- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ay4.5 yıldır eşimden ayrılmış bir kadin olarak cevap veriyorum, bu genelleme çok yanlış olur bu tamamen insanın kişiliğiyle alakalı bir durum ben kaynanamla aynı evin içinde sorunlar yaşadım ve ayrıldım ne reel hayatim da hiç bir şekilde çocuklarımı utandıracak bir ahlaksiz davranışta bulunmadım, burada 3.5 yıldır aktif kullanıcıyım ve fenomenlik yapıyorum daha hiç kimse ile adım bir aşk dedikodusuna ya da uygunsuz bir davranışla anilmamisir hiç kimseye de maddi ya da manevi bir zararım dokunmamıştir , hiç kimseye de saygıda kusur etmem ve burada beni herkes tanır sever , oyuzden her dul ya da boşanmış bir kadın tehlikeli ya da sinsi değildir tabiki anlattığıniz örnekteki gibi kişiler de mevcut ama herkes kendinden mesuldur ve kendine yakışanı yapar evlilik nasıl normal bir durum ise boşanmak ta çok normal bir durum bazen olmayınca olmuyor maalesef ama bu bizi kötü bir kadın yapmaz , insanın içinde olucak bazı şeyler yoksaki herkes her kötülüğü ve çirkinliği yapabilir
96 Yorumla
Soran6 aySenin için demedim ki 😂
Soran6 ayNiye iyi niyetli ahlaklı kadınlar üstüne alınuyo bende onu düşünüuom 😂
- 6 ay
Boşanmış kadınlar yazmışsın oyuzden olabilir mi 😂 ben üstüme alinmadim sadece herkes bir değildir diye düşüncemi yansıttım
- 6 ay
Bende şu an niye böyle bir cevap verdin onu düşünüyorum 😂 dul kadınlar sinsi olur tehlikeli olur aklı olan evli kadınlar dul kadınlar ile arkadaşlık yapmasın diye soru açılmış ve bir kaç kötü örnek var diye dul kadınlar hedef gösterilmiş bende aynı durumda olduğum için naçizane görüşümü belirttim bunda anormal bir durum nerde onu da anlamış değilim soru genelleme yaparak açılmış farkında iseniz görüş yazmam da çok normal
- 6 ay
👏👏👏
Soran6 ayKız araya ekledim bazıları talihsizlik kurbanı diye😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ay
Boşanmış bir kadın, hayatın en ağır sınavlarından geçmiş bir kadındır.
Evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapmış, fedakârlığın her türlüsünü göstermiştir.
O, kimseye yük olmadan ayakta durmaya çalışan, çocuklarını kimseye muhtaç etmemek için gece gündüz mücadele eden güçlü bir kadındır.
Ve eğer aldatılmışsa…
Yaşadığı acıyı kimse yaşamasın diye, kalbini insanlardan uzak tutmayı seçmiştir.
Bu yüzden boşanmış bir kadını yargılamak kolaydır belki, ama anlamak…
işte asıl zor olan budur.
Lütfen konuşurken bunu unutmayın.
Çünkü her boşanmanın ardında, sessizce taşınan koca bir hikâye vardır.30 Yorumla
Kadınları veya erkekleri belli kalıplara koyup sınıflandırmak Bence en büyük sinsiliktir Evli bekar boşanmış hiç fark etmez kadın kadına destek olmalı yarın öbür gün senin de aynı yoldan aynı ayakkabılarla yürümeyeceğinin garantisini kimse bilemez.. bir bayan olarak bu soruyu sana hiç Yakıştırmadım insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
22 Yorumla- 6 ay
👏👏👏
- 6 ay
@r_engarenkyollar Hic hoşlanmıyorum böyle şeylerden cidden sabah sabah gerildim
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bence bu soru çok talihsiz olmuş genelleme yapmışsın birde ayrılan dul kadınları hedef alınmış gibi duruyor ben burada eve reel hayatımda çok boşanmış kadın tanıyorum hiçbiride böyle ahlaksız vs gibi şeylerden ayrılmamış kimin ne yaşadığını bilemeyiz içinde olup yaşayanlar bilir o yüzden şu ön yargılarımızı bi kenara bırakalım ne kadar çok seviyoruz uzaktan kendimize göre duyduğumuza yorum yapıyoruz son olarakta şunu söylemek istiyorum hanım efendi evlenmek ne kadar haksa boşanmakta bir o kadar haktır nokta
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Genellemen çok sert ve kırıcı olmuş 🙈 Her boşanmış kadını “sinsi” görmek hem haksızlık hem de tehlikeli bir bakış açısı. Boşanmak çoğu zaman acı dolu ve zor bir süreç 💔
Uyarı verecek olsam şunu söylerdim:
İnsanları medeni durumuna göre değil kişiliğine göre değerlendir. Kötü niyetli evli de var bekar da var boşanmış da var. “Boşanmış kadın = tehlike” düşüncesi hem seni yanlış insanlardan korumaz hem de iyi insanları hayatından uzaklaştırır 🌿💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
6 ayKadının düşmanı yine kadındır işte. Açık bir örnek.
Yaptığınız genelleme için, umarım başınıza gelmez diyebilirim. Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan sözünü de hatırlatırım, çünkü bu yazı ile genel bir ah almış olabilirsiniz.
Kadın veya erkek farketmez, kişi medeni durumuna göre değil, karakterine göre değerlendirilir. Boşanan kişinin neden boşandığını kimse bilmez. Evli olupta mutsuz olanı da kimse bilmez.
Nasıl evlenmek diye bir şey varsa, boşanmak diye bir şey de var.21 Yorumla
Soran6 ayBen kaç kes şahit oldum evli kadınlar çoğu erkeklerle fingirdiyo bunlardan üçüde yengem hepsinin çocuğu var hepsinin aklında fingirdemek kendim yakaladım teldeki yediği bokları sildim erkekle kacmasına engel oldum sonra yine aynı boku yedi kaç kes hepsi erkek napsın tabikide boşicak
Gizli Üye(36-45)6 ay👉 Sorun “boşanmış olmak” değil, karakter.
Boşanma bir sonuçtur; insanın iyi ya da sinsi oluşunun sebebi değildir. Genelleme yaptığında haklıyken haksız duruma düşersin.
Çünkü gerçekten talihsizlik yaşamış, kendi halinde, kimseye zarar vermeyen boşanmış kadınlar da var. Senin denk geldiklerin sınır bilmeyen, manipülatif tipler olmuş. Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz Hadisi Şerif "Boşanmış kadınların yaşadığı acıyı küçümsemek, bir gün o acıyı yaşamakla yüzleşmektir. Herkesin yolu kendi karmasını çeker." "Kimseyi dışlamak, kınamak kolaydır, ama o taş bir gün her şekilde geri gelir."13 Yorumla
Soran6 ayBizde yaxdık heralde herkes için demedik kusura bakma sinsiler reziller tabikide boşicak erkeklerle fingirdeyeni napcak tekrar koynuna mı sokucak 😂
Soran6 ayErkekler çogu kadını boşamakta haklı sende boş yere acıtasyon yapma yallah 😂siz gibiler her boku yapıp yok onu bunu kınama hadi ordan her haltı yediğiniz için adam boşuyor zaten
Cevap sahibi6 ayDilerim 9 kocadan geri dönersin
6 ay
Çok sevdiğim boşanmış arkadaşlarım var, boşanamayan arkadaşlarım var, boşanmak isteyip cesaret edemeyen arkadaşlarım var, İnsanlar neler yaşıyor bilmiyoruz her evlilik kendi içinde değerlendirilir, açıkçası ben böyle düşünmüyorum, kimse çok severek aşık olduğu adamla, çocuğunun babasıyla bu hale düşmek istemez.21 Yorumla
Soran6 ayBen kaç kes şahit oldum evli kadınlar çoğu erkeklerle fingirdiyo bunlardan üçüde yengem hepsinin çocuğu var hepsinin aklında fingirdemek kendim yakaladım teldeki yediği bokları sildim erkekle kacmasına engel oldum sonra yine aynı boku yedi kaç kes hepsi erkek napsın tabikide boşicak
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence böyle genellemeler hem haksız hem de yüzeysel. Boşanmış olmak bir insanı otomatik olarak kötü, niyetli ya da sorunlu yapmaz; herkesin hikâyesi, yaşadıkları ve taşıdığı yük farklıdır. Asıl tehlikeli olan, bireyi değil etiketi konuşmak. Birini uyaracak olsam şunu söylerdim: İnsanları yaşadıklarıyla değil, bugünkü duruşlarıyla değerlendirin. Ön yargı çoğu zaman gerçeği görmemizi engeller ve en büyük yanlışı da orada yaparız.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı. Boşanmış kadınların suçu yok. En sinsi kadınlar onu bunu evli bekar boşanmış vs. diye etiketleyip yargılayan, birilerinin arkasından konuşup duran kadınlardır. Bunun için evli, boşanmış ya da hiç evlenmemiş olmasına gerek yoktur.
Zihninizin fesatlıklarını başkalarına yamamayı bırakın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayBöyle saçma bir gorus duymadım da gormedim de evli de boşanmışlar yakin arkadaşlarım var hic senin dediğin gibj olaylar yaşamadım cok enteresan doğrusu ne kadar kotu olursa olsun yargılamaya ya da genelleme yapmam yanlis olmus:))
12 Yorumla
Soran6 ayDul arkadaşlarınla biraz yakın ol görürsün demekki sen mesafelisin dullarla muhatap olmamalısın net 😂
Soran6 ayDullar sinsi negatif enerjili varlıklardır çekemezler illa sende tecrübe edersin zaten yakınında durdukları sürece hemen kendilerini göstermezler yavaş yavaş
6 ayEşinin duyup dinlemediğini boşanmış dinleyip anlıyor diye böyle bir genelleme yapmamak lazım. Temelde ağzı olan konuşuyor sadece. Konuşmayanın da ağzı var bence o yüzden.
03 Yorumla
Soran6 ayBu arada doğru bende bir çok kişi böyle gördüm
- 6 ay
Bende dikkat ettim nerden bakarsan ordan gözüküyor
Soran6 aySenin için öyledir ama benim tespitim net doğru dediğim çok az iyi niyetli var oda talihsizlik kurbanı
6 aySeninle alakalı bir soru sordular herkes seni linçledi yanlış bir soru olduğunu kendin de biliyorsun zaten o yüzden gizliden yazıyorsun
023 Yorumla
Soran6 aySen kimsin😂kim sormuş neyi sormuş neyden bahsediyorsun
- 6 ay
Benim kim olduğum belli de senin kim olduğun belli değil dediklerin ayıp olduğu için kendini gizliyorsun
- 6 ay
Ne dediğim anlaşılıyor ama kafana girmemiş bu sorunu ss alıp birisi paylaştı herkes seni linçledi
Soran6 ayBu arada linkini ver bende bakim 😂
- 6 ay
Ayıp değilse gizliden çık da herkes nickini öğrensin ben dul değilim beni dahil ederek konuşamazsın evet linkini vereyim de hakkında yazılanları okuyunca biraz kendini kötü hisset sende bu çene varken kocan seni de boşar
Soran6 ayKendi rezilliginizi böyle saklayarak filan heralde şey yapıyosunuz ondan kuduruyosunuz😂
- 6 ay
Dul kadınlara neden hala kötü gözle bakılıyor, bu önyargının sebebi ne? ↗ Oku da biraz özgüvenin zedelensin
Soran6 ayAy ver bakimde götümle gülim azcık
Soran6 ay😂😂😂
- 6 ay
Verdim bak burada dötünle gülersin ama içten içe kalbin kırılır:) defolu mal olduğun için alıcın çıkmamış o yüzden evlenebilen kadınları kıskanıyorsun dulları en azından birisi seçmiş ama senin kimse seçmemiş daha
- 6 ay
Link açılıyor ama rezil olduğun yorumlar olduğu için açılmadığını söylüyorsun. Ben neden onlardan birisi olayım ki? Anca senin gibi seviyesizler kocasını aldatan kadınlardan olur. Ama sen yakında dul kadınlardan olacaksın çünkü karma var, ilahi adalet var. Kimse kınadığını yaşamadan ölmez.
- 6 ay
Dul olmak neden orzbuluk olsun? Her dul kadın senin akrabaların gibi orzbu değil. Yorumlarda dul akrabalarının orzbu olduğunu söylemişsin 3-5 kişi yüzünden herkesi bir tutan bir paçozsun. Ben değil ama sen yaşayacaksın kimse kınadığını yaşamadan ölmez. Onlar hem kocalarıyla hem sevgilileriyle sevişmişler ama senle sevişen kimse yok o yüzden onları kıskandığın için bu kadar öfkelisin
Soran6 aySen yasıcaksın yazık ezik varoş inşallah daha beter olursın kaşar😂
- 6 ay
Sakın bu laflarını unutma aklından büyük laflar etmenin bedelini ödeyince zırlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak
- 6 ay
Dünyadan haberin yok canım erkekler sadece aldatan kadınları boşuyor sanıyorsun ama herkes senin akrabaların gibi orzbu değil seks yapan kadınları kıskanıyorsun o yüzden böylesin çünkü kimse senle sevişmiyor
- 6 ay
Ben dul değilim anla artık 1 kere bile evlenmedim senin erkek kardeşlerin erkek olsaydı da eşlerini elin de tutsaydı senin erkek kardeşlerin yüzünden aldatan karıları neden suçlu oluyor
- 6 ay
Erkek kardeşlerinin erkek olsaydı da karılarını elden kaçırmasaydı sen de aldatılanları savunduğuna göre o zaman sen de aldatıldın kadınlık bilseydin aldatılmazdın hayal dünyasında yaşıyorsun herkesle ilgili senaryo yazıyorsun salk şey
- 6 ay
burada senden başka kuduran yok o kadar kudurmuşsun ki herkese nefret saçıyorsun alıcın çıkmadı diye bu kadar öfkelisin
- 6 ay
O kadınlar neden orzbu oldular düşün bakalım yarım akıllı
Senin erkek kardeşlerin erkek olamadığı için onlar da orzbu oldular
Soran6 aySonuçta soruma gelen sizsiniz yarası olmayan gocunmuyo 😎😉
- 6 ay
Okumadım
- 6 ay
Kendi kendine konuşuyorsun deli
- 6 ay
Okumadığım hâlde neden yazıyorsun anlamadım
Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı. Hepsi oyledir diyemem ama bahsettigin gibi cok kadin var. Bizzat sahit oldum.
02 Yorumla
Soran6 ayBende zaten hepsi öyledir demedim çok azı tahliksizlik kurbanı vardır tabiki ben daha görmemişim ama çogu kunek iyide bana kınama yazmıslar şaka gibi kendi orspluklarını böyle saklıyolar sanırım😂
Soran6 ayBir erkek boş yere 17 senelik karısını boşamax
Güzel tespit, her konuda kompleksli, takıntılı, sıkıntılı var maalesef..
08 Yorumla
Soran6 ayben kendim bir çok kişide gördügüm için söyledim bir baskasının agzından değilz😁
- 6 ay
Ben de çok garip şeylere şahit oldum böyle, hatta burada bişey sormak isteyen, zorla mesajlaşmaya çalışan ve kendi kendine yazıp oynayarak garip hareketler yapan ruh hastası olanlara falan. Hayır, zaten ben burada ya fikir alışverişinde bulunurum ya da bazı konularda bilgim dahilinde yardım etmeye çalışırım. Birilerinde rastgele birilerine bağlanma, samimiyete zorlama ve akabinde sanki bişey varmış gibi trip atmaya, istediğini alamayınca da terslemeye ihtiyaç var sanırım. Sizin bahsettiğiniz konu da dahil bunlar kesinlikle normal şeyler değil, açık açık hastalık ve sahip olanlar da doğrudan ileri boyutta ruh hastaları
Soran6 ayEvet rahatsızlar, 😂
- 6 ay
Ben var ya, yemin ederim başkalarını rahatsız etmeme konusuna çok çok dikkat ederim, bildim bileli böyleyim. Neyse, bi gün öyle bir azar yedim ki, şokundan ne olduğunu bile anlayamadım; aracı park edeceğim bir restoranın araçlar için ayrılmış yerlerinden birine, tam gördüm uzaktan iki araç arası çizgili şekilde boş gibi, girdim ve ne göreyim: bildiğin ufak bir scooter tipi motor iki araç parkı boşluğuna kasten ortalanmış koyulmuş. İndim, dedim bari bi kenara doğru çekeyim falan, o arada da şu şekilde sesli söylendim "ya arkadaş insan biraz anlayışlı olur, başkalarını da düşünür, böyle de koyulmaz ki". Diyene kadaar bi kadın, sahibi tabii "siz erkekler hepiniz böylesiniz, dünya sizin değil, biz sizin köleniz değiliz, eşyanız değiliz, terbiyesiz, koyarım istediğim gibi" yaa dedim "biliyor musunuz, bundan sonra bir kadını yol kenarında ölüyorken görsem görmezden geleceğim, sebebi sizsiniz, olmayacak kişiye boş yere nefret kustunuz, tebrik ediyorum"
Soran6 ayAman kadınların çoğu canım bakma sen kadın kadının yurdu degildir
- 6 ay
açıkçası korktum, bugün böyle yapan yarın mesnetsiz iftira da basar, hadi gel ispat et sonra alakan olmadığını. Paranoya edinmiş oldum, artık uzak durmaya ve hiçbir şekilde iletişim kurmamaya çalışıyorum, soru sorana cevap vermeden koşarak kaçıyorum, cidden öyleyim artık
Soran6 ayEvet tamda benim 3 şıklık yengem gibi neyseki hepsini boşadı dayılarım amcam
- 6 ay
Ben de ayrıldım, yıllarca sustum içime attım, dedim tamam hatayı kendimde arayayım, ama yok afedersin bir dayak yemediğim kaldı, dedim Allah aşkına haberlere konu olacak olaylara dönüşmeden insan gibi, medeni şekilde bitsin gitsin, madem çok sıkıntı yaşa abi kendi başına çok hevesli olduğun o yalnız hayatı.. yok yaa, çekilmiyorlar öyleleri
İnsanları kategorize etmeyi pek doğru bulmuyorum açıkçası
00 Yorumla
6 ayBence genlleme yapmak doğru olmaz size öyle denk gelmiş olabilir.
00 Yorumla
6 ayEvli bir insanın bekarla arkadaşlık yapması zordur
21 Yorumla
Soran6 ayÇünkü sinsiler dullar kocalarını ayartıyolar ben çok gördüm dullar yüzünden boşanan 😂
6 ayEn sinsisi boşanmak isteyip boşanamayan kadınlardır bu arada. Hepsi demeyelim ama bazıları çok korkunc. Kocası var kocası dısında 5-6 kocası daha var.
11 YorumlaBirbirinizin mutluluğunu niye bu kadar kıskanıyorsunuz ki
01 Yorumla
Soran6 ayDemekki senin karın 100 erkekledr aldatsa koynuna sokucan midesiz😂geniş
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayKadın; şeytanın kankası. Nokta
04 Yorumla- 6 ay
Xik kafalı andaval xürtük
Soran6 ayYalan mı sende mi gülsün😂
Soran6 ayDulsun
- 6 ay
Yok yavrum
Ben hiç meme görmedim daha
6 ayBen mutsuzsam o da olmalı
01 Yorumla
Soran6 ayDullar sinsiler😂
6 ayKimseyi kınamayalım...
010 Yorumla
Soran6 ayValla kimse kusura bakmasın evli olup dokuz on tane erkekle fingirdeş sonra kocam beni boşamasın napcak tekrar aldatsın diye af mı edicek😂
- 6 ay
Ben evli olsam fingirdeşmezdim aldatmazdım kocalarının şeyi küçükse fingirdeşebilirler 😅
Soran6 ay😂dullar iyi bilirler
- 6 ay
Dullar çok ateşli oldukları doğrumu 😊
Soran6 ayValla bilmiyorum onlara sormak lazım 😂
- 6 ay
Sen dul musun 😅 sana sorsam olmazmı bilmez misin
- 6 ay
Takip et uykun yoksa
Bu konuda konuşalım 😊😅
Soran6 ayYegenimi yatiriyom😂
- 6 ay
Yeğenin Bu saate kadar uyumadımı yatır gel benide yatır 😊😅
- 6 ay
Bende bebek sayılırım 😂
- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
6 ayBilmiyorum hiç tanımadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÖyle deme ya dullar iyi bana iyi yani
03 Yorumla
Soran6 ayDul kocası ölmüşe denir ben boşanmıs kadınlardan bahsediyorum😂
Cevap sahibi6 ayHayır bana göre dul duldur
Cevap sahibi6 ayNeyse ben gizleniyim
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Sana katılıyorum
13 Yorumla
Soran6 ayTecrübeli kişiler her zaman bana katılır burdakiler o kadar midesiz ki bi erkek boşuna 17 yıllık karısını boşamaz yok yere😂ay bide bana kınama yazmıslar saka gibi
Soran6 ayValla benimde eve girenin kim olduğunu anında anlıyorum annem hep diyor kızım ayıp günah deme kimsenin hakkında sonra diyolar sen evden çıkmıyon kimin ne halt olduğunu nasıl bılıyon iyi ki kovmuşşun o kadıno evden diyolar😂
6 ayoyle kadinlar sinsidir
01 Yorumla
Soran6 ayTecrübeli kişiler her zaman bana hak verir😂
Biraz doğru
01 Yorumla
Soran6 ayBiraz değil yüzde 100 doğru
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aySiz evli bekar?
00 Yorumla En tehlikelileri
01 Yorumla
Soran6 ayEvet tecrübeli kişiler her zaman bana hak verir 😂
6 ayKarakter meselesi bu
04 Yorumla- 6 ay
Sen evlimisin boşandın mı
Soran6 ayBen bekarım kendim gördüm nasıl memelerini evli erkege gösterdigini 😂
- 6 ay
Nasıl gördün 😃
Soran6 ayKadın hatta kıskandıgı kadına deli muamelesi yaptırmış onu geç bütün erkek akrabalarımla sekssss yapmış😂
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok doğru bir tespit
05 Yorumla
Soran6 ayBen kendim birebir şahit oldum boşanmış cogu kadınların hepsi orsp çok azı masum oda ben daha görmedim 😂
Soran6 ayBurdaki erkekler karıları aldatsa demekki boşamıcaklar böyle erkeklerede bu tarz karılar müstehak şaka gibi resmen hepsi boşanmıs orsp karıları savunuyor bide demiyolar mı kınama haha çok komik 😂
Cevap sahibi6 ayBenimde çevremde şahit olduğum çoğu kadın böyle maalesef
Cevap sahibi6 ayBaşı boşluğu seviyorlar ondan sonra çöp konteynerlerinde cesetleri çıkıyor
Soran6 ayEvettt
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne