoruz ve emin ol ben anlarım insanın gözünden niyetini neyse yarın görücem artık
Ya husrana ugrarsan evet bazi erkekler yalnizkende seviyeli. olabiliyorlar oyle meziyet sahibi ates olmayan bir erkegi bulmak cok nadir kimbilir seninkide onlardan biridir hersey gönlunce guzel duslerin gercek. olsun...
teşekkür ederim sağol zaten öyle biriyse arkadaş olmak başta sorun olmaz yüz yüze geldikten sonra zamanla bana alıştıktan sonra değişirse o zaman düşünürüm şu an arkadaş olarak gidicem ki o da öyle yapacaktır
Aynen cok akillica taninkinus neyi sever ozelliklerini art niyetlimi sevgi dolumu fikir ayriligi var mı medenimi beklentilerinin ustundemu yoksa bos birimi guvenlimi mutlaka belli edecektur seffaf jacsmaksiz ilk firsatta bulusmayi normal. bir yerde isteyen biriyse neden olmasin ask varsa hikayene baslayabilirsin kal saglicakla...
teşekkürler bende dediklerine bakıcam umarım boş biri değildir ve sesi güzeldir🙂
Senin adina sevindim
teşekkür ederim çocuk buluşmayla alakalı güsel geçti dedi kişisel olarak bir şey demedi bende demedim baya ağır biri mesajlaşıyoruz iki gündür ama devamı gelir mi bilmiyorum özellikle buluşmaların, beni çağırdı kendi şehrine istanbula merak ettiğim yerler vardı gezdiririm dedi, akşam da dönecektim işte ama ne olduğumuz belli değil mdjdjdjd sence bizden olur mu ne olur dmdmdks
Hayirlisi olsun kalbinin sahibifir umarim
o 1.89 ben 1.60 ım sence dışarıdan çok kötü durur muyuz olsak
Hicde degil kompleks yapma kim uzun
o uzun ya sldkdk ilk defa bu kadar uzun biriyle yan yana geldim vala tuhaf hissettim
Seviyorsun sorun etme alisirsin
bakıcaz artık teşekkürler
Hersey gönlunce guzel duslerin gercek olsun...
seninde
Nasıl güvendin
güvenmedim ki kendisi çok sulu biri değil mesajlarda falan hiç sevmediği şekilde konuşmadı buluştuğumuzda da müze gezicez galiba kahve içer max yemek yeriz yalnış bir şeyler olamaz